Electric trackless karéta wisata jeung mesin solar karéta tur trackless dua rupa rides karéta trackless nu biasana katempo. Beda pangbadagna antara karéta trackless solar pikeun wisata jeung karéta listrik nyaéta métode nyetir. Biasana dianggo di tempat wisata, taman hiburan, kebon binatang sareng tempat-tempat sanés. Wisatawan tiasa istirahat dina naék karéta atanapi nikmati pemandangan sapanjang jalan. Urang ngahasilkeun karéta wisata trackless kalawan engine solar kalawan 24 korsi jeung 40 korsi. Kami ogé tiasa nyaluyukeun karéta listrik solar tanpa jalur wisata kalayan kapasitas anu langkung ageung pikeun anjeun. Karéta solar anu diproduksi ku Dinis gaduh kakuatan anu kuat sareng umur batre anu kuat. Urang tiasa nyaluyukeun téma karéta pikeun anjeun. Harga karéta ogé harga pabrik. Upami anjeun kabetot, mangga eusian inpormasi kontak anjeun. Kami bakal ngirim anjeun kutipan.

diesel trackless karéta hiburan numpak

Populér Diesel Power Tour Trackless Train pikeun Diobral

naék karéta api solar tanpa track

24-Korsi Trackless Diesel Sightseeing Train pikeun Diobral

Ukuran kompartemen tina 24-korsi solar trackless touring karéta téh 2.95*1.34*2.2m. Angkot ieu karéta trackless ngan bisa nampung leuwih ti 20 panumpang. Tapi hargana henteu saluhur kareta 40 korsi. Upami jumlah wisatawan di tempat bisnis anjeun kawilang leutik atanapi anggaran anjeun henteu ageung, anjeun tiasa milih ngagaleuh karéta wisata tanpa jalur solar 24 korsi ieu.

40-Korsi Diesel Trackless Touring Train pikeun Diobral

Ukuran kompartemen tina 40-seater trackless karéta sightseeing solar nyaéta 4*1.8*2.5m. Karéta nahan panumpang langkung seueur tibatan 24 korsi. Ku alatan éta, harga na relatif luhur. Upami tempat bisnis anjeun ngagaduhan langkung seueur rohangan atanapi anggaran anjeun cekap, anjeun tiasa mésér solar 40-seater ieu karéta touring trackless badag.

karéta solar tanpa tracks

The 24-seater na 40-seater karéta trackless solar pikeun wisata dijual ku parusahaan urang pohara populér. Upami anjeun hoyong karéta kalayan kapasitas anu langkung ageung, kami ogé tiasa ngaropea pikeun anjeun. Kami bakal nyayogikeun anjeun karéta touring solar tanpa lacak pikeun nyugemakeun anjeun. Wilujeng sumping pameseran Anjeun.

Kaunggulan tina Dinis Trackless Diesel Sightseeing Train

  • Résistansi suhu luhur sareng rendah: Kakuatan anu disayogikeun ku batré henteu stabil dina lingkungan anu suhu rendah atanapi luhur. Batré tina karéta tanpa track anu didamel batré sigana bakal pareum dina hawa anu suhu luhur atanapi hawa rendah. The solar trackless karéta wisata bisa beroperasi normal dina suhu low atawa lingkungan suhu luhur.

  • kakuatan kuat: kakuatan 24-seater na 40-seater karéta touring solar trackless nyaeta 15kw na 75kw mungguh, sarta speed maksimum nyaéta 25km / h. Karéta solar kalayan kapasitas anu langkung ageung gaduh kakuatan anu kuat. Éta tiasa ngajaga laju anu stabil nalika jumlah wisatawan anu diakomodir ageung. Nalika nyanghareupan lamping, karéta solar tanpa track ogé tiasa ngajalankeun kalayan gampang.

  • Daya tahan anu kuat: Dibandingkeun sareng karéta wisata listrik tanpa jalur, karéta wisata tanpa jalur solar gaduh daya tahan anu langkung kuat. Salami bahan bakar cekap dilengkepan, karéta solar tiasa ngarambat langkung lami sareng jarak jauh.

Karéta listrik gampang dijaga, sedengkeun karéta solar langkung kuat. Karéta touring listrik sareng solar anu henteu nganggo jalur gaduh kaunggulan sorangan. Lamun situs bisnis Anjeun boga angka nu gede ngarupakeun wisatawan, Anjeun bisa milih Dins diesel karéta trackless pikeun wisata kalawan kapasitas nu leuwih gede.

hiburan diesel trackless karéta rides

Custom Themed Trackless Karéta Wisata Jeung Mesin Diesel pikeun Diobral

The trackless karéta sightseeing solar kami ngahasilkeun boga rupa-rupa téma, kayaning gajah, jerapah, Inggris jeung saterusna. Karéta diesel tanpa trackless ieu mangrupikeun gaya penjualan panas. Palanggan sareng turis urang di sakumna dunya resep gaya ieu. Dina Natal, Anjeun bisa meuli karéta Natal-themed. Di taman barudak, Anjeun bisa milih meuli karéta sato-themed nu barudak resep. Di taman hiburan badag, Anjeun bisa milih karéta solar basajan. Urang ogé bisa ngaropea karéta sightseeing trackless solar kalawan tema favorit anjeun sarta gaya. Contona, sato-themed atawa lanskap-themed karéta trackless solar séjén nu Anjeun hoyongkeun, urang tiasa ngarancang jeung ngahasilkeun aranjeunna keur anjeun. Dinis diesel karéta trackless pikeun karéta wisata bisa minuhan unggal kabutuhan Anjeun.

naék karéta api diesel
naék karéta api diesel

Harga Pabrik Diesel Engine Trackless Tour Train

Anjeun tiasa naroskeun "Dimana mésér karéta wisata solar tanpa track?" Anjeun kedah mésér alat hiburan anu anjeun peryogikeun ti produsén. Dinis mangrupikeun produsén anu ngahijikeun panalungtikan, desain, produksi sareng penjualan. Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina produksi jeung diobral. Harga karéta api solar pikeun wisatawan anu kami produksi lumayan. Kami produsén. Ku alatan éta, harga fasilitas hiburan anu kami produksi sadayana harga jual langsung pabrik. Salian ti pabrik, sababaraha perantara ogé ngajual karéta wisata solar tanpa lacak. Tapi harga tunggangan anu dijualna kawilang luhur. Dinis mangrupa pilihan pangalusna anjeun. Lamun meuli trackless karéta sightseeing solar jeung lianna hiburan rides kawas ranté ayun numpak ti pabrik urang, kami bakal méré Anjeun harga pangalusna. Salaku tambahan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa saatos penjualan pangsaéna. Anjeun tiasa mésér kalayan kapercayaan.

Kumaha Kéngingkeun Kutipan pikeun Karéta Wisata Diesel Trackless?

naék karéta api solar tanpa track
  • Kahiji, anjeun tiasa ngeusian inpo kontak anjeun sarta sarat anjeun pikeun karéta trackless solar pikeun wisata.
  • Teras, kami bakal ngahubungi anjeun dumasar kana inpormasi kontak anu anjeun lebetkeun.
  • Tungtungna, saatos ngonfirmasi kapasitas karéta solar anu anjeun peryogikeun sareng inpormasi anu sanés, kami bakal masihan anjeun kutipan. Harga karéta wisata solar tanpa lacak kalayan kapasitas anu béda-béda béda.

Kami yakin yén dina premis kualitas anu sami, kutipan anu kami masihan anjeun anu paling nguntungkeun. Sawaktos Anjeun meuli karéta tur solar trackless, Anjeun kudu milih produsén kalawan pangalaman produksi euyeub. Dinis mangrupikeun perusahaan anu kuat. Kami ngalaman dina produksi jeung ékspor. Urang ngahasilkeun sagala rupa wahana hiburan kawas mobil bemper, nu pohara populér di kalangan wisatawan. Ngabagéakeun panalungtikan anjeun sarta meuli.

Gemblengna, karéta diesel trackless pikeun wisatawan mangrupakeun numpak pisan populér. Ieu duanana geulis tur panumpang-mawa. Jalma-jalma henteu kedah naék kana perjalanan salajengna atanapi istirahat nalika aranjeunna capé. Kami ngagaduhan karéta wisata tanpa jalan kalayan mesin solar kalayan kapasitas anu béda. Sanajan jumlah panumpangna loba, kakuatanana masih pohara kuat. Upami anjeun resep pola atanapi téma anu unik, kami ogé tiasa ngaropea karéta api tanpa jalan wisata kakuatan solar pikeun anjeun. harga na lumrah, Anjeun bisa meuli eta kalawan kapercayaan. Kami bakal masihan anjeun harga anu pangsaéna pikeun ngahémat anggaran anjeun. Dinis kasampak maju ka cooperating sareng anjeun.

Taros Kami