Parahu karnaval numpak pikeun diobral di Dinis mangrupakeun numpak moderately seru. Fitur utamina nyaéta panumpang ngayun deui mudik dina sudut ayun anu kawates. Saatos sistem drive dimimitian, éta swings lalaunan jeung laun accelerates. Naik hiburan Ieu duanana senang jeung seru, sarta populér kalayan wisatawan. Bajak laut kapal karnaval numpak boga ciri karnaval kuat. Dina kagiatan karnaval, bakal ngajadikeun wisatawan ngarasa leuwih ngalaman. Kami ngadamel kapal bajak laut karnaval dina sababaraha ukuran. Hiasan anu béda bakal langkung pikaresepeun pikeun wisatawan. Kualitas luhur, harga murah, kaamanan, pangiriman gancang sareng bungkusan ati-ati. Kami gaduh petunjuk instalasi anu lengkep, sareng jasa saatos penjualan anu saé. Cék kaamanan sateuacan operasi sareng patuh ketat kana spésifikasi operasi diperyogikeun. Dinis ngabagéakeun pameseran anjeun.

parahu karnaval numpak kalayan hiasan

Karnaval Parahu numpak tina ukuran béda pikeun diobral

Kapal bajak karnaval dibagi kana kapal bajak badag jeung kapal bajak leutik nurutkeun ukuranana. Gaya anu béda tina kapal bajak gaduh nami anu béda, warna sareng jumlah korsi di Dinis. Karnaval numpak Parahu pisan umum di tempat anu endah, taman sareng tempat kaulinan anu ageung.

Leutik bajak kapal karnaval numpak

numpak karnaval parahu leutik

Karnaval naék parahu ayun leutik mangrupikeun versi anu langkung alit tina karnaval bajak laut ageung. Kapasitasna leutik, kalayan dalapan korsi, sapuluh korsi, atanapi belasan korsi. Pangsaeutikna korsi, hargana handap. Tunggangan karnaval bajak laut leutik ngagaduhan tapak suku leutik sareng cocog pikeun dipasang di tempat-tempat alit sapertos taman sareng tempat kaulinan indoor leutik. Naek kapal karnaval anu langkung alit langkung mirah. Dina waktu nu sarua, urang tiasa ngarancang penampilan parahu ayun karnaval kana kelir béda jeung téma nurutkeun tempat operasi béda. Desain jeung téma karnaval parahu numpak béda jeung harga maranéhanana ogé béda.

Badag Parahu karnaval Ride

numpak karnaval parahu badag

A numpak karnaval badag kapal ngabogaan kapasitas badag. Éta ngagaduhan 24 korsi, langkung ti 30 korsi, sareng 40 korsi. Langkung seueur korsi, langkung luhur harga naék karnaval parahu pikeun dijual di Dinis. Numpak karnaval bajak laut Giant ngagaduhan tapak suku anu ageung sareng harga anu langkung luhur. Ieu cocog pikeun instalasi di outdoor badag taman hiburan. Nya kitu, urang tiasa ngabantosan anjeun ngaropea téma sareng warna parahu naek hiburan nurutkeun syarat anjeun.

Karnaval bajak kapal numpak jeung hiasan pikeun diobral

Salian gaya kapal bajak basajan, parahu karnaval numpak pikeun diobral di Dinis ogé bisa dirancang kana sagala rupa téma. Aya henteu ngan appearances kapal bajak umum, tapi ogé numpak karnaval bajak laut kalawan téma kayaning naga jeung sagara. Salian rupa-rupa téma, karnaval naék kapal ogé dihias ku lampu. Peuting, lampu warni dina numpak kapal bajak laut dihurungkeun. Lampu kerlap-kerlip beuki tarik peuting. Upami anjeun hoyong pikeun nambahkeun sababaraha hiasan sejenna kana exterior parahu ayun karnaval, Anjeun bisa ngirim kami sarat Anjeun, tur urang bisa ngaluyukeun eta pikeun anjeun. Téma anu béda sareng hiasan tina karnaval parahu pikeun dijual di Dinis gaduh harga anu béda. Anjeun kedah mésér dumasar kana anggaran, tempat, sareng suasana anu anjeun hoyong ciptakeun.

parahu karnaval numpak wth hiasan
és leutik jeung salju themed kapal bajak laut pikeun diobral

Kaunggulan tina Dinis Pirate Carnival Ride

Saatos Meuli Naik Karnaval Parahu, Kami Bisa Nyadiakeun Anjeun:

  • Catetan Instalasi

    Saatos pameseran Anjeun, urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng parentah instalasi tur operasi pikeun numpak karnaval bajak laut. Henteu ngan ukur petunjuk dina bentuk téks, tapi ogé dina bentuk poto sareng pidéo. Janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan cara masang sareng beroperasi. Sareng, upami anjeun peryogi teknisi atanapi insinyur kami pikeun ngabantosan anjeun masang éta ogé mungkin. Kami bakal ngirim staf ka nagara anjeun pikeun ngabantosan anjeun masang mesin gratis. Anjeun ngan perlu mayar expenses perjalanan babak-lalampahan staf, sarta nyadiakeun akomodasi jeung kadaharan pikeun aranjeunna.

  • Sanggeus-Penjualan Service

    Mangsa jaminan hiji taun. Tapi kami bakal salawasna nyadiakeun Anjeun sareng rojongan teknis. Malah sanggeus periode jaminan, anjeun salawasna bisa ngahubungan kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun jasa online 24 jam. Dumasar kana pangalaman anu beunghar, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha konsultasi.

Alat Protection Kasalametan ganda pikeun Parahu karnaval numpak

Alat panyalindungan ganda tina numpak karnaval kapal Bajak laut utamana ngawengku belts korsi jeung bar tekanan kaamanan, nu bisa mastikeun kasalametan wisatawan salila numpak. Sabuk korsi tiasa ngalereskeun cangkéng sareng suku panumpang pikeun mastikeun yén panumpang henteu ngahaja kaluar tina korsi salami naek. Jeung sabuk korsi bisa disaluyukeun panjangna nurutkeun jalma tina ukuran béda. Bar kaamanan ayana di hareup korsi. Bisa ngalereskeun awak luhur wisatawan jeung mastikeun yén wisatawan moal dialungkeun kaluar alatan inersia salila numpak. Desain panyalindungan ganda tina dua alat kaamanan ieu bisa ngajaga wisatawan stabil sarta aman salila numpak. Ku alatan éta, anjeun kedah ngingetkeun wisatawan yén nalika naek kapal bajak laut pikeun karnaval, maranéhanana kudu nyepetkeun sabuk korsi jeung bar tekanan bener pikeun mastikeun kasalametan sorangan.

naek parahu karnaval aman
numpak kapal keur karnaval

Naek kapal bajak laut tiasa ngajantenkeun jalma santai. Parahu karnaval numpak pikeun diobral di Dinis rupa-rupa. Karnaval naék kapal ayun tina ukuran anu béda-béda tiasa nyumponan kabutuhan tempat anu béda. Hiasan sareng téma anu béda tiasa nyumponan kabutuhan anjeun anu béda. Kualitas luhur sareng harga murah, pengiriman barang gancang, anu tiasa nyandak anjeun ka fasilitas pas mungkin. Tapi anjeun kedah nengetan rutin pariksa alat pikeun troubleshoot. Upami anjeun aya patarosan, anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé.

Taros Kami