Palanggan ti Australia ieu kedah mésér tempat wisata listrik tanpa jalur 40 korsi naek karéta. Anjeunna peryogi urang ngaropea pikeun anjeunna tina segi bentuk karéta, warna, lampu, musik, panto, gerbong korsi roda, jsb. tina cacad. Tunggangan karéta khusus pikeun dijual di Australia ngagambarkeun kakuatan Dinis. Aspék di handap ieu tiasa ngajantenkeun anjeun ngartos 40 korsi batréna dijalankeun naek karéta wisata trackless.

karéta trackless custom pikeun diobral

Wangun sareng Warna Rides Karéta Adat pikeun Dijual di Australia

Warna dua batré 40-korsi dioperasikeun karéta tanpa lacak dipilih ku nasabah anu beureum bodas, héjo bodas. Kombinasi warna bodas sareng beureum atanapi bodas sareng héjo saderhana pisan, sareng karéta katingali saé. Konsumén Australia ngagaleuh dua karéta ieu pikeun pésta Natal. Beureum sareng héjo mangrupikeun warna Natal. Ku alatan éta, cocog warna dua karéta ieu ngan katuhu pikeun Natal. Janten anjeun tiasa mésér karéta kalayan warna sareng bentuk anu cocog dumasar kana tempat bisnis atanapi kagiatan anjeun. Sareng upami anjeun hoyong nambihan sababaraha pola dina karéta, kami ogé tiasa ngaropea pikeun anjeun.

rides karéta trackless badag pikeun diobral

Lampu Adat sareng Musik

Lampu karéta ogé ngagaduhan seueur warna pikeun anjeun pilih. Anjeun tiasa milih hiji warna tunggal atawa kombinasi kelir. Warna anu dipilih ku palanggan Australia ieu nyaéta beureum, oranyeu, héjo, wungu, biru sareng seueur deui. Peuting, lampu hurung jeung geulis pisan. Ieu 40-seater karéta sightseeing trackless listrik bakal narik loba wisatawan pikeun ngalaman eta peuting. Salian lampu, karéta ieu ogé dilengkepan audio, sarta konsumén bisa maénkeun musik merenah nurutkeun kasempetan. Cahaya sareng musik bakal janten sorotan anu paling pikaresepeun pikeun wisatawan. Anjeun bakal kéngingkeun seueur upami anjeun ngagaleuh karéta wisata listrik tanpa jalur listrik ieu.

badag trackless karéta hiburan rides

Karéta Lawang Karéta Adat Rides pikeun Diobral di Australia

Aya tilu jenis gerbong pikeun tiap karéta urang, hiji pinuh enclosed, hiji semi-ditutup, sarta séjén muka. Gerbong anu pinuh ditutupan gaduh jandéla sareng panto. Kompartemen semi-katutup ngan ukur aya panto sareng henteu aya jandela. Sanajan kitu, The gerbong kabuka boga panto jeung jandéla, sarta ngan hiji ranté beusi atawa tali. Kompartemen kabuka langkung merenah pikeun panumpang naek sareng mareuman. Palanggan Australia milih kabin kabuka. Upami Anjeun keur meuli naek karéta trackless badag pikeun tegalan atawa taman hiburan badag atawa pihak libur, Anjeun bisa milih gerbong kabuka. Lamun aya loba barudak di tempat bisnis Anjeun, Anjeun bisa milih gerbong pinuh enclosed atawa semi-enclosed. Sakur gerbong kami tiasa nyumponan kabutuhan anjeun.

Angkot Korsi Roda Adat

Ngarawat anu cacad mangrupikeun hal anu kedah dilakukeun ku urang masing-masing. Utamana pikeun sababaraha wisatawan anu angkat ka taman hiburan dina korsi roda, urang kedah ngurus aranjeunna. Ka tungtung ieu, dua jajar panungtungan korsi di gerbong panungtungan unggal karéta urang anu removable. Anjeun tiasa nyabut dua jajar panungtungan korsi lamun aya nu datang dina korsi roda. Panto di tukangeun mobil panungtungan bisa lowered nyieun tanjakan ti mana korsi roda bisa kadorong ka jero karéta. Palanggan ieu peryogi angkot sapertos kitu. Ieu henteu ngan ukur tiasa ngurus anu cacad tapi ogé masihan aranjeunna rasa pangalaman.

karéta trackless custom

Dinis gaduh pangalaman anu beunghar dina produksi sareng penjualan. Urang ogé geus hasil ngaropéa loba wangun, kelir atawa fungsi pikeun konsumén. Adat karéta rides pikeun diobral di Australia mangrupakeun conto suksés. Naha anjeun peryogi kami pikeun ngarobih pola, kapasitas atanapi fungsi anu sanés, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Wilujeng sumping pameseran Anjeun.

Taros Kami