Mobil dodgem batré mangrupikeun fasilitas hiburan anu populér. Urang mindeng bisa ningali eta di taman hiburan indoor na outdoor. Operasi tina mobil nabrak batré teu boga syarat tinggi pikeun situs, salami taneuh teuas tur datar. Mobil bemper boga dua batré, nu bisa ngajalankeun salila kira 7 jam sanggeus dicas pinuh. Lamun anjeun ngawangun taman tema atawa Taman kaulinan, Anjeun bisa meuli mobil bemper batré pikeun dijual di Dinis. Atanapi upami anjeun hoyong ngajalankeun éta bisnis mobil bemper, Anjeun bisa meuli Dinis mobil dashing batré. Kami ngagaduhan sababaraha mobil batre anu populér. Tapi biaya mobil bemper batré teu luhur. Anjeun tiasa ngajalankeun bisnis anjeun di jero ruangan sareng di luar dimana anjeun hoyong ngalaman. Kami yakin yén mobil dodgem batré anu kami nyayogikeun ka anjeun tiasa nyumponan kabutuhan anjeun.

mobil dashing pikeun dijual

Top 3 Popular Batre Bemper Mobil pikeun Diobral

Jenis anu paling umum tina mobil batre nabrak di taman hiburan ngagaduhan gaya anu paling umum. Cai mibanda hiji korsi jeung dua korsi. Awak dipapaésan ku lampu. Janten upami dibuka wengi, éta bakal masihan parasaan anu béda. Tapi mobil dodgem batré paling umum teu boga desain husus sarta téma. Jadi dibandingkeun jeung mobil bemper batré jeung rupa-rupa téma jeung desain husus, harga na teu luhur.

Batré mobil dodgem inflatable boga awak inflatable buleud. Biasana dipaké di tempat kaulinan barudak, tempat kaulinan indoor jeung outdoor, jsb mobil bemper ieu biasana bisa nampung hiji atawa dua urang. Urang ogé boga mobil nabrak batré husus dirancang pikeun barudak. Mobil dashing batré Inflatable pikeun murangkalih aya dina rupa-rupa téma sareng pola pikeun pikaresepeun pikeun budak leutik. Mobil bemper batré pikeun dijual di Dinis cocog pikeun jalma tina sagala umur ngalaman. Upami Anjeun gaduh kabutuhan husus, urang ogé bisa ngaluyukeun pikeun anjeun.

Ieu dua mobil dashing batré badag. mobil dodgem batré badag anu leuwih badag sarta heavier. Janten aranjeunna cocog pikeun dianggo dina tempat kaulinan indoor atanapi outdoor ageung. Éta ogé rélatif kuat. Dibandingkeun jeung tradisional mobil bemper grid, mobil nabrak batré teu kudu meunang kakuatan ngaliwatan grid nu. Gampang dioperasikeun sareng gaduh faktor kaamanan anu langkung luhur. Mobil batré ageung anu didamel ku Dinis populer pisan. Pilari maju ka pameseran anjeun mobil bemper batré ageung kualitas luhur kami.

Mobil bemper anu nganggo batré budak gaduh ukuran anu langkung alit. Ku kituna eta ngawengku wewengkon leutik. Hal ieu dirarancang husus pikeun barudak. Awakna buleud. Sajaba ti éta, éta dilengkepan kadali jauh husus, nu ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun mobil batty nabrak budak dina rentang nu tangtu. Ieu mobil nabrak batré leutik. Mobil bemper batré leutik pikeun dijual di pabrik urang cocog pikeun pangalaman pamaén ngora. Ieu hampang dina beurat. mobil dodgem leutik cocog pikeun pamakéan di tempat kaulinan leutik atawa tempat kaulinan indoor. Sanajan leutik, datang dina loba kelir sarta gaya. Mobil bemper batré mini anu diproduksi ku Dinis tiasa nyumponan kabutuhan unik palanggan anu béda.

Prinsip Gawe sareng Waktos Ngecas Batre Nabrak Mobil

Mobil bemper batré pikeun dijual di Dinis didamel ku batré. Aya dua sareng opat batré pikeun unggal mobil dodgem. Batré nyadiakeun kakuatan lamun keur dipake. Mobil nabrak kedah dieusi deui saatos réngsé bisnis unggal dinten. Butuh waktu 6 nepi ka 7 jam pikeun ngeusi batre pinuh. Sareng éta tiasa ngajalankeun 6 dugi ka 8 jam. Sabaraha lami éta jalan gumantung kana faktor sapertos frékuénsi pamakean sareng kapasitas batré. Upami jam bisnis anjeun panjang unggal dinten, kami ogé tiasa nambihan batré pikeun anjeun. Dinis boga layanan pangalusna. Urang bakal coba pangalusna kami pikeun minuhan sarat Anjeun.

Kaunggulan tina Dinis Batre Dashing Bahan Mobil

Bahan utama mobil bemper batré pikeun dijual di pabrik urang nyaéta orat. FRP ngabogaan loba kaunggulan.

  • Cai mibanda kapadetan low, leuwih kuat batan baja, sarta boga kinerja beban-bearing alus.
  • Sareng tahan ka suhu luhur, suhu rendah, asam sareng korosi alkali.
  • Éta ngagaduhan permukaan anu mulus sareng cocog pikeun manufaktur awak kalayan struktur kompleks sareng penampilan anu saé.
  • Fiberglass bertulang plastik gaduh insulasi termal anu saé sareng henteu gampang pikeun ngalaksanakeun panas.
  • Hal pangpentingna nyaéta résistansi scratch tina serat gelas plastik bertulang, nu bisa ngajaga mobil dashing geulis.

Mobil bemper batré pikeun dijual di Dinis mangrupikeun kualitas luhur sareng harga anu lumayan. Kami ngagaduhan jasa saatos penjualan anu saé. Upami anjeun aya patarosan, anjeun tiasa ngahubungi kami.

mobil bemper batré pikeun dijual

Harga Mobil Bemper Batré Dinis

harga bemper batré

Faktor anu mangaruhan harga mobil dodgem batré diantarana ukuranana, téma jeung gaya. Beuki badag ukuran batré mobil bemper dioperasikeun, nu leuwih luhur hargana biasana. Mobil batré anu langkung ageung peryogi langkung seueur bahan sareng waktos produksi. Jadi ongkosna oge leuwih luhur. Mobil nabrak batré seueur téma, sapertos sasatoan, mobil, jsb. Hargana béda-béda sareng téma. Salaku tambahan, harga mobil bemper batré téma khusus langkung luhur. Aya seueur gaya mobil bemper Batré, sapertos korsi ganda sareng korsi tunggal. Atanapi sababaraha gaya panginten peryogi desain sareng inovasi, janten harga mobil nabrak ogé tiasa naék. Salaku tambahan, sababaraha mobil batre nabrak tiasa gaduh audio, lampu LED, jsb, sareng hargana ogé langkung luhur.

Dimana Anjeun Bisa Ngajalankeun Usaha Anjeun Sareng Dodgem Rides Dioperasikeun Batré Kami?

Mobil bemper batré pikeun dijual di Dinis cocog pikeun bisnis jero ruangan sareng luar. Kami gaduh mobil bemper batré pikeun taman hiburan, mobil batré bemper pasagi, mobil bemper batré jero ruangan sareng mobil bemper taman batré. Naha anjeun badé ngajalankeun bisnis anjeun di luar atanapi di jero ruangan, Dinis tiasa nyayogikeun mobil mobil anu nyugemakeun. Sanaos anjeun gaduh kabutuhan khusus, kami tiasa ngabantosan anjeun ngaropea.

mobil bemper inflatable

Mobil bemper batré pikeun dijual di Dinis populer di kalangan dewasa sareng murangkalih. Dinis gaduh pangalaman puluhan taun dina ngekspor hiburan parabot karnaval. Urang tiasa ngaropea sagala jinis alat hiburan numutkeun sasuai ka nu Anjeun sareng ngalaksanakeun rarancang sareng perencanaan sadayana pikeun anjeun dumasar kana tempat bisnis anjeun. Mobil nabrak batré kami mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun. Wilujeng sumping di beuli.

Taros Kami