Mini tagada numpak mangrupakeun versi kompak tina klasik hiburan taman disko tagada. Hal ieu dirarancang janten langkung alit sareng kirang sengit, janten langkung cocog pikeun murangkalih, kulawarga ngora atanapi pikeun anu resep pangalaman anu kirang ekstrim. Salaku tambahan, tapak suku leutik sareng kapasitas naék disko tagada skala alit ngamungkinkeun éta tiasa dipésér ku anggaran terbatas sareng dianggo ampir di mana waé. Naha anjeun resep kana tunggangan thrilling anu langkung lembut ieu? Di handap ieu Dinis mini disko turntable numpak pikeun rujukan anjeun.

Sabaraha Biaya Fair Ride Mini Tagada?

Nalika nganggap investasi dina wahana hiburan, efisiensi biaya tanpa kompromi kana kualitas mangrupikeun konci. Atraksi mini disko tagada perusahaan kami nawiskeun rentang harga anu pikaresepeun tina $5,000 dugi ka $7,200. Biaya ieu kalebet sakumpulan alat anu lengkep kalebet platform puteran, stan, latar, silinder hawa, kompresor, sareng sadaya alat mékanis sareng komponén anu diperyogikeun. Ieu ngandung harti yén sakali anjeun nampi kiriman anjeun, ngumpul bagian, teras mesin tiasa dianggo! Teu perlu meuli komponén séjén!

Ku jalan kitu, perusahaan urang ngajalankeun promosi penjualan, diskon 10% mungkin! Naha anjeun henteu hoyong éta? Kami ngantosan patarosan anjeun.

Mini disko Tagada jero rohangan
Mini Tagada Ride ngajalankeun peuting

Parameter spésifikasi tina Mini Tagada Ride

Spasi sareng kapasitas mangrupikeun faktor anu penting dina prosés pembuatan kaputusan pikeun mésér wahana hiburan. Dinis miniatur samba tagada dirancang pikeun ngaoptimalkeun duanana. Ieu comfortably nampung nepi ka 8 déwasa, kalawan potensi 10 lamun barudak keur numpak. Ieu rinci ngeunaan parameter spésifikasi pang disko pikeun rujukan anjeun. Contact us pikeun meunangkeun spésifikasi akurat.

kapasitas ngetik Ukuran daérah Voltaseu kakuatan Kabayang Roda
8 Korsi Sedeng Thrill Ride 4.5mL * 4mW * 3mH 380v 12kw 2.2m

Versatile Mini Vérsi Disco Pang — Cocog jeung Sakur Tempat Hiburan

Ayeuna anjeun terang numpak tagada mini nyertakeun daérah anu alit. Ku sabab éta, éta mangrupikeun pilihan idéal pikeun tempat-tempat ukuran naon waé, naha anjeun badé nambihkeun perjalanan tagada ka taman hiburan anu lega, pusat hiburan kulawarga kompak atanapi mall balanja jero ruangan. tapak suku leutik na ensures yén atraksi mini tagada cocog pikeun ampir mana. Saterusna, numpak adil nyadiakeun kalenturan maksimum dina perencanaan spasi Anjeun.

Salaku tambahan, henteu peryogi yayasan pamasangan. Mini disko pan pang basajan pikeun dirakit sarta disassembled. Jadi gampang pikeun ngangkut perjalanan ti hiji tempat ka tempat. Lamun nyiapkeun carnivals samentara atawa fairs, ieu-ukuran leutik tagada numpak pikeun diobral mangrupa pilihan optimal!

Palanggan ti Bélgia Nyobian Dinis Tagada Ride tina jangkungna 3 méter
Dewasa Nyobian Mini Tagada di alun-alun outdoor

Naha Anjeun Ngagaduhan Persyaratan pikeun Dijual Kompak Tagada Ride?

Urang ngarti yén diferensiasi tiasa krusial dina industri hiburan. Éta sababna urang nawiskeun pilihan kustomisasi éksténsif pikeun hiburan mini disko turntable urang pikeun dijual. Naha anjeun badé nyocogkeun perjalanan sareng téma tempat anjeun atanapi nangtung kalayan merek anu unik, Dinis tiasa ngabantosan ideu anjeun janten kanyataan. Urang tiasa nyaluyukeun latar, warna, logo, sareng lampu LED pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun. Ngarasa Luncat ka hayu urang nyaho sarat Anjeun.

Bari urang bisa nampung requests pikeun belts kaamanan dina korsi numpak urang, urang umumna mamatahan ngalawan eta. Intina tina pangalaman disko tagada perenahna dina gerakan bébas jeung gerak unpredictable nu delights pengendara. Nambahkeun sabuk kaamanan tiasa ngirangan pangalaman ieu, tapi yakinkeun, kaamanan tetep prioritas utama urang. Prosés desain sareng manufaktur kami ngalebetkeun ukuran éksténsif pikeun mastikeun kasalametan pengendara. Jadi restraints tambahan teu perlu pikeun numpak thrilling acan aman ieu. Baca terus terang kumaha kami mastikeun kasalametan pengendara anjeun nalika aranjeunna ngaraosan tunggangan tagada mini.

Kumaha Urang Mastikeun Kasalametan Pamaén Anjeun Nalika Naek Disko Tagada Skala Leutik?

Kasalametan penting pisan dina rarancang sareng operasi naon waé perjalanan hiburan, sareng pang pangna disko mini henteu iwal. Alatan ukuranana leuwih leutik sarta amplitudo kirang sengit dibandingkeun a gedé tagada adil numpak, alat-alat hiburan sampurna pas keur barudak jeung kulawarga ngora, nawarkeun pangalaman senang jeung tingkat inténsitas handap. Salaku tambahan, kami parantos langkung seueur dina hal ukuran kaamanan sareng pangalaman palanggan anu langkung saé.

Wewengkon tempat duduk turntable of disko tagada rides sapanjang kalawan surfaces nu mana wae nu pengendara bisa datang kana kontak jeung, ditutupan ku lemes. PVC sareng padding busa EPE. Ieu ngurangan résiko tatu tina gerakan dadakan. Padding lemes mangrupikeun ukuran konci pikeun ngajaga kasalametan pengendara.

Sajaba ti, wewengkon backrest nu rider urang dilengkepan halangan elevated, ogé dibungkus ku padding lemes. Halangan ieu ngagaduhan tujuan ganda. Di hiji sisi, aranjeunna nyayogikeun hal pikeun para pengendara, mastikeun aranjeunna tetep linggih salami operasi. Di sisi anu sanésna, aranjeunna nambihan lapisan panyalindungan tambahan.

Ku ngahijikeun fitur kaamanan ieu, kami mastikeun yén Dinis mini tagada numpak henteu ngan hiji numpak immensely nikmat tapi ogé atraksi aman yén operator confidently bisa nawiskeun ka datang maranéhanana.

Fitur Kasalametan Mini Disco Turntable Karnaval Ride

Kumaha Mini Tagada Nyangking Kasenangan pikeun Pengendara?

Naon anu ngajadikeun tunggangan tagada populer di kalangan masarakat? Sabenerna, naha éta téh badag atawa mini disko tagada, alesan numpak téh senang pikeun datang téh sarua. Tunggangan tagada ieu pikeun dijual nganteurkeun kasenangan sareng pikagumbiraeun ngaliwatan kombinasi gerakan dinamis, elemen interaktif, musik festive, sareng pangalaman numpak anu aman tapi pikaresepeun.

Gerak anu teu diprediksi, digabungkeun sareng nada energetic, nyiptakeun suasana anu meriah dimana pengendara tiasa nikmati spontanitas perjalanan sareng kabagjaan seuri anu dibagi.

Desain nyorong camaraderie diantara panumpang. Ogé ngajadikeun tagada hit diantara grup babaturan jeung kulawarga.

Sanajan thrills na, tagada disko mertahankeun fokus kana kaamanan, sahingga bisa diasupan ka panongton lega.

Intina, tunggangan mini tagada nawiskeun pakét hiburan anu kompak, ngahijikeun jalma-jalma pikeun momen-momen anu teu aya watesna.

Versi leutik tagada funfair numpak nangtung kaluar salaku hiji adaptable, kompak, tur aman numpak hiburan cocog pikeun rupa-rupa tempat. fitur customizable na ngamungkinkeun operator nyieun atraksi unik, bari ukuran kaamanan diwangun-di mastikeun yén jalma bisa meunang senang di lingkungan aman. Naha anjeun badé ngahianat kulawarga ngora, murangkalih, atanapi anu milari pikasieuneun milari pangalaman énggal, mini hiburan pang disco ride pikeun dijual dirancang pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu rupa-rupa. Hasilna, éta mangrupa tambahan berharga pikeun sagala spasi hiburan. Tong antosan deui, hubungi kami pikeun kéngingkeun kutipan gratis pikeun tunggangan tagada!

Taros Kami