Pendulum rides datangna dina tilu ukuran, badag, sedeng jeung leutik, sarta sakabeh populér. Naek pendulum ageung cocog pikeun dianggo di taman hiburan luar. Allen nyaéta palanggan ti Australia. Anjeunna hoyong mésér a numpak thrill badag pikeun tempat kaulinan na. Ku kituna kami nyarankeun naek pendulum badag ka anjeunna. Anjeunna wareg. The Big pendulum numpak pikeun diobral di Australia éta kasuksésan badag.

numpak pendulum badag di taman hiburan

Naon anu Allen terang ngeunaan Big Pendulum Ride?

Allen hoyong terang inpormasi khusus ngeunaan pendulum ageung ieu numpak ayun jeung bédana ti numpak pendulum leutik.

  • Kahiji, parameter tina numpak pendulum Frisbee badag anu dipikaresep ku anjeunna. Ieu ngawengku wewengkon ngeunaan 13 * 10m. Jangkungna alatna sakitar 9.5m. Kapasitasna langkung ageung sareng tiasa nampung sakitar 24 panumpang. Ku alatan éta, tina sudut pandang tina tapak suku nu pendulum numpak badag urang, jangkungna sarta jangkungna diperlukeun pikeun operasi, éta leuwih cocog pikeun instalasi tur operasi di tempat outdoor.

  • Teras aya bédana antara numpak pendulum ageung sareng mini inverter naek hiburan. Numpak pendulum gedé beuki ngageterkeun. Utamana lamun naek pendulum muter 360 derajat, jangkungna leuwih luhur jeung pendulum leuwih thrilling. Ku alatan éta, sanggeus diajar ngeunaan ieu, Allen mutuskeun meuli numpak pendulum badag. Upami anjeun ogé hoyong mésér hiji naek hiburan badag thrilling, Anjeun tiasa milih ieu badag Frisbee pendulum hiburan numpak kawas Allen.

numpak pendulum badag pikeun diobral
numpak pendulum badag pikeun diobral di Australia

Taman Hiburan Big Pendulum Ride pikeun Diobral di Australia

Allen ngajalankeun bisnis sorangan di hiji taman hiburan. Seueur fasilitas hiburan anu aya di taman ieu mangrupikeun wahana rotary kulawarga. Ieu kaasup ngalayang bajing nyalametkeun numpak, numpak cangkir tea jeung kangguru jumping numpak. Sajaba ti éta, aya sababaraha fasilitas anu merangsang rotasi, kayaning 36 korsi ngalayang korsi numpak jeung mesin luncat. Ku alatan éta, manéhna hayang meuli numpak anyar badag tur thrilling pikeun narik leuwih wisatawan pikeun manéhna. Nu numpak pendulum badag Dinis téh ngan naon Allen diperlukeun. Tunggangan inverter taman hiburan bakal ngabantosan anjeunna narik langkung seueur wisatawan anu resep ngalaman tunggangan thrill. Upami anjeun ogé peryogi, mangga ngahubungi kami gancang.

Allen Cared Paling Ngeunaan: Harga Big Pendulum Swing Ride

24 korsi numpak pendulum badag pikeun diobral

Nu numpak pendulum badag di pabrik urang dijieunna tina kualitas luhur bahan FRP cangkang jeung pigura baja. Sanajan bahan kualitas luhur dipaké, harga naek pendulum Big urang teu luhur. Pikeun konsumén, anu paling prihatin nyaéta harga. Harga naek pendulum sakitar $6,000.00 dugi ka $60,000.00. Naik pendulum ageung pikeun dijual di Australia kalayan harga anu lumayan. Janten saatos ngabandingkeun harga, Allen milih kami. Upami anjeun hoyong mésér pendulum ayun numpak badag, anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun cutatan a pas mungkin.

Allen meuli pendulum ayun numpak dina harga lumrah nu wareg anjeunna. Sililarly, Anjeun bisa meuli rides inverter badag nurutkeun anggaran anjeun sarta kabutuhan. Sareng anjeun ogé tiasa nyarioskeun kabutuhan anjeun, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun pendak sareng anjeun. Janten upami anjeun gaduh patarosan, anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé. Wilujeng sumping inquire tur meunangkeun cutatan a.

Taros Kami