Dinis Karnaval Ride Produsén

Simkuring gaduh 20 taun produksi jeung diobral pangalaman. Urang ngahususkeun dina ngahasilkeun wahana hiburan cocog pikeun karnaval jeung rupa-rupa festival. Dina pangrojong sajumlah tanaga R&D anu saé sareng pagawé téknis anu mumpuni, produk perusahaan kami populer sareng sadaya palanggan di bumi sareng di luar negeri sareng nikmati popularitas anu luhur.

Produk utama kami nyaéta carousel (merry-go-round), naék karéta, mesin kontrol diri, mobil bemper, mesin luncat, rodes cangkir kopi, jsb. Urang gaduh langkung ti saratus jinis produk. Samentara éta, kami nyadiakeun layanan ngaropéa. Perusahaan kami ngabagéakeun babaturan ti sakumna dunya pikeun nganjang ka kami. Hubungi kami sareng janten pasangan sareng kami!

Pabrik Dinis & Bengkel

Pabrik Produksi

Staf teknis profésional urang ngalakukeun panalungtikan, desain, produksi jeung loading.

zhengzhou Dinis pabrik alat-alat hiburan
Pabrik Dinis
Pabrik produksi alat-alat hiburan Dinis
ngawarnaan Dinis hiburan rides
Dinis alat-alat hiburan stan semprot
stan semprot di Dinis

Kamét Lukisan

Kami ngalukis sareng ngawarnaan cangkang karnaval rides pikeun masihan penampilan anu warni.

Ruang Pameran

Sagala jinis rides karnaval disimpen dina kamar acara pikeun kunjungan konsumén urang.

bengkel pabrik di Dinis
Bengkel pabrik Dinis
bengkel di pabrik alat-alat hiburan Dinis

Pabrik Dinis & Bengkel

Ieu mangrupikeun pabrik produksi alat hiburan urang. Di dieu, urang boga staf teknis profésional jawab panalungtikan, desain, produksi jeung loading saméméh kiriman.

zhengzhou Dinis pabrik alat-alat hiburan
Pabrik Dinis
Pabrik produksi alat-alat hiburan Dinis
ngawarnaan Dinis hiburan rides
Dinis alat-alat hiburan stan semprot
stan semprot di Dinis

Ieu kamar lukisan pabrik urang. Di dieu, teknisi ngalukis sareng ngawarnaan cangkang rupa-rupa alat hiburan. Ieu teh bagian warna caang tina parabot hiburan nu biasana anjeun tingali.

Ieu kamar paméran di pabrik urang. Di dieu, sagala rupa rides karnaval disimpen pikeun kunjungan konsumén urang. Urang warmly ngabagéakeun kadatangan anjeun pikeun hidayah.

bengkel pabrik di Dinis
Bengkel pabrik Dinis
bengkel di pabrik alat-alat hiburan Dinis

Dinis

Dinis khusus dina panalungtikan, desain, produksi sareng penjualan wahana hiburan profésional. Simkuring gaduh tanaga panalungtikan profésional sarta tanaga teknis. Produk anu kami hasilkeun dipikaresep ku wisatawan ti sakumna dunya.

pangiriman carousel
kapal ti Dinis

Contact us AYEUNA

Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng solusi profésional, ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae!