Dinis nawiskeun karéta tanpa lacak pikeun dijual dina sababaraha kapasitas sareng desain. Naon jenis naek karéta trackless anjeun hoyong? A karéta solar-powered atawa hiji karéta trackless listrik? Kiddie karéta rides atanapi naek karéta ukuran sawawa? Hiji karéta dina desain basajan atawa karéta méwah pikeun dijual? Karéta leutik anu anjeun tiasa naék pikeun dijual atanapi karéta api skala ageung? A karéta keur karnaval, pakarangan, mall atawa a karéta naek hiburan pikeun taman hiburan? Upami anjeun gaduh ide, mangga wartosan kami. Urang bakal nyarankeun naek karéta trackless luyu nurutkeun pangabutuh anjeun. Sareng ieu mangrupikeun detil ngeunaan perjalanan karéta tanpa jalur kami pikeun dijual pikeun rujukan anjeun.

Naon Kapasitas Seating Anu Anjeun Pilari dina Karéta Tanpa Trek?

Upami anjeun nganggap tambihan karéta tanpa jalur pikeun jasa hiburan, tempat, atanapi atraksi wisata anjeun, milih kapasitas tempat duduk anu leres penting pisan. Ieu pituduh gancang pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun ukuran mana anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

Karéta hiburan leutik tanpa lacak (16-20 panumpang)

Pikeun balaréa anu langkung alit, naék karéta tanpa jalur pikeun dijual kalayan kapasitas 16-20 panumpang idéal. Biasana aya 1 lokomotif sareng 3 atanapi 4 gerbong. Sedengkeun pikeun gerbong, kami nawiskeun dua desain, hiji nyaéta desain ember batubara klasik sareng anu sanésna nyaéta gaya standar. Anjeun tiasa milih numutkeun karesep anjeun. Salaku tambahan, ukuran Dinis trackless choo choo karéta ieu aya dina sababaraha téma pikeun pilihan anjeun. Anjeun tiasa mendakan naek karéta antik uap, trem biru gaya Inggris biru, karéta karéta tanpa jalur komersial, Peppa Pig karéta leutik tanpa jalur pikeun dijual, sareng anu sanésna. kiddie karéta rides dina desain unik sapertos lumba-lumba, Thomas the Tank Engine, mobil, Doonie Bears, jsb.

Naik karéta sedeng tanpa jalur (24-27 panumpang)

Upami anjeun peryogi anu langkung ageung, karéta api tanpa jalur wisata sedeng pikeun dijual anu nampung 24-27 panumpang mangrupikeun pilihan anu saé. Biasana aya 1 lokomotif sareng 2 dugi ka 3 gerbong. Ieu karéta nu ilahar kapanggih di outdoor, wewengkon lega pikeun sightseeing wisata jeung angkutan panumpang. Salajengna, kami nawiskeun tilu jinis gerbong pikeun trem tanpa jalan ukuran sedeng. Anjeun tiasa milih tina gerbong kabuka, semi-kabuka, atanapi katutup pinuh gumantung kana cuaca di daérah anjeun.

Dinis 27-korsi Trackless Train pikeun Dijual Wisata

Karéta wisata jalan-jalan ageung (40-70 panumpang)

Pikeun grup panggedéna, karéta trackless kalayan kapasitas 40-70 panumpang geus sadia. Ieu hadir kalawan 1 lokomotif jeung 2 gerbong gedé. Angkotna ogé aya dina tilu jinis anu sami sareng naék karéta api sedeng. Sareng pikeun karéta ukuran ieu, kami nyarankeun gerbong anu ditutupan pinuh. Salaku tambahan, lokomotif sareng kabin Dinis karéta tanpa jalur ageung dilengkepan sistem rem hawa. Éta mastikeun yén anjeun tiasa ngontrol karéta sacara efektif sareng ngeureunkeunana aman upami aya kaayaan darurat. Ku jalan kitu, karéta tunggang trackless badag ieu pikeun dijual nawarkeun bit leuwih speed, sanggup ngahontal nepi ka 25 km / h. Ku alatan éta, éta cocog pikeun tempat lega, kawas peternakan, tempat endah, taman hiburan, basisir, resorts, pastures, taman, jeung saterusna.

Catetan: Spésifikasi anu didaptarkeun di luhur mangrupikeun conto naon anu sering urang ngahasilkeun. Sareng aranjeunna henteu ngagambarkeun kamampuan produksi maksimal perusahaan urang. Mangga ngahubungan kami pikeun ngakses katalog lengkep Dinis karéta trackless pikeun dijual atawa ngabejaan urang sasuai ka nu Anjeun. Teras we tiasa nawiskeun jasa custom nurutkeun pangabutuh anjeun.

Jenis Fungsi Naon Anu Ditawarkeun Dinis Trackless Train Rides?

Pikeun ningkatkeun pangalaman pikeun pengendara, kami ngalengkepan karéta tunggang tanpa track kami pikeun dijual sareng sababaraha sistem. Ieu 11 fungsi pikeun rujukan anjeun.

Nambahkeun ka kaaslian pangalaman numpak, kami nganggo minyak haseup bébas polusi jeung burner sangkan naek hiburan karéta nyieun éfék haseup otentik.

Ieu mangrupikeun sistem alamat umum anu tiasa nyayogikeun pengumuman sora (pesen kaamanan, pengumuman stasiun, inpormasi perjalanan) dina basa Inggris. Sareng upami diperyogikeun, basa sanés ogé sayogi.

Éta ngamungkinkeun streaming musik alat éksternal. Ku kituna eta ngamungkinkeun playback tina daptar puter pribadi atawa eusi audio keur kaperluan hiburan.

Pikeun simulate pangalaman numpak hiji karéta sabenerna, urang ogé ngalengkepan karéta jeung sistem sora. Sangkan bisa ngahasilkeun sora klakson karéta otentik.

Iklim karéta hiburan tanpa lagu ageung kami dilengkepan sistem pemanasan sareng penyejukan. Sareng upami diperyogikeun, urang tiasa nambihan sistem kana kabin panumpang.

Di hareupeun karéta, aya liang hawa. Vent ieu ngagampangkeun sirkulasi hawa dina karéta sareng nambihan kanyamanan panumpang.

Salian ti pengumuman sora, sistem hiburan ogé kalebet pilihan musik basa Inggris. Ieu nawiskeun panumpang atmosfir pikaresepeun salila numpak.

Ieu mangrupa panel touchscreen interaktif pikeun operator ngadalikeun sagala rupa aspék lagu kirang fungsionalitas karéta urang, ti sora na announcements kana épék haseup jeung lampu.

A Sistem PA anu ngamungkinkeun operator ngadamel pengumuman langsung. Saterusna, sistem mantuan operator komunikasi jeung panumpang jeung bystanders pikeun kaamanan jeung koordinasi.

Pikeun simulate pangalaman numpak hiji karéta sabenerna, urang ogé ngalengkepan karéta jeung sistem sora. Sangkan bisa ngahasilkeun sora klakson karéta otentik.

Naha Dinis tiasa jalan kareta pinter tanpa jalan wengi? Tangtosna! Karéta kami dilengkepan lampu utama sareng lampu LED anu tiasa robih warna. Lampu-lampu ieu nambihan daya tarik visual kana karéta, ngajantenkeun éta pikaresepeun dina soré atanapi di lingkungan anu remen cahayana.

Kasimpulanana, taman hiburan karéta trackless nyampur pesona sareng modernitas. Salaku solusi transportasi serbaguna, aranjeunna sampurna pikeun rupa-rupa tempat, ti taman hiburan, wisata kota, mall balanja, nepi ka acara husus sarta backyards. Dinis nawarkeun rupa-rupa pilihan tina karéta trackless pikeun diobral pikeun tempat béda jeung grup umur. Karéta ieu sayogi pikeun jinis listrik sareng jinis solar. Jieun kaputusan dumasar kana kaayaan aktual sareng kabutuhan anjeun. Anjeun moal kuciwa meuli karéta trackless ti parusahaan urang. Warmly ngabagéakeun panalungtikan Anjeun.

   Kéngingkeun Quote Gratis    

Mésér Ayeuna ku Diskon 10%!