DINIS numpak dina karéta jeung lagu for geus dewasa datang dina ukuran béda, desain jeung sumber kakuatan. Mibanda versatility lega, kawas ferrying wisatawan jeung mawa barang. Sajaba ti éta, jenis ieu atraksi karéta festive cocog pikeun ampir sagala tempat outdoor kayaning taman hiburan, situs camp, alun-alun, kebon, spot endah, kebon, jeung sajabana, komo sababaraha tempat indoor kayaning puseur balanja, aula paméran, jsb Salami aréa spasi badag. cukup jeung kaayaan taneuh ngarojong peletakan rel, urang tiasa mantuan Anjeun masang karéta rideable sawawa kalayan lagu. Ieu rinci ngeunaan karéta motor Dinis kalayan jalur pikeun déwasa pikeun naék pikeun dijual pikeun rujukan anjeun.

Custom Swan-themed Sawawa-ukuran Train Lagu Ride

2 Jinis Sumber Daya Pikeun Sawawa Ukuran Naik Karéta sareng Lacak Dijual — Listrik & Diesel?

Béda jeung a naek karéta budak anu mindeng listrik, karéta rideable sawawa urang jeung lagu geus sadia pikeun dua jenis sumber kakuatan, listrik jeung solar. Masing-masing gaduh kaunggulan anu béda-béda gumantung kana kabutuhan khusus sareng panggunaan miniatur karéta api.

Naek listrik dina karéta for geus dewasa kalawan lagu

  • Dampak lingkungan: Karéta listrik umumna langkung bersih sabab henteu ngahasilkeun émisi langsung. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun daérah jero ruangan atanapi sénsitip lingkungan, sapertos pusat balanja sareng daérah leuweung.

  • Tingkat bising: Naik listrik dina karéta sareng jalur pikeun déwasa beroperasi langkung sepi dibandingkeun kareta api solar. Ku alatan éta, éta tiasa ningkatkeun pangalaman panumpang, khususna di tempat rekreasi atanapi kota.

  • Biaya operasional: Kusabab biaya batré anu langkung luhur, biaya awal naék listrik dina karéta sareng jalur pikeun déwasa biasana langkung luhur tibatan naék jalur karéta sawawa solar. Tapi biaya operasional tiasa langkung handap kusabab efisiensi tanaga listrik tibatan solar.

  • Pangropéa: Mesin listrik biasana ngabutuhkeun pangropéa kirang ti mesin solar. Aranjeunna gaduh sakedik bagian anu gerak, anu tiasa ngirangan biaya perawatan jangka panjang.

Diesel karéta miniatur sawawa-ukuran

  • Daya sareng rentang: Diesel karéta rides pikeun diobral umumna nawiskeun langkung seueur kakuatan sareng langkung dipikaresep pikeun lagu anu langkung panjang atanapi beban anu langkung beurat. Éta tiasa beroperasi dina jarak anu jauh tanpa peryogi ngeusian bahan bakar sering. Saterusna, gradeability tina jalur karéta solar diatur for geus dewasa leuwih kuat ti nu naek kana karéta listrik for geus dewasa. Ku alatan éta, karéta solar biasana cocog pikeun lokasi outdoor, utamana wewengkon pagunungan.

  • Infrastruktur: Karéta solar henteu ngabutuhkeun infrastruktur anu sami sareng karéta listrik, sapertos stasiun ngecas. Ieu tiasa ngagampangkeun pikeun nerapkeun di daérah terpencil.

  • Reliabiliti: Tunggangan karéta api anu didamel ku Diesel dikenal ku daya tahan sareng réliabilitasna, khususna dina kaayaan cuaca anu béda-béda.

Diesel karéta trackless for geus dewasa & Diesel karnaval naek karéta jeung lagu pikeun dijual

Gemblengna, pilihan antara naék solar / listrik dina karéta sareng jalur pikeun déwasa kedah gumantung kana sarat khusus sapertos panjang lagu, lingkungan, pertimbangan bising, sareng logistik operasional. Duanana jenis sadia dina rupa-rupa konfigurasi pikeun nyocogkeun ka kabutuhan béda. Sajaba ti éta, pikeun hujan déwasa ridable kalawan lagu pikeun diobral tina spésifikasi sarua, pilihan pikeun duanana jenis kakuatan biasana sadia di parusahaan urang. Lantaran kitu, anjeun tiasa ngadamel pilihan dumasar kana kahoyong individu atanapi syarat operasional.

"Naha Anjeun Nawiskeun Jasa Instalasi Upami Kuring Mésér Karéta Sawawa dina Karéta nganggo Lagu ti Perusahaan anjeun"

Leres, tangtosna urang tiasa ngabantosan anjeun pamasangan Dinis sawawa numpak karéta upami diperyogikeun. Sacara umum, kami ngirimkeun pidéo pamasangan sareng manual sareng karéta sareng lagu. Salaku tambahan, kami nawiskeun anjeun pelatihan instalasi online. Sareng upami diperyogikeun, kami ogé tiasa ngirim insinyur ka lokasi anjeun pikeun ngabantosan pamasangan set karéta. Janten tong hariwang ngeunaan éta. Saterusna, assembling naek kana karéta jeung lagu for geus dewasa pikeun dijual leuwih gampang ti masang roller coasters di taman. Di dieu téh karéta rideable karéta for geus dewasa pituduh instalasi keur rujukan anjeun.

Kumaha carana masang karéta jeung lagu nu sawawa bisa numpak dina?

Instalasi lagu tina Rideable Train

Pastikeun taneuhna rata sareng padet. Sajaba ti éta, heuras beungeut lamun diperlukeun pikeun ngarojong beurat lagu jeung karéta, mastikeun stabilitas jeung kaamanan.

Turutan rencana desain pikeun iklas lagu, kaasup ngalereskeun sleepers tur masang rel baja. Lajeng, pastikeun alignment bener tina lagu.

Saatos instalasi, ngalaksanakeun sababaraha tés pikeun mastikeun karéta nu numpakan beroperasi mulus tur aman dina jalur sarta yén sakabéh fungsi anu normal.

Sambungkeun mobil karéta, kabin mesin, sareng lokomotif ku kait. Teundeun eta dina lagu, jigana make cranes atawa mesin beurat lianna.

Pondokna, DINIS numpak kana karéta jeung lagu for geus dewasa kudu jadi atraksi jangkar taman Anjeun! Di kaluar parusahaan, anjeun teu ngan bisa meunang ukuran bédana tina rides karéta sawawa (mini, sedeng, badag), tapi ogé karéta karnaval dua sumber kakuatan (listrik / solar). Tangtosna, karéta dina rupa-rupa desain kanggo pilihan anjeun. Anjeun kabetot dina numpak karéta sawawa urang? Warmly wilujeng sumping ka ngirim panalungtikan ka kami!

Taros Kami