Bounce cloud mangrupikeun jinis hiburan énggal numpak. Warnana bodas. Ieu kawas potongan awan ragrag ti langit. Dibandingkeun sareng tunggangan anu sanés, mumbul awan mangrupikeun jinis tunggangan anu teu kuat. Mibanda penampilan novel sarta pohara interaktif. Bounce cloud mangrupikeun alat hiburan kolot-anak anu pangsaéna. Eta sia noting nu datang kudu nyokot off sapatu maranéhanana pikeun ngalaman eta. Awan mumbul pikeun dijual di Dinis gaduh struktur anu kuat sareng aman sareng bahan kualitas luhur. Dinis ngahasilkeun méga mumbul dina ukuran anu béda, cocog pikeun dipasang di taman hiburan indoor atanapi outdoor. Upami Anjeun gaduh sarat husus, urang ogé bisa ngaropea fasilitas hiburan awan mumbul nu meets kabutuhan Anjeun.

mumbul awan hiburan numpak

Kaunggulan tina Bounce Cloud Structure

Bounce awan béda ti trampoline inflatable biasa dina desain struktural. Ieu permanén dibereskeun ka taneuh. Jadi cuaca parna saperti angin kuat moal mangaruhan eta. Awan Bounce tiasa nahan angin anu kuat di luhur tingkat 4.

The mumbul awan hiburan numpak boga struktur mémbran. Jadi lemes, nyaman jeung pinuh ku élastisitas. Ieu diwangun ku pilem luar, pilem jero, pipa suplai hawa, pipe relief tekanan jeung saterusna. Kaasup sistem kipas, bahan mémbran jero sareng luar, sistem automation, sistem saluran hawa sareng sistem sirkuit.

Ieu ngadopsi inflatable diwangun-di Unit kantong hawa bounce alat hiburan, nu bisa permanén dibereskeun dina taneuh. Tapi éta merenah pikeun ngabongkar jeung perawatan, sarta faktor kaamanan tinggi.

Jero naek hiburan awan mumbul mangrupakeun spasi pinuh enclosed. Saatos kipas inflated, teu perlu neruskeun suplai hawa. Nalika tekanan hawa teu cukup, éta bakal otomatis inflate, nu pohara merenah.

Salaku tambahan, pamasangan bounce cloud ride henteu ngagaduhan syarat anu luhur di darat. Ku kituna eta bisa gampang dipasang dina taneuh teuas atawa keusik.

awan mumbul
Equipment outdoor Bounce Cloud ramah-nak

Kaunggulan Bahan Bounce Cloud

Salian kaunggulan struktur sareng instalasi anu gampang, bahanna ogé nangtukeun résistansi korosi sareng pangropéa sapopoé anu sederhana.

The inflatable jumping awan bodas, jadi leuwih harmonis jeung bentang sabudeureun. Meureun anjeun wondering lamun éta gampang pikeun ngabersihan jeung ngajaga. Bounce awan numpak ngagunakeun 1.0mm PVDF pilem ganda-lapisan. Pilem luar ngagaduhan fungsi résistansi abrasion, résistansi UV sareng ngabersihkeun diri. Film jero boga tightness hawa alus sarta diwangun-di Unit tetep boga anti korosi kuat. Kahirupan jasa tina PVDF mémbran umumna 3 nepi ka 5 taun. Sanaos di luar kanggo lami, éta masih bersih sapertos énggal saatos dikumbah. Ieu mangrupa fasilitas hiburan idéal pikeun barudak maén sarta interaksi indungna-anak. Bahan tina méga mumbul pikeun dijual di Dinis mangrupikeun bahan kualitas luhur. Janten éta ngagaduhan faktor kaamanan anu luhur sareng pangropéa sapopoéna sederhana. Ku alatan éta, The mumbul awan numpak ti pabrik urang téh pilihan kahiji anjeun.

Aya Ukuran Béda Bounce Cloud pikeun Anjeun

Awan mumbul leutik

Ukuran awan mumbul Mini nyaéta 11.5 * 11.5 * 1.5m. Kapasitasna 40 panumpang. Janten upami tempat bisnis anjeun alit, atanapi anggaran anjeun alit, anjeun tiasa mésér numpak awan mumbul leutik. Mibanda tapak suku leutik tur bisa ngahemat spasi anjeun. Dina spasi sésana, Anjeun bisa meuli fasilitas hiburan séjén atawa melak kembang jeung tutuwuhan pikeun narik wisatawan.

Awan mumbul Sedeng

Ukuran awan mumbul sedeng nyaéta 19 * 12.5 * 1.35m atanapi 21 * 16.5 * 1.5m. Kapasitasna 75 atanapi 100 panumpang. Janten upami tempat bisnis anjeun ageung, anjeun tiasa mésér naék hiburan awan mumbul ukuran sedeng. Éta ngagaduhan kapasitas anu langkung ageung tibatan awan mumbul leutik sareng tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Upami anggaran anjeun ageung, anjeun tiasa mésér. Di sabudeureun éta anjeun tiasa ngawangun daérah keusik dimana wisatawan tiasa istirahat.

Badag mumbul Awan

Ukuran fasilitas hiburan awan mumbul ageung nyaéta 33.5 * 25 * 2.2m. Kapasitasna 160 panumpang. Awan mumbul ageung cocog pikeun tempat anu ageung, sapertos taman hiburan atawa taman tema. Janten upami anjeun gaduh anggaran anu cekap pikeun ngawangun taman hiburan atanapi taman tema anu ageung, anjeun panginten mésér naék hiburan awan mumbul ageung. Éta bakal langkung harmonis sareng taman hiburan ageung anjeun sareng ngajantenkeun taman hiburan anjeun langkung spektakuler.

mumbul hiburan numpak

Ku alatan éta, méga mumbul pikeun dijual di Dinis tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun. Kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi anu pangsaéna sareng mumbul awan dumasar kana ukuran tempat bisnis anjeun, anggaran anjeun, sareng rencana konstruksi anjeun. Dinis ngabagéakeun konsultasi sareng pameseran anjeun.

Dimana tiasa Bounce Cloud Dipasang?

Dimana méga mumbul Dinis naek hiburan cocog pikeun? Teu aya watesna dimana tiasa dianggo. Tapi mumbul awan pikeun dijual di pabrik urang cocog pikeun taneuh tanpa objék seukeut.

Tempat Luar

Tempat jero rohangan

Nyatana, méga mumbul sanés ngan ukur fasilitas hiburan, tapi ogé bentang anu spektakuler ti kajauhan. Ieu cocog pikeun sagala rupa lingkungan, kaasup spot endah, taman, kebon luang, taman ékologis, resorts, taman hiburan outdoor, taman hiburan indoor jeung tempat indoor na outdoor badag lianna.

Bounce awan numpak cocog pikeun tempat indoor. Ngawangun awan mumbul di taman jero ruangan bakal mawa langkung seueur wisatawan sareng kauntungan ka taman jero ruangan. Nambihan cahaya proyéksi kana beungeut mumbul awan numpak bakal nyieun leuwih geulis. Upami anjeun gaduh anggaran anu cekap atanapi gaduh syarat khusus, kami ogé tiasa nyumponan kabutuhan anjeun.

Ngaropéa Bounce Awan pikeun Diobral

mumbul awan numpak

Urang tiasa nyaluyukeun ukuran, warna, bentuk sareng téma fasilitas hiburan awan mumbul pikeun anjeun. Henteu janten masalah naon ukuran awan mumbul anu anjeun pikahoyong atanapi hoyong awan mumbul katumbiri, awan mumbul pink, awan mumbul pentagram, awan mumbul pasagi atanapi awan mumbul sato, kami tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun pikeun anjeun. Urang tiasa nyaluyukeun fasilitas hiburan awan mumbul numutkeun kabutuhan anjeun pikeun nyumponan ciri sareng gaya tempat anu endah anjeun. Urang bakal nyadiakeun Anjeun sareng rupa-rupa pilihan desain, tur pinuh komunikasi jeung mastikeun sareng anjeun pikeun mastikeun yén mumbul awan numpak final meets ekspektasi anjeun sarta sarat.

Upami anjeun hoyong ngajantenkeun tempat anu indah atanapi taman unik, anjeun tiasa ngagaleuh perjalanan hiburan awan mumbul anu diproduksi ku Dinis. Awan Bounce pikeun dijual di Dinis asalna dina sababaraha ukuran sareng cocog pikeun tempat di jero ruangan sareng di luar. Urang ogé boga jasa ngaropéa. Euweuh urusan naon sarat husus anjeun gaduh, kami bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun. Ningali maju ka cooperating sareng anjeun.

Taros Kami