Dinis ngahasilkeun seueur tunggangan kapal bajak laut anu adil sareng sagala rupa alat hiburan anu sanés (naek karéta trackless listrik, carousel, mobil bemper batré, jsb.). Nu numpak adil kapal bajak laut pikeun dijual di pabrik urang boga kapasitas béda. Sarta kami ogé rancang mobile adil ayun parahu numpak. Urang ogé bisa ngaropea kapasitas, tema atawa hiasan sejenna tina kapal bajak laut pikeun anjeun. Ngabagéakeun panalungtikan anjeun sarta beuli.

numpak adil kapal pikeun dijual pikeun bisnis

Numpak Kapal Bajak Laut Gedé atanapi Leutik, Mana Anu Anjeun Pikaresep?

badag adil naek parahu ayun pikeun diobral
mini boat fair numpak pikeun bisnis

Urang rancang rides kapal bajak laut badag sarta leutik. Parahu badag numpak adil boga 24 korsi, 38 korsi jeung 40 korsi. Jangkungna kapal bajak laut raksasa pikeun dijual di Dinis nyaéta 10m atanapi langkung. Tapakna nyaéta 14 * 7m atanapi 18 * 9m. Kusabab ukuran sareng kapasitas anu langkung ageung, kapal bajak laut ageung katingali langkung spektakuler sareng langkung pikaresepeun. Pameran leutik parahu karnaval numpak ngabogaan luas 6*5m. Éta jangkungna 3m. Sareng tiasa nampung 8 dugi ka 12 panumpang. Janten upami tempat bisnis anjeun gaduh daérah anu langkung ageung, anjeun tiasa milih mésér naék kapal anu ageung. Sabalikna, anjeun tiasa milih mésér kami mini boat fair numpak. Salaku tambahan, anjeun ogé kedah mertimbangkeun mana anu anggaran anjeun cekap kanggo mésér.

Henteu masalah naek kapal bajak adil gedé atawa leutik, aya pager sabudeureun parabot. Pager tiasa ngajaga bisnis anjeun teu kaganggu. Pikeun extent tangtu, pager ogé bisa ngajaga kasalametan onlookers. Ku kituna lamun meuli kapal bajak laut numpak adil pikeun taman hiburan Anjeun, ngahubungan kami gancang.

Mobile Pirate Ship Fair Ride pikeun Diobral

Sajaba naek adil kapal dibereskeun dina taneuh, urang ogé boga mobile bajak laut numpak adil pikeun diobral. Ieu pohara populér di sagala rupa nagara jeung wewengkon. Naek parahu ayun adil portabel ukuranana leutik. Éta tiasa nampung sakitar 8-10 urang. Di handapeun éta trailer. Janten upami tempat bisnis anjeun henteu tetep, anjeun tiasa mésér anu ieu. Kalayan numpak kapal ayun mobile ieu, anjeun tiasa ngajalankeun bisnis mobile anjeun langkung merenah. Anjeun tiasa nganggo éta dimana waé anjeun badé ngajalankeun bisnis anjeun.

moblie fair bajak kapal numpak pikeun diobral

Ngaropea Parahu Fair Ride pikeun Diobral

Sajaba ti aya bajak laut numpak adil, urang ogé bisa ngaropea pikeun anjeun. Naha éta kapasitas, téma, atanapi warna LED lampu, urang bisa ngaluyukeun eta pikeun anjeun. Simkuring gaduh numpak parahu ayun adil kalawan kapasitas leutik tur kapasitas badag. Janten anjeun tiasa milih sawenang-wenang atanapi ngantepkeun kami ngaropea kapasitas pikeun anjeun. Sedengkeun pikeun téma swing boat fair ride, kami gaduh tema leuweung, tema bajak laut, tema és sareng salju, jsb. Lampu LED mangrupikeun hiasan anu penting pikeun sagala rupa fasilitas hiburan. Kami tiasa ngabantosan anjeun ngaropea warna anu anjeun pikahoyong. Salian ieu, upami anjeun gaduh kabutuhan sanés, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun pendak sareng anjeun. wilujeng sumping panalungtikan Anjeun

Naon anu tiasa Dinis Tawarkeun ka Anjeun?

jasa Dinis
fair boat hiburan numpak pikeun diobral

Naon anu anjeun kedah pertimbangkeun nalika ngagaleuh kapal bajak laut?

Sawaktos Anjeun keur balanja pikeun numpak parahu ayun adil, Anjeun kudu mertimbangkeun rupa-rupa faktor. Ngan ku cara kieu anjeun bisa meuli kapal bajak laut numpak adil nu duanana pikaresepeun tur bisa mawa anjeun kauntungan badag.

  • Anu mimiti, anjeun kedah milih produsén anu berpengalaman. Aya seueur pabrik anu ngajual kapal bajak laut anu adil. Anjeun kudu milih taliti. Dinis boga pangalaman euyeub dina ngahasilkeun jeung ngajual rupa-rupa karnaval hiburan rides. Tunggangan parahu adil kami dirancang sacara unik sareng kualitas luhur. Janten anjeun tiasa ngagaleuh parahu ayun kami kalayan percaya diri.

  • Kadua, anjeun kedah mertimbangkeun anggaran anjeun. Anjeun tiasa mésér naék kapal adil dina anggaran anjeun dumasar kana daérah tempat usaha sareng anggaran anjeun. Harga bajak kapal adil numpak pikeun dijual di pabrik urang kacida kalapa. Nu numpak kapal bajak adil kami nawiskeun anjeun boga harga nu lumrah.

  • Katilu, Anjeun kudu nengetan naha numpak parahu ayun adil boga desain unik. Desain unik tiasa narik langkung seueur wisatawan pikeun anjeun. Salian exterior fiberglass warni, urang ogé bisa ngaropea téma, warna, jeung logo tina numpak kapal adil pikeun anjeun. Téma, warna sareng logo anu unik ieu tiasa masihan anjeun langkung kauntungan.

  • Kaopat, Anjeun kudu nengetan ukuran kaamanan tina numpak parahu ayun adil. Naek kapal ageung urang gaduh ukuran panyalindungan ganda, hiji sabuk korsi sareng anu sanésna nyaéta bar tekanan mékanis. Urang kapal bajak laut mini ogé boga belts korsi kuat sarta awét, Anjeun bisa meuli kalawan kapercayaan.

Pondokna, urang boga ukuran béda tina numpak parahu adil pikeun anjeun milih. Anjeun tiasa mésér dumasar kana anggaran sareng daérah tempat usaha. Urang ogé bisa ngaropea naek kapal bajak mini mobile pikeun anjeun. Upami lokasi bisnis anjeun henteu tetep, anjeun tiasa mésér mobile ieu, dimana anjeun tiasa langkung gampang ngarobih tempat pikeun ngajalankeun bisnis anjeun. Jeung kualitas luhur sarta harga affordable pikeun kapal bajak laut numpak adil pikeun diobral di Dinis. Ningali maju ka cooperating sareng anjeun.

Taros Kami