mobil bemper mangrupakeun jenis parabot hiburan timer dikawasa. Wisatawan tiasa nyetir mobil bemper kalayan bébas, mudik, belok ka kénca sareng ka katuhu, tabrakan sareng ngahindar. Mobil bemper Sky net mangrupikeun jinis mobil bemper. Ieu mangrupakeun populér numpak hususna keur sawawa ngora jeung kulawarga. Sky net dodgem bemper mobil pisan seru jeung pisan metot. Éta cocog pikeun sagala rupa tempat, sapertos taman téma, tempat kaulinan, mall balanja, tempat kaulinan barudak. Éta tiasa ngajantenkeun jalma santai sareng ngaleungitkeun setrés. Dinis manufactures kualitas luhur sky net méwah mobil bemper, indungna-anak siling net bemper mobil jeung custom siling grid bemper mobil. Jaring langit mobil bemper pikeun dijual di pabrik urang dijual ka nagara sakuliah dunya unggal taun sarta geus narima ogé. Anjeun wilujeng sumping ka nganjang jeung meuli.

mobil bemper listrik skynet

Kumaha Sky Net Electric Dodgem Mobil Gawé

Prinsip kerja sky net mobil bemper basajan pisan. Siling sareng lantai nyayogikeun listrik. Ieu sabenerna ngabentuk sirkuit ku cara ngahubungkeun siling jeung lantai. A grid ieu study di siling, sarta grid ieu kutub positif. Lantai ditutupan ku pelat baja atanapi strip logam salaku kutub négatip. Di tukangeun unggal mobil bemper aya rod conductive anu nyambungkeun lantai ka siling. Ku cara kieu, mobil bemper net siling tiasa dianggo normal. Mobil bemper jaring langit pikeun dijual di Dinis aman, geulis sareng gampang dialihkeun. Malah lamun tempat bisnis Anjeun teu dibereskeun, anjeun bisa kalayan gampang mindahkeun éta.

Kaunggulan tina Sky Net Dashing Car

mobil dodging listrik sky net pikeun dijual
mobil bemper sky net

Kahiji, bahan tina siling grid mobil bemper alus. Bahan nya orat, anu ramah lingkungan, henteu luntur, tahan korosi, sareng ogé bahan insulasi anu saé. Mobil bemper listrik jaring langit kedah dihubungkeun ka lantai sareng siling pikeun ngabentuk sirkuit pikeun beroperasi. Ku alatan éta, awak mobil bemper sky net pikeun dijual di Dinis dijieunna tina fiberglass pikeun nyegah bocorna listrik ti ngabalukarkeun ngarugikeun ka wisatawan atawa staf.

Kadua, waktos pamakéan sky net Powered mobil bemper listrik free.It nyambungkeun siling jeung lanté pikeun operasi. Jadi teu boga wates waktu pamakéan. Teu butuh parobahan batré atawa ngecas. Janten upami anjeun ngoperasikeun kanggo waktos anu lami unggal dinten (anjeun kedah ngoperasikeun dalapan jam atanapi sapuluh jam, atanapi bahkan langkung lami), anjeun tiasa mésér mobil bemper listrik sky net ieu.

Katilu, mobil bemper jaring langit-langit ngagaduhan seueur fungsi. Boh déwasa boh barudak resep. Éta gaduh sora canggih, lampu sareng fungsi waktos. Bari ngajalankeun, éta bisa maénkeun musik. Dina waktos anu sami, lampu hiasan bakal langkung pikaresepeun pikeun murangkalih. Hiji mobil bemper bisa nampung dua jalma. Kolot jeung barudak naek babarengan atawa jeung babaturan. Anjeun ngan ukur kedah ngarencanakeun aturan operasi pikeun tempat bisnis anjeun sareng sabaraha lami sémah tiasa ngalaman unggal waktos. Anjeun teu kedah nyetél waktos sacara manual, cukup setel waktosna. Tapi upami anjeun hoyong nambihan sababaraha fungsi anu sanés, anjeun tiasa ngahubungi kami. Dinis bisa minuhan kabutuhan Anjeun. Kami bakal nambihan hiasan atanapi fungsi anu anjeun pikahoyong.

Sky Net méwah mobil bemper pikeun diobral

Mobil bemper méwah Sky net gaduh desain luar anu unik sareng canggih. Cai mibanda lampu anca. Jeung penampilan kelir caang ngajadikeun eta kasampak leuwih mewah. Éta idéal pikeun pamakéan di tempat kayaning taman hiburan, taman tema, jeung puseur hiburan. Mobil bemper méwah gaduh warna anu langkung saé sareng langkung seueur pola. Ku kituna éta pikaresepeun tur unik. Lampu jeung sora nyieun atmosfir unik, éta bakal leuwih pikaresepeun pikeun wisatawan jeung barudak leutik. Setir mobil bemper dihasilkeun Dinis ogé boga desain non-slip, nu bakal masihan anjeun pangalaman hadé. Mun anjeun mibanda patalékan séjén, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

sky net dashing mobil

Kolot-anak siling Grid Dodgem Mobil pikeun diobral

Mobil bemper jaring indung-anak nyaéta mobil bemper anu dirarancang khusus pikeun kolot sareng murangkalih. Desain exterior na pikaresepeun. Mobil bemper ieu ngagaduhan rupa-rupa téma, kalebet zebra, mobil, anjing laut, sareng gurita leutik. Téma kartun sareng warna sareng pola caang langkung pikaresepeun pikeun budak leutik. Kolot-anak siling grid mobil bemper boga dua korsi, sahingga kolot jeung barudak ngalaman babarengan. Kauntungan utama nyaéta nyayogikeun kagiatan kulawarga anu pikaresepeun anu ngaraketkeun anggota kulawarga sareng ngamajukeun interaksi indung-anak. Kolot jeung barudak ilubiung babarengan, enhancing interaksi antara kolot jeung barudak. Mobil bemper jaring langit kolot-anak pikeun dijual di Dinis ngagaduhan faktor kaamanan anu luhur. Ieu utamana fasilitas indungna-anak, jadi éta pasti jadi hit jeung kolot jeung kids sapuk. Jeung anjeun ogé bakal earn leuwih.

taman hiburan sky net bemper mobil

Custom siling Net Dashing Mobil

Upami anjeun hoyong kami ngabantosan anjeun ngaropea mobil bemper listrik sky net ogé sayogi. Anjeun tiasa ménta penampilan, tema, ukuran, fungsi, kaamanan jeung aspék séjén tina mobil bemper, sarta kami bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun ngarancang jeung ngahasilkeun.

Téma: Anjeun tiasa milih warna, pola atanapi téma mobil bemper numutkeun kabutuhan anjeun.

Ukuran: Naha anjeun peryogi anu langkung ageung pikeun déwasa atanapi langkung seueur wisatawan, atanapi mobil bemper listrik jaring siling anu langkung alit pikeun ngalaman barudak, urang tiasa nyaluyukeunana pikeun anjeun.

Fungsi: Anjeun tiasa milih pikeun nambahkeun lampu LED sangkan datang ngalaman leuwih seru peuting. Anjeun oge bisa milih pikeun nambahkeun sistem sora pikeun muterkeun musik bari ngajalankeun.

Kasalametan: Anjeun tiasa milih pikeun nambahkeun sababaraha belts pelindung jeung guardrails pikeun mastikeun yén barudak leuwih aman salila pangalaman.

Mobil bemper Sky net pikeun dijual di Dinis tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Sanaos anjeun ngagaduhan syarat khusus anu sanés, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Ceiliing grid mobil dodgem

Mobil bemper Sky net pikeun dijual di perusahaan kami cocog pikeun wisatawan sadaya umur. Dina waktos anu sami, éta ogé gaduh alat panyalindungan kaamanan anu kuat, anu ngamungkinkeun para wisatawan pikeun senang-senang dina kaayaan anu aman. Naha éta mobil bemper méwah jaring siling, atanapi mobil bemper jaring indung-anak, atanapi mobil bemper dodgem jaring langit khusus tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Wilujeng sumping mésér mobil bemper sky net di perusahaan kami.

Taros Kami