Tunggangan Tagada ogé katelah tagada disko gila. Éta milik mékanis fasilitas hiburan puteran, sareng éta mangrupikeun jinis alat hiburan anu parantos populer di dunya dina taun-taun ayeuna. Fitur anu pikaresepeun ngajantenkeun populer pisan di kalangan wisatawan di taman hiburan, tempat anu indah, alun-alun, jsb. Gampang dipasang sareng gaduh faktor kaamanan anu luhur. Dinis ngahasilkeun tagada gedé jeung leutik wahana hiburan. Anjeun tiasa mésér dumasar kana anggaran sareng ukuran tempat usaha anjeun. Tapi ukuran anu langkung ageung, langkung luhur hargana. Faktor anu mangaruhan harga diantarana desain tari tagada sareng saluran pameseran. Kami ogé bakal nyayogikeun anjeun jasa saatos penjualan anu saé sareng dukungan téknis jangka panjang. Anjeun tiasa ngahubungan kami lamun anjeun mibanda patalékan.

naék tari tagada pikeun dijual

Kumaha carana numpak tagada dianggo?

Tagada rides boga dua jenis gerakan, rotasi jeung heave. Gerak Rotary of turntable nu direalisasikeun ku motor disambungkeun jeung reducer. Aci kaluaran tina reducer ieu dilengkepan pinion a, sarta pinion meshes kalawan gear badag dipasang dina turntable pikeun ngajalankeun sakabéh turntable pikeun muterkeun. Laju péngkolan dikontrol ku sirkuit pangaturan laju anu diwangun ku konverter frékuénsi sareng komponén periferal. Gerakan undulating turntable nyaeta dua silinder utama masing-masing naek tur nurunkeun turntable nu rhythmically, sarta ieu terus-terusan. Wisatawan tiasa bersantai bari ngalaman numpak disko tagda. Lamun Anjeun keur pilari tipe anyar thrill numpak pikeun tempat kaulinan Anjeun, Anjeun bisa meuli disko tagada ti Dinis.

gélo tagada pikeun dijual
hiburan tagada pikeun diobral

Ukuran mana anu anjeun pilih, Disko Tagada Rides Badag atanapi Leutik?

naék disko tagada pikeun dijual
mini tagada numpak pikeun diobral

Fitur tina Dinis Disco Tagada Rides

  • Thrilling: Naik Tagada mangrupakeun alat hiburan puteran. Bisa mawa wisatawan rasa kuat oyag. Éta henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun hiburan sareng pikagumbiraeun pikeun panumpang, tapi ogé ngamungkinkeun aranjeunna ngalaman rarasaan anu pikasieuneun.
  • Gampang masang: Disko Tagada mangrupakeun rélatif parabot hiburan basajan, ku kituna prosés instalasi relatif gampang.
  • Faktor kaamanan anu luhur: Naik disko Tagada ogé mangrupikeun alat hiburan anu dirarancang sareng kaamanan anu diuji kalayan kinerja kaamanan anu luhur. Cai mibanda rupa-rupa ukuran kaamanan, kayaning tombol eureun darurat, guardrails, belts korsi, jeung sajabana, pikeun mastikeun yén panumpang bisa ditangtayungan pinuh nalika ngagunakeun parabot. Ogé geus diuji pikeun kaamanan saméméh ninggalkeun pabrik, jadi Anjeun teu kudu salempang ngeunaan kaamanan.
outdoor tagada pikeun diobral

Naon Pangaruh kana Harga Naik Crazy Tagada?

  • Ukuran: Beuki gedé tari tagada, beuki loba bahanna jeung beuki lila pikeun ngahasilkeun. Jadi gedé ukuranana, beuki luhur harga tagada gélo. Sabalikna, harga tagadas gélo leutik leuwih affordable.
  • Desain: Desain tina Disco tagada ogé mangaruhan harga. Desain anu langkung kompleks sareng unik umumna langkung lami. Ku alatan éta, hargana bakal langkung luhur.
  • Saluran Mésér: Upami anjeun mésér tunggangan tagada hiburan sareng tunggangan sanés ti perantara, hargana bakal luhur. Anjeun pasti bakal mayar hal tambahan. Janten upami anjeun hoyong ngahémat artos, anjeun tiasa mésér ti produsén. Dinis mangrupa pilihan pangalusna anjeun.
disko leutik tagada
numpak tagada

Aya seueur faktor anu mangaruhan kana harga numpak tagada, kalebet ukuran, desain, saluran pameseran sareng sajabana. Janten anjeun tiasa mésér tagada disko dumasar kana anggaran sareng ukuran tempat usaha anjeun. Tapi upami anjeun hoyong ngahemat anggaran, anjeun kedah milih produsén anu dipercaya. Dinis boga pangalaman euyeub dina produksi jeung diobral, tur urang tiasa nyarankeun rides tari tagada pikeun anjeun.

Saatos-jualan Service of Dinis Crazy Tagada

Kami bakal nyayogikeun anjeun petunjuk pamasangan anu lengkep sareng dukungan téknis. Upami anjeun peryogi, urang tiasa ngatur insinyur profésional ka nagara anjeun pikeun ngabantosan anjeun masang sareng debug alat pikeun mastikeun operasi normal alat. Sajaba ti ngirim Anjeun parentah instalasi lengkep pikeun mantuan Anjeun masang alat. Dinis ogé bakal nyayogikeun anjeun jasa saatos-jualan kualitas luhur, kalebet garansi alat sareng pangropéa. Anjeun tiasa ngahubungan kami iraha wae pikeun rojongan teknis na jasa pangropéa pikeun mastikeun parabot tagada dina kaayaan alus. Mangsa jaminan pikeun disko tagada numpak na rides séjén urang ngahasilkeun nyaéta sataun. Tapi sanajan sanggeus jaman jaminan, urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng rojongan teknis sadaya waktu. Anjeun tiasa ngintunkeun patarosan anu anjeun gaduh nalika nganggo atanapi ngajalankeun bisnis anjeun, sareng kami bakal ngajawab atanapi masihan solusi pikeun anjeun dina waktosna.

naék diskotik

Pikeun wisatawan, aya dua cara pikeun ngalaman alat hiburan tagada. Sababaraha wisatawan ngalaman nangtung ngalaman thrill of oyag. Tapi pikeun jalma séjén anu boga kasaimbangan goréng sarta gampang ragrag, aranjeunna resep diuk sarta ngalaman numpak disko ieu. alat-alat hiburan tagada kami mangrupakeun pangalaman gede pikeun wisatawan sakabeh umur. Aya fasilitas tagada ageung sareng mini pikeun anjeun. Dua ukuran alat anu béda ieu parantos ngalaman uji kaamanan anu ketat sateuacan ngantunkeun pabrik. Anjeun tiasa mésér rides tagada gélo anu leres ti produsén dumasar kana anggaran anjeun. Dinis mangrupa pilihan pangalusna anjeun. Kami bakal nyayogikeun anjeun fasilitas hiburan kualitas luhur sareng jasa saatos penjualan anu saé. Ngabagéakeun panalungtikan anjeun sarta beuli.

Taros Kami