Samudra carousel numpak kuda anu pohara populér hiburan rides. Béda jeung carousel tradisional, korsi samudra merry go round nyaéta kahirupan laut, kayaning kuda laut, lumba-lumba, paus, singa laut, cangkang jeung saterusna. Wisatawan tiasa calik dina sato laut ieu sareng ngalaman kasenangan naék carousel bundaran laut. Ieu cocog pikeun datang sakabeh umur, utamana pikaresepeun pikeun barudak leutik. Dinis ngahasilkeun carrousel laut 16 korsi. Samudra carousel merry go round rides gaduh seueur kaunggulan sareng seueur hiasan anu saé. Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun ngaropea pola atanapi hiasan unik nagara atanapi daérah anjeun. Urang wilujeng-buleud bisa mawa anjeun leuwih datang jeung panghasilan. Dinis gaduh kakuatan anu kuat sareng gaduh pangalaman produksi sareng ékspor mangtaun-taun. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kualitas carrousel laut kami, anjeun tiasa mésér kalayan percaya diri.

sagara merry go round rides

16-Seater méwah Samudra Carousel Kuda rides pikeun diobral

sagara merry go round

Sasis tina 16-seater samudra merry-go-round kami diaméterna 7m sareng jangkungna 5.2m. Tegangan anu cocog nyaéta 380V. Samudra carousel boga penampilan geulis tur kelir caang. Salila operasi, éta bakal ngajadikeun sémah ngarasa saolah-olah aya dina dunya dongeng sagara. Kami nyayogikeun anjeun kabinét kontrol. Kabinét kontrol ngatur waktos jalan sareng laju. Batas laju Sea Merry Go Round nyaéta 0.8m/s. Tapi anjeun tiasa nyaluyukeun waktos jalan unggal waktos dumasar kana jumlah sémah ka tempat bisnis anjeun. Nalika aya sababaraha wisatawan, waktos ngajalankeun tiasa langkung panjang unggal waktos. Ku cara kieu, pangalaman wisata bakal leuwih hadé. Lamun aya loba wisatawan, waktu ngajalankeun bisa jadi pondok unggal waktu. Ku cara ieu, anjeun bakal earn langkung. Dinis tiasa nyayogikeun anjeun kuda carousel sagara rides nu nyugemakeun anjeun. Wilujeng sumping pameseran Anjeun.

Kaunggulan tina Dinis Ocean Merry Go Round

carousel laut

Custom Samudra Carousel Kuda Rides Hiasan

Naek carousel bundaran laut urang gaduh pola sareng hiasan anu saé. Aya seueur pola hiasan dina bagian kolom tengah sareng sisi jero luhureun carousel. Kalolobaan pola ieu aya hubunganana jeung sagara, kayaning lauk leutik, bentang laut, cangkang, mermaids, jsb Upami Anjeun hoyong ngaganti sababaraha pola dina bagian jero luhur, urang bisa nampung pamundut anjeun. Pola ieu tiasa diganti ku pamandangan, kadaharan, pepelakan atanapi logos nagara atanapi daérah anjeun. Sareng upami anjeun hoyong sagara anjeun merry go round business to be uninterrupted. Urang bisa mantuan Anjeun nambahkeun pager sabudeureun merry-go-buleud pikeun ngajaga jalma kaluar tina kasulitan. Janten anjeun tiasa ngarobih pola sareng nambihan pagar upami anggaran anjeun ngamungkinkeun. Dinis bakal nyayogikeun anjeun rencana anu nyugemakeun sareng naék carousel bunderan laut.

carousel sagara

Naon Anu Bisa Dibawa ku Ocean Carousel Kami ka Anjeun?

  • Kahiji, ngahemat waragad. Dinis mangrupikeun produsén. Janten kami khusus dina panalungtikan, desain, produksi sareng penjualan rupa-rupa wahana hiburan. Kami sanés perantara, janten harga tunggangan kuda samudra bakal langkung wajar. Janten, upami anjeun mésér fasilitas kami, biaya anjeun bakal langkung murah.

  • Kadua, jasa saatos-jualan anu saé. Urang bakal nyadiakeun Anjeun sareng parentah instalasi lengkep. Mangsa jaminan Ocean Merry Go Round nyaéta sataun. Tapi sanajan sanggeus jaman jaminan, kami bakal salawasna nyadiakeun Anjeun sareng rojongan teknis. Anjeun tiasa ngahubungan kami iraha waé upami anjeun gaduh patarosan.

  • Katilu, beuki loba wisatawan jeung panghasilan. Samudra urang merry-go-round hipu sareng éndah. Kalayan musik sareng lampu, carrousel bakal narik langkung seueur wisatawan pikeun anjeun. Langkung seueur wisatawan anu ngalaman, panghasilan anjeun bakal ningkat sacara signifikan.

Naha Pilih Us?

sagara carousel numpak kuda

Dinis mangrupikeun salah sahiji pabrik alat hiburan panggedéna di Propinsi Henan, Cina. Janten produk kami kualitasna saé sareng harga anu lumayan. Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina panalungtikan, produksi jeung diobral. Kami profésional. Sagara carousel tunggangan kuda dihasilkeun di pabrik urang dijual di sakuliah dunya unggal taun. Konsumén bakal masihan kami eupan balik sanggeus narima rides. Naek carousel bundaran laut kami populer pisan ku wisatawan sareng palanggan. Saatos pabrik ngahasilkeun sagara merry-go-round, éta bakal dikirimkeun ka anjeun dina waktuna. Saatos anjeun nampi barang, upami anjeun gaduh patarosan, anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé.

Tunggangan kuda samudra carousel di pabrik kami mangrupikeun tunggangan penting di taman tema sareng tempat kaulinan. Carousel samudra Dinis diékspor ka sababaraha nagara sareng ditampi kalayan saé. Kami ngahasilkeun carousel laut kualitas luhur. Salian bahan alus, kualitas luhur jeung faktor kaamanan tinggi, aya loba lampu, musik jeung hiasan sejenna dina merry go round. Kami ogé tiasa nyaluyukeun bagian tina pola carrousel pikeun anjeun. Dinis mangrupikeun produsén anu kuat sareng pangalaman produksi sareng penjualan puluhan taun. Janten kami bakal nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna sareng produk kualitas pangsaéna. Anjeun tiasa ngahubungan kami iraha wae.

Taros Kami