Numpak katumbiri mangrupakeun jenis fasilitas hiburan nu geus jadi populér di taun panganyarna. Ieu mangrupa numpak pisan populér. Teu ngan bisa mawa pamaén hiji pangalaman ngageser seru, tapi ogé mangrupa cara éféktif pikeun bersantai. Tunggangan slide katumbiri teu gaduh usum, suhu, sareng larangan geografis. Saméméh ngawangun, Anjeun ngan perlu harden taneuh ku 10 cm (kira 3.94 in) atawa iklas papan kai. Pengerasan taneuh nyaéta ngajantenkeun tanjakan langkung lancar sareng ngagampangkeun pangwangunan pelangi katumbiri. Ieu biasana mangrupa slide ngawangun katumbiri diwangun dina lamping. Rainbow slide rides pikeun dijual di Dinis didamel tina bahan anu aman sareng ramah lingkungan. Aya slides tunggal jeung slides ganda pikeun anjeun. Urang ogé bisa ngaropea warna, ukuran jeung saterusna pikeun anjeun. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.

Bagian tina Rainbow Slide Rides

  • Titik awal: Titik awal tina slide katumbiri biasana ayana dina lamping nu tangtu. Lampingna 9 dugi ka 16 derajat. Datang kudu siap pikeun ngamimitian ngageser ka dieu.

  • Jalur slide: Slide track of rainbow slide mangrupa bagian utama slide. Panjang jalur ngageser antara 100 dugi ka 300 méter (sakitar 984.25 ft). Urang tiasa nyaluyukeun panjang lagu anu cocog pikeun anjeun dumasar kana ukuran tempat bisnis anjeun. Jarak antara unggal lagu ngageser nyaéta 0.5m atawa leuwih. Dina jalur ngageser, wisatawan diuk dina hampang ngageser warni tur ngageser ka handap. Pad geser diaméterna 1m, anu tiasa ngajagi wisatawan ogé.
slide katumbiri
katumbiri slide rides
  • Kurva: Jalur tina slide katumbiri biasana mibanda sababaraha kurva. Sababaraha lamping anu béda tina jalur slide bakal ngajantenkeun perjalanan langkung pikaresepeun pikeun wisatawan.

  • Titik tungtung: Titik ahir slide katumbiri nyaéta tempat para wisatawan eureun. Jadi zona penyangga bisa ngurangan dampak inersia wisatawan. Zona panyangga nyaéta padang rumput hejo, panjangna kira-kira 15 nepi ka 20 méter.

Kaunggulan tina Rainbow Slide Rides

  • 1

    bahan: Bahan utama tina Rainbow slide rides nyaeta PE. Bahan ieu ramah lingkungan, tahan korosi, sareng tahan kana suhu luhur sareng handap (dikurangan 30 derajat dugi ka 50 derajat di luhur enol).

  • 2

    desain: Beungeut slide dirancang kalayan partikel leutik, anu tiasa ngirangan gesekan sareng ngamungkinkeun pad ngageser turun sacara alami sareng lancar.

  • 3

    Ujung rapih: Aya henteu edges seukeut jelas tur sudut dina beungeut slide. Jadi kaamanan pamakéan anu luhur.

  • 4

    Dipaké pikeun lila: Sarta slid ngabogaan hirup layanan panjang, nu bisa dipaké pikeun leuwih ti 5 taun.

  • 5

    Gampang dipasang: Gampang dipasang sareng dibongkar. Sareng tiasa didaur ulang sareng dianggo deui.

Rainbow slide rides pikeun dijual di Dinis kualitasna luhur, hargana murah sareng tahan lami. Janten luncuran katumbiri anu kami hasilkeun mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun.

Video ngeunaan Rainbow Slide di Area Gunung

Rainbow Single Slide jeung Double Slide Rides pikeun Dijual

Rainbow slide rides pikeun dijual di Dinis gaduh slide tunggal sareng slide ganda. slides béda boga rubak béda, cocog pikeun ukuran béda tempat jeung jumlah béda jalma.

Slide tunggal pikeun diobral

Lebar slide tunggal nyaéta 2m, 2.2m sareng 2.4m. Jadi slide tunggal cocog pikeun pangalaman hiji jalma. Upami tempat bisnis anjeun alit atanapi anggaran anjeun alit, anjeun tiasa ngawangun slide tunggal.

katumbiri slide hiburan numpak

Ganda Geser pikeun Sale

slideway katumbiri

Lebar slide ganda nyaéta 3.3 méter, 3.5 méter, sareng 3.7 méter. Jadi slide ganda cocog pikeun dua atawa leuwih jalma ngalaman. Éta ogé cocog pikeun kulawarga atanapi sababaraha babaturan ngalaman. Bakal leuwih seru lamun sababaraha urang geser ka handap dina waktos anu sareng. Kukituna, upami jumlah wisatawan rélatif ageung sareng tempat bisnis rélatif ageung, anjeun tiasa mésér slide ganda anu cocog sareng anggaran anjeun. Urang ogé tiasa nyaluyukeun slide katumbiri kalayan lebar anu cocog dumasar kana tempat bisnis anjeun.

Amusement Slide World Combination Proposals

Rainbow slide ride is often installed near by other types of amusement slides, and we call it slide world. To bring your visitors more fun, we recommend to install a slide world in your park. Based on the park’s available space, here are three of our proposals for your reference.

Ngaropea Pelangi Slide Rides

Anu mimiti, tempat usaha anjeun kedah gaduh lamping. Janten upami tempat usaha anjeun ngagaduhan lamping alami, cukup nganggo lamping alami. Anjeun ngan perlu nyieun modifikasi saeutik kana lamping alam. Tapi lamun tempat bisnis Anjeun teu boga lamping alam, anjeun tiasa nyewa pagawe pikeun ngawangun hiji kalawan pigura baja. Anu kadua nyaéta lebar slide katumbiri sareng bentuk bahan splicing. Bahan splicing umumna héksagonal jeung wavy. Anjeun tiasa mésér slides katumbiri dina lebar sareng bentuk anu anjeun pikahoyong. Panjang tempat bisnis anjeun nangtukeun panjang slide katumbiri. Rainbow slide rides pikeun dijual di Dinis nyumponan sadaya kabutuhan anjeun. Naha anjeun gaduh syarat pikeun ukuran, warna atanapi bentuk, kami tiasa ngabantosan anjeun ngaropea. Sanaos anjeun ngagaduhan kabutuhan khusus, kami tiasa ngabantosan anjeun ngaropea naék slide katumbiri anu anjeun pikahoyong.

Tips kanggo Ngalaman Rainbow Slide Rides

Nalika anjeun ngajalankeun bisnis anjeun, staf kedah ngingetkeun sémah sateuacan aranjeunna ngalaman naek katumbiri. Sajaba ti éta, plang kudu ditempatkeun di titik awal jeung wewengkon patali pikeun ngingetkeun wisatawan. Ieu sababaraha tip anu relevan anu anjeun kedah terang sateuacan ngalaman éta.

hiburan katumbiri slide numpak pikeun dijual
  • Kahiji, maké baju jeung sapatu katuhu. Ngagem sneakers jeung ulah heels tinggi atawa suku bulistir pikeun nyegah tatu atawa kacilakaan.
  • Kadua, ulah mawa barang anu rapuh jeung berharga. Nalika ngalaman slide katumbiri, ulah mawa dompét, telepon sélulér, gelas sareng barang-barang anu rapuh sareng barang berharga pikeun ngahindarkeun serelek atanapi karusakan anu teu kahaja.
  • Katilu, pastikeun anjeun dina kaséhatan fisik alus. Anjeun kudu dina kaséhatan alus. Tapi upami anjeun ngagaduhan panyakit jantung, darah tinggi sareng panyakit sanés, anjeun kedah milih ati-ati naha ngalaman éta.
  • Kaopat, ulah ngalawan jalan atawa cicing dina slide pikeun nyegah kamacetan jeung kacilakaan.
  • Kalima , nengetan darajat leueur tina geseran. Pelangi slides kadang jadi leueur alatan cuaca jeung faktor séjén. Anjeun kedah nengetan tambahan nalika ngageser sareng ngajaga sikep anu aman pikeun nyegah ragrag.
  • Kagenep, ngarti kana aturan jeung pancegahan. Mangga baca tanda jeung ajakan taliti pikeun mastikeun Anjeun ngarti jeung nyaho sagala precautions.
Unggal Baris Diwangun ku Double Dry Snow Raibow Slides

Sanajan tips ieu geus jelas dipintonkeun ka wisatawan, Anjeun kudu ngingetkeun wisatawan maca taliti atawa nanya wisatawan naha maranéhna minuhan kaayaan di luhur saméméh ngalaman rainbow slide numpak. Éta tanggung jawab anjeun pikeun nginpokeun. Rainbow slide rides pikeun dijual di pabrik urang gaduh pertimbangan sanés, sanés ngan ukur titik-titik di luhur. Janten upami anjeun peryogi mésér atanapi badé ngagaleuh, mangga ngahubungi kami.

Pikeun nyimpulkeun, warna-warna rides katumbiri anu beunghar sareng sregep. Éta tiasa diwangun dina tempat anu indah, taman tema, kebon, tempat kaulinan barudak, taman cai sareng taman tema. Pamaén bisa diuk dina Pad ngageser tur geser dina slide pikeun pangalaman gancang ngageser senang. Tunggangan slide pelangi pikeun dijual di Dinis parantos dijual di sakumna dunya dina taun-taun ayeuna sareng nampi saé, sapertos railbow slide di Filipina Kami gaduh slide tunggal sareng slide ganda pikeun anjeun. Bahan sareng strukturna aman sareng teu bahaya. Anjeun tiasa mésér kalayan kapercayaan. Urang ogé tiasa nyobian pangsaéna pikeun nyumponan sarat khusus anjeun sareng ngabantosan anjeun ngaropea tunggangan slide katumbiri anu nyumponan ekspektasi anjeun. Anjeun wilujeng sumping konsultasi jeung meuli katumbiri slide rides kami iraha wae.

Taros Kami