mobil bemper, pokok di taman hiburan sarta fairs, mangrupakeun sumber fun sajajalan boh barudak boh déwasa. Kalayan minat anu ningkat dina hiburan interaktif sareng pangalaman, mobil bemper parantos janten investasi anu beuki populer pikeun pamilik usaha hiburan. Ieu pituduh pikeun terang langkung seueur ngeunaan mobil bemper pikeun dijual sareng kumaha ngamimitian bisnis mobil bemper.

Bemper Mobil pikeun Diobral

4 Jenis Utama Mobil Bemper pikeun Diobral

Sacara umum, aya opat jinis utama dodgem rides di pasar, kalebet mobil bemper listrik pikeun dijual (ceiling-net dodgem, ground-grid dodging car)

Mobil bemper siling-grid nyaéta jenis mobil bemper listrik pikeun déwasa. Éta mangrupikeun hiburan tradisional klasik anu populer di kalangan masarakat, khususna generasi kolot.

Beda pangbadagna antara hiji dodgem taneuh-anyar sarta siling mobil bemper listrik éta aya rod konduktor napel pungkur ti dodgem siling-grid. Alatan rod, mobil bisa gerak kalawan bébas dina lagu mobil bemper. Sajaba ti éta, rod ngajadikeun mobil kasampak tiis. Ieu oge alesan naha investor milih jenis ieu mobil bemper pikeun dijual.

Ground grid mobil bemper nyaéta pérsi pamutahiran tina mobil bemper langit-grid. Henteu peryogi siling listrik, tapi lantai khusus anu didamel tina pelat baja sareng jalur insulasi. Roda konduktif anu dilengkepan handapeun sasis dodgem ngajantenkeun mobil kéngingkeun listrik tina lantai. Teras, pamaén tiasa nyetir mobil bemper sareng gaduh hiburan pangalaman. Panginten anjeun hariwang naha lantai listrik aman pikeun pengendara? Nya, tong hariwang ngeunaan éta. Éta gaduh tegangan kaamanan 48v. Tapi pangropéa biasa ogé teu matak dipaliré.

Mobil bemper dioperasikeun batré klasik mangrupakeun tipe dodgem numpak. Datang dina bentuk desain. Dodgem ieu biasa ditingali di taman hiburan, karnaval, mall balanja, sareng pusat hiburan kulawarga.

Éta bet optimal pikeun investor anu hoyong ngamimitian usaha adil, bisnis karnaval atanapi usaha kuadrat. Kusabab ieu mobil bemper pikeun dijual teu merlukeun flooring listrik. Salami venue taneuh plat, mulus, pengendara bisa ngajalankeun mobil. Ku alatan éta, éta merenah pikeun ngangkut mobil ti hiji tempat ka nu sejen. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa mertimbangkeun mésér mobil bemper adonan pikeun murangkalih anjeun upami aya cukup rohangan pikeun nyetir mobil di harta anjeun.

Mobil bemper Inflatable pikeun dijual ogé datang ka kategori mobil bemper batré. Hal ieu Powered by batré rechargeable. Beda sareng dodgem anu dioperasikeun batré klasik dina hal penampilan. Sedengkeun pikeun numpak mobil bemper inflatable, datang ka bentuk UFO. Ku alatan éta, kulawarga jeung kiddies resep mobil bemper jenis ieu pikeun dijual. Salaku tambahan, mobil bemper inflatable sayogi pikeun dua jinis, hiji nyaéta mobil bemper és, anu sanés nyaéta mobil bemper tantangan. Aya nuances antara dua jenis.

Siling Electric Dodging Mobil

Taneuh Electric Dodgem

Sapatu-tipe Batre Dshing Car

Inflatable Bemper Mobil

És Bemper Mobil VS Nangtang Batré Bemper Mobil

boh dua jenis dodgems inflatable anu Powered by accu. Tapi masih aya bédana antara aranjeunna.

"Naon Saran Anjeun Upami Abdi Hayang Ngamimitian Usaha Mobil Bemper?"

Ngamimitian bisnis mobil bemper tiasa janten usaha anu pikaresepeun, tapi peryogi perencanaan sareng pertimbangan anu ati-ati. Ieu sababaraha saran utama pikeun ngabantosan anjeun ngamimitian:

"Kumaha carana milih mobil bemper anu cocog pikeun usaha kuring?"

Saatos Anjeun mutuskeun dimana bisnis mobil bemper anjeun, Anjeun lajeng bisa mutuskeun jenis dodgem numpak mésér.

  • Upami anjeun hoyong ngamimitian usaha mobil bemper jangka panjang di tempat permanén sapertos taman hiburan atanapi mall balanja, maka mobil bemper listrik langkung saé. Sarta di masarakat modern, beuki loba investor resep a mobil bemper ukuran sawawa taneuh-grid. Kusabab biaya sakabéh na bakal leuwih handap tina mobil bemper Skynet. Salaku tambahan, éta langkung gampang dipasang sareng langkung gampang dijaga engké.
  • Sedengkeun lamun nyiapkeun acara samentara, kagiatan, kayaning carnivals, fairs, street show, pésta, mangka mobil bemper batré ongkos-éféktif pikeun diobral tiasa janten pilihan anu saé.

Taros Kami