SPinning karnaval numpak mangrupakeun parabot hiburan luang pikeun wisatawan maén sarta sightseeing. Biasa puteran numpak karnaval kaasup carousel, korsi ngalayang, jsb Urang ngahasilkeun loba alat-alat hiburan puteran karnaval, nu dipikacinta ku konsumén jeung wisatawan ti sakuliah dunya. Walter ti Italia. Anjeunna ngajalankeun hiji taman hiburan. Aya seueur fasilitas hiburan di taman hiburan na, kalebet ageung numpak pendulum, roller coaster cai jeung naek karéta trackless listrik, jsb Tapi anjeunna teu boga spinning fasilitas hiburan karnaval. Ku alatan éta, manéhna hayang meuli sababaraha wahana karnaval hiburan Rotary. Ku kituna kami nyarankeun anjeunna tilu nu pang populerna karnaval spinning rides, carousel, korsi ngalayang jeung cangkir kopi rides. Anjeunna wareg pisan. Ku alatan éta, Dinis spinning karnaval numpak pikeun diobral di Italia éta suksés.

karnaval ngalayang bajing nyalametkeun numpak pikeun bisnis

Carousel Karnaval Ride pikeun Diobral di Italia

karnaval lautan merry go round pikeun dijual
carousel sato pikeun diobral pikeun bisnis

Our carousel karnaval asalna dina loba ukuran béda. Anjeun tiasa milih merry go round kalayan kapasitas 16 korsi, 24 korsi sareng 36 korsi. Dina waktos anu sami, urang ogé tiasa nyaluyukeun kapasitas anu dipikahoyong pikeun anjeun. Nyaéta LED lampu jeung audio dina merry go round. Peuting, lampu LED bakal ngajantenkeun carousel langkung pikaresepeun. Anjeun ogé tiasa maénkeun lagu atanapi lagu karesep anjeun anu cocog sareng festival atanapi kagiatan nalika ngajalankeun bisnis anjeun. Walter meuli 24seats karnaval roundabout rides. Tapi lamun keur ngajalankeun usaha pikeun kahiji kalina, kami nyarankeun Anjeun meuli 16-seater carousel numpak kuda. Upami anjeun hoyong mésér carousel mini karnaval pikeun murangkalih, anjeun tiasa mésér 3 atanapi 6 anu dioperasikeun koin XNUMX atanapi XNUMX leutik. Anjeun tiasa mésér naék carousel karnaval anu cocog dumasar kana anggaran sareng rencana anjeun.

Karnaval Flying Kursi pikeun Diobral di Italia

Fbohong ayun numpak milik duanana rides Rotary jeung alat hiburan thrilling. Simkuring gaduh 12-seater, 16-seater, 24-seater jeung 36-seater karnaval ayun rides pikeun dijual. Kawas karnaval merry go round, urang bisa ngaluyukeun kapasitas pikeun anjeun. Walter masih meuli 24-seater. Pikeun rencana na, 24seats naék korsi ngalayang cocog pikeun taman hiburan na. Anjeun oge bisa meuli nurutkeun anggaran Anjeun jeung wewengkon tempat bisnis Anjeun.

numpak korsi ngalayang pikeun karnaval

Naha Anjeun Hayang Meuli Rides Piala Kopi pikeun Karnaval?

Coffee cup rides disebut oge numpak cangkir tea. Éta milik kulawarga rotary rides. Sacara umum, cangkir kopi bisa nampung 2 nepi ka 4 urang. Walter meuli numpak kalawan 5 cangkir. Ieu bisa nampung ngeunaan belasan urang. Tunggangan cangkir tea kami ngagaduhan seueur téma. Janten upami anjeun ngagaleuh pikeun murangkalih, anjeun tiasa ngagaleuh nyiruan sareng kembangan cup bertema. Upami tempat bisnis anjeun ngagaduhan seueur wisatawan, anjeun tiasa mésér tunggangan cangkir kopi kapasitas ageung. Ngabagéakeun panalungtikan anjeun sarta beuli.

Dinis ngahasilkeun rupa-rupa karnaval puteran rides, kaasup carousel, luncat kangguru, Samba balon numpak, jsb spinning karnaval numpak kami pikeun diobral di Italia mangrupakeun deal win-win. Upami anjeun ogé mésér wahana Rotary pikeun taman anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami. Kami bakal nyarankeun alat spinning anu cocog pikeun anjeun. Ogé kami nyadiakeun anjeun kalawan séjén tunggangan populér pikeun dijual pikeun bisnis anjeun di Italia. Ningali maju ka cooperating sareng anjeun.

Taros Kami