Dinis nyaeta produsén numpak hiburan profésional kalayan leuwih ti 20 taun pangalaman. konsumén urang téh ti sakuliah dunya. Italia mangrupikeun pasar luar negeri anu penting pikeun urang. Ieu sababaraha wahana hiburan pikeun dijual di Italia anu populer di masarakat pikeun rujukan anjeun.

Rides kulawarga pikeun Diobral ku pamakéan lega

Rides kulawarga cocog pikeun jalma sakabeh umur. Sacara umum, ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun usaha leutik atanapi panggunaan pribadi. Ku kituna tunggangan kulawarga anu umum di puseur hiburan kulawarga, mall balanja, alun-alun, backyards, jsb Di dieu aya lima jenis rides kulawarga pikeun diobral nu populér kalayan Italians.

A merry go round pikeun dijual nyaeta kudu-kudu di mana wae puseur hiburan. Atraksi hiburan ieu mangrupikeun tunggangan tradisional sareng parantos populer di masarakat ti saprak debutna. Sabenerna, sabagéan ageung palanggan urang Italia kabetot dina kuda-kuda anu diobral. Perusahaan kami parantos ngarancang sareng ngahasilkeun sababaraha jinis carousel musik pikeun dijual, kalebet Kuda Natal merry go round, sagara-themed carousel numpak kuda, kuda korsel vintage pikeun dijual, kebon binatang merry go round, carousel karajaan, jsb Sajaba ti éta, urang ngarancang mini merry go round pikeun barudak, kayaning 3 carousel kuda pikeun diobral jeung 6-seater mini carousel kuda. Ogé urang boga ukuran hirup carousel numpak kuda nu cocog pikeun déwasa. Janten naon waé jenis kuda carousel fiberglass pikeun dijual anu anjeun peryogikeun, kami tiasa nyumponan kabutuhan anjeun.

karéta jalan wisata Ayeuna umumna di tempat umum, sapertos taman hiburan, karnaval, mall balanja, tempat anu indah, tegalan, padang rumput hejo, taman, taman hiburan, sareng sajabana. . Salian ti éta, kalayan warna anu cerah sareng desain anu pikaresepeun, naék hiburan karéta populer di kalangan dewasa sareng murangkalih. Jujur diomongkeun, numpak karéta téh salah sahiji produk utama parusahaan urang. Urang ngahasilkeun duanana karéta rides trackless jeung karéta rides on jalur. Sareng di pasar Italia, anu baheula langkung populer tibatan anu terakhir.

karéta trackless kami pikeun dijual bisa Powered by rechargeable accu jeung solar. Ku ngabandingkeun, a karéta trackless solar gaduh kakuatan anu langkung ageung sareng kamampuan nanjak anu langkung saé tibatan karéta api listrik. Tapi karéta wisata listrik ramah lingkungan sareng sakedik bising. Jadi urang karéta listrik trackless rides pikeun diobral boga pasar badag di Italia. Ku jalan kitu, karéta listrik tanpa trackless urang pikeun dijual biasana bisa mawa 16-70 urang. Sareng upami diperyogikeun, kami nampi jasa khusus.

kabayang Ferris mangrupa atraksi hiburan iconic di taman jeung taman hiburan. Ieu jangkung tur gigantic. Tapi a kabayang Ferris buta meureun jangkung teuing jeung seru keur budak. Janten urang ngarancang jinis kabayang Ferris pikeun kiddies, kabayang Ferris mini. Naik kabayang Ferris leutik Italia pikeun dijual ditampi ku barudak lokal sareng investor anu gaduh bisnis hiburan leutik atanapi bisnis portabel. Sagemblengna diomongkeun, urang boga kabayang Ferris mini single-sisi pikeun diobral kalawan kapasitas 10-12 jalma sarta naek kabayang mini ganda-sisi kalawan kapasitas 20-24 jalma. Sareng aranjeunna sayogi dina desain jam, desain permen, sareng anu sanésna. Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun katalog.

Mobil bemper pikeun dijual nyaéta perjalanan hiburan anu laris di Italia. Éta ogé atraksi hiburan tradisional jeung klasik. Henteu ngan ukur murangkalih, tapi ogé déwasa henteu tiasa nolak pesona tabrakan dodgem rides. Anu langkung penting, panumpang henteu kedah hariwang ngeunaan kasalametan nalika naék sabab bakal dipasang dina korsi ku sabuk kaamanan. Ku jalan kitu, ban karét anti-tabrakan bakal ngaleungitkeun dampakna. Pikeun masihan pamaén ti Italia leuwih pilihan, kami geus dirancang sarta dihasilkeun tipena béda dodgems rides, kaasup mobil bemper batré pikeun bisnis mobile, skynet mobil dodging listrik for geus dewasa, mobil bemper listrik taneuh pikeun parkir, mobil bemper inflatable pikeun és, jsb Taroskeun kami sarta ngantep kami nyaho jenis mobil dashing rék!

Karanjang mangrupa jenis mobil sport anu cocog pikeun nyetir dewasa. Dibandingkeun sareng mobil bemper, éta pikaresepeun kusabab laju gancang sareng ngudag antara mobil. Jadi déwasa leuwih resep ngaleupaskeun tekanan maranéhanana sarta ngarasakeun momen dina lagu go cart. Salian go carts for geus dewasa, urang ogé boga go carts for kiddie. Naha anjeun hoyong éta? Taros Kami! Sedengkeun pikeun jalur go kart, éta tiasa dipasang di luar atanapi di jero ruangan. Janten tong hariwang ngeunaan situs pamasangan. Saterusna, urang ogé bisa ngarancang lagu pikeun anjeun lamun diperlukeun.

Rides Thrill Italia pikeun Dijual -Thrill Heart Anjeun

Salian atraksi hiburan ramah-kulawarga, rides thrill kami pikeun dijual, kayaning tagada, numpak trabant, spin luhur, numpak miami, disc o numpak, jsb, ogé boga pasar badag di Italia. Sacara umum, outdoor taneuh teuas tina taman, alun-alun mangrupa pilihan pangalusna pikeun ngalereskeun hiji adrenaline numpak. Tapi upami jangkungna tingkat jero ruangan pas, adrenalin rush rides urang ogé tiasa dipasang. Janten punten wartosan kami kaayaan situs anjeun supados kami tiasa masihan nasihat ka anjeun.

Salian rides luhur pikeun diobral pikeun Italia, urang spinning karnaval rides ogé well-ditampi ku investor Italia sarta pamaén. Hoyong terang langkung seueur ngeunaan tunggangan Italia pikeun dijual? Ngarasa Luncat ngahubungan kami!

Taros Kami