sato mewah merry go round pikeun dijual

Naha anjeun milarian korsel barudak? Carousel kiddie kami pikeun dijual di Atlanta tiasa janten rujukan anjeun. Cody ngajalankeun usahana di taman hiburan. Anjeunna gaduh seueur numpak karnaval, ageung kabayang observasi jeung naek karéta jsté. Henteu ngan ukur déwasa anu angkat ka taman hiburan pikeun bersantai sareng maén, tapi ogé seueur barudak. Ku alatan éta, manéhna hayang meuli sababaraha kiddie merry go round pikeun barudak atawa kolot ulin jeung. Kami nyarankeun koin-dioperasikeun carousel keur budak jeung barudak laut carousel numpak kuda ka anjeunna. Salian tunggangan kuda carousel ieu tina gaya anu aya, kami ogé nyayogikeun jasa anu disesuaikan. Janten, upami anjeun ngagaduhan syarat khusus, anjeun tiasa ngawartosan kami. Urang bakal ngaropéa naon rék.

Carousel Dioperasikeun koin Barudak pikeun Diobral di Atlanta

The merry go round dioperasikeun koin pikeun barudak jalan cukup basajan. Carousel diwangun ku platform puteran sareng korsi atanapi tokoh sato anu dipasang dina éta. A carousel numpak koin-dioperasikeun jalan ku inserting koin a kana slot , nu ngaktifkeun mékanisme nu. Sakali koin diselapkeun, platform dimimitian puteran, Powered by motor listrik. Barudak tiasa milih korsi atanapi sosok anu dipikahoyong sareng nikmati gerak spinning tina carousel dugi ka durasi perjalanan réngsé. Unggal waktos perjalanan diwatesan, anjeun tiasa nyetélana nyalira. Ngan carousel 3-seater sareng 6-seater pikeun dijual pikeun murangkalih anu dioperasikeun koin. Cody milih 6-seater koin-dioperasikeun merry go round. Alesanana nyaéta langkung seueur korsi tiasa nampung langkung seueur barudak.

Dinis Ocean Themed Kiddie Carousel Ride pikeun Diobral

16-seater sagara carousel pikeun bisnis
Samudra themed merry go round foramusement park

Salian koin-dioperasikeun 6 korsi carousel tunggangan kuda, Cody ogé meuli 16-seater. sagara Bundaran numpak. Tapakna diaméterna 7m sareng jangkungna 5.2m. Ku alatan éta, naha anjeun ngajalankeun bisnis di taman hiburan outdoor atanapi indoor, éta pilihan pangalusna. Samudra merry go round béda ti carrousel klasik. Korsi na mangrupikeun ciri sato laut. Hiasan sareng pola na mangrupikeun unsur anu aya hubunganana sareng sagara. Carousel sagara Dinis pikeun murangkalih tiasa nyiptakeun atmosfir sagara sareng masihan jalma rarasaan immersive. Janten murangkalih resep kana alat urang. Upami Anjeun keur néangan pikeun numpak kuda carousel kalawan téma, anjeun tiasa ngahubungan kami. Wilujeng sumping panalungtikan anjeun.

Naon anu tiasa Kami Sesuaikeun pikeun Anjeun?

Janten naon jasa khusus anu urang gaduh? Pikeun carousel kiddie, urang bisa ngaropea téma, pola, logo, warna lampu LED na curtain anti hujan, jsb Upami Anjeun gaduh pangabutuh séjén, anjeun ogé tiasa ngabejaan urang, urang bakal coba pangalusna kami pendak sareng anjeun.

  • poko

    Sajaba carousel tema sagara kiddie, urang ogé boga sato-tema, Natal-themed jeung wilujeng sumping ka karnaval keur barudak. Upami anjeun peryogi téma sanés atanapi pikeun festival mobil sareng acara sanés, urang tiasa nyaluyukeunana saluyu sareng kabutuhan anjeun.

  • Pola sareng Logo

    Kami tiasa ngabantosan anjeun ngaropea hal-hal anu wawakil di daérah anjeun atanapi logo perusahaan anjeun dina carousel pikeun murangkalih.

  • Warna Lampu

    Urang tiasa nyaluyukeun warna lampu anu anjeun pikahoyong. Anjeun oge bisa ngadalikeun robah warna ka warna lampu nurutkeun pangabutuh anjeun.

  • Tirai Anti Hujan

    Cody naroskeun ka kami ngabantosan anjeunna ngarobih tirai anti hujan dina carousel sagara. Tirai anti hujan tiasa mastikeun yén panumpang gaduh pangalaman anu saé nalika hujan. Bahan nya PVC atawa lawon. Anjeun tiasa milih bahan sorangan.

karnaval carousel kuda rides pikeun diobral

Kiddie carousel pikeun dijual di Atlanta éta suksés. Upami anjeun ogé hoyong mésér carousel kiddie ride pikeun tempat kaulinan anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami. Naha éta dioperasikeun koin atanapi merry go round kalayan téma anu béda, kami tiasa nyaluyukeun pikeun anjeun. Ningali maju ka cooperating sareng anjeun.

Taros Kami