Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina produksi jeung diobral alat-alat hiburan karnaval. Produk kami ditampi ku para nasabah ti sakumna dunya. Marcy mangrupikeun klien ti London. Anjeunna hoyong mésér korsi ngalayang budak sareng korsi ayunan anu langkung ageung pikeun tempat kaulinan na. Tungtungna, anjeunna ngagaleuh semangka ngalayang naék ayun sareng 24 korsi ngalayang anu kami nyarankeun ka anjeunna. Dina hal harga, anjeunna ogé wareg. Janten naék ayun korsi pikeun dijual di London mangrupikeun deal anu suksés.

korsi ayun numpak pikeun diobral di London

Naik Kursi Ngalayang Barudak Urang Dijual di London

jerapah ngalayang ayun numpak pikeun diobral
samangka ngalayang korsi naék korsi

Marcy hayang meuli korsi ngalayang keur budak pikeun bisnis na. korsi ngalayang barudak dirancang husus pikeun barudak. Janten sadayana lucu sareng murangkalih bakal resep. Kituna, urang dianjurkeun buah ngalayang korsi numpak na sato ayun carousel numpak ka Marcy. Kapasitas dua alat ieu 12 atanapi 16 korsi. Marcy teu boga kabutuhan husus. Ku alatan éta, manéhna meuli korsi ngalayang samangka 16 korsi jeung korsi ngalayang jerapah 12 korsi. Diaméter naék carousel ranté samangka sakitar 9m sareng jangkungna 5m. Diaméterna jerapah ngalayang ayun naék kira-kira 6m jeung jangkungna 4.5m. Upami Anjeun gaduh sarat husus pikeun numpak korsi ngalayang, urang ogé bisa ngaropea eta pikeun anjeun, kayaning kapasitas atawa tema. Wilujeng sumping panalungtikan anjeun.

24 Korsi Kursi Swing Ride pikeun Diobral di London

Salian ti barudak ngayun carousel numpak, Marcy ogé hayang meuli korsi ngalayang rada gedé. Urang dianjurkeun 24 jeung 36 korsi ngalayang korsi ka manéhna. Anjeunna milih korsi ngalayang méwah 24-seater kalayan jangkungna 8.5m. Sidik alat ieu diaméterna kurang leuwih 9m. Cenah mah cocog pikeun tempat usahana. Ku alatan éta, anjeun ogé kedah mésér korsi ngalayang rides cocog nurutkeun situs anjeun. Sajaba ti éta, lamun anggaran Anjeun teu pira, Anjeun ogé kudu milih naek ayun luyu nurutkeun anggaran Anjeun.

24 korsi ngalayang korsi
36 korsi ngalayang ayun numpak

Ngalayang Kursi Harga

Marcy ogé paduli ngeunaan harga. Harga wahana hiburan Dinis lumayan. Saatos anjeunna ngagaduhan cutatan, anjeunna panginten harga naék korsi terbang urang lumayan. Janten anjeunna milih nempatkeun pesenan. Pabrik kami ngahasilkeun sagala jinis fasilitas hiburan. Ieu kaasup naek karéta, wilujeng sumping sarta fasilitas rekreasi séjén kalawan harga béda. Dina cara nu sarua, harga naek korsi ngalayang ogé rupa-rupa gumantung kana gaya téma jeung kapasitas. Siga karnaval ayun numpak atawa buah ayun numpak, 16 korsi, 24 korsi atawa 36 korsi ngalayang korsi rides gaduh harga béda. Harga ayunan korsi Dinis biasana antara $5,800.00 sareng $30,000.00. Anjeun bisa meuli nurutkeun anggaran Anjeun.

korsi ngalayang lotus

Salaku produsén profésional, urang ngahasilkeun kualitas luhur ngalayang korsi rides. Janten upami anjeun hoyong mésér naék korsel ayun sapertos Marcy, anjeun tiasa ngahubungi kami. Kami bakal nyarankeun numpak korsi ngalayang anu cocog sareng anjeun dumasar kana anggaran sareng tempat bisnis anjeun. Ngabagéakeun panalungtikan anjeun sarta meuli.

Taros Kami