batré dioperasikeun trackless karéta hiburan rides pikeun diobral

Kalayan kamekaran ékonomi, beuki seueur jalma ngarambat sareng maén. Jadi naek karéta trackless pikeun wisatawan geus maénkeun peran badag. Aya karéta bisa mawa panumpang dina spot endah atawa taman hiburan. Kami produsén profésional alat hiburan. Karéta listrik tanpa jalur listrik pikeun dijual di Chicago suksés. Kate ngajalankeun bisnis taman hiburan di Chicago. Manehna meuli 40-seater karéta listrik trackless naek kami pikeun Natal. Duanana anjeunna sareng para palangganna resep kana karéta api ieu.

Tilu Fitur Karéta Trackless Listrik

Naek karéta anu kami hasilkeun dibagi jadi dua jinis: naék karéta api sareng naék karéta tanpa jalur. Kate milih naek karéta tanpa jalur. Aya dua metodeu drive utama pikeun naék karéta, hiji nyaéta drive batré sareng anu sanésna drive solar. Kalayan rekomendasi kami, Kate ngagaleuh karéta listrik tanpa jalur. Hal ieu sabab naek kareta tanpa jalan anu nganggo batré gaduh seueur kauntungan.

  • Ramah lingkungan

    Karéta listrik tanpa jalur ngahasilkeun émisi tailpipe nol, ngajantenkeun langkung bersih tibatan karéta solar. Aranjeunna nyumbang kana ngurangan polusi hawa. Jadi batré dioperasikeun naek karéta trackless leuwih ramah lingkungan.

  • tentrem

    Karéta listrik tanpa jalur listrik langkung sepi dina operasi. Sabalikna, mesin solar tina a numpak karéta solar ngajadikeun noise, tapi teu loudly. Diesel karéta trackless leuwih kuat. Janten upami tempat anu indah anjeun ngagaduhan lamping, anjeun kedah mésér naék karéta solar. Ieu bisa kalayan gampang ngajalankeun on lamping.

  • gampang dicocogkeun

    dibandingkeun jeung naek karéta kalayan jalur, Naek karéta trackless leuwih fleksibel. Kate hoyong nganggo karéta api anu dioperasikeun pikeun ngangkut panumpang. Ieu perlu ngajalankeun deui mudik di taman hiburan. Ku alatan éta, manéhna milih karéta trackless. Éta merenah pikeun dirina jeung wisatawan.

40-seater hiburan badag karéta trackless listrik
karéta trackless listrik pikeun taman hiburan

40-Seater Electric Trackless Train pikeun Diobral di Chicago

Simkuring gaduh 24-seater, 40-seater, sarta 72-seater batré dioperasikeun trackless karéta rides. Anjeun tiasa milih kapasitas anu anjeun peryogikeun. Numutkeun jumlah wisatawan anu biasa di tempat bisnisna, Kate milih mésér karéta listrik tanpa jalur listrik 40 korsi. Saatos nampi naék karéta kami, anjeunna sareng turisna wareg. Anjeun ogé tiasa mésér karéta dumasar kana jumlah sémah anu biasa dumasar kana tempat bisnis anjeun. Tapi lamun perlu naek karéta trackless listrik kalawan 30 korsi, 50 korsi atawa kapasitas lianna, urang ogé bisa ngaropea eta pikeun anjeun. Tapi kapasitas maksimum karéta trackless urang téh 72 korsi. Wilujeng sumping panalungtikan anjeun.

batré dioperasikeun naek karéta trackless pikeun bisnis

Naon Téma Karéta Trackless Dioperasikeun Batré Anjeun Hayang?

Dinis ngahasilkeun rupa-rupa rides pikeun karnaval atawa rupa-rupa acara séjénna. Nyaéta korsi ngalayang, wilujeng sumping teras salajengna. Naik trackless listrik urang ogé ngagaduhan seueur téma, supados tiasa dilarapkeun kana sagala rupa kagiatan. Kami ngagaduhan téma laut, téma gajah, téma Thomas, téma Inggris, Natal listrik trackless karéta rides. Kate meuli batré ieu dioperasikeun karéta trackless Natal. Salian téma ieu, kami gaduh seueur téma anu sanés pikeun anjeun pilih. Tapi upami anjeun hoyong kami ngarobih téma pikeun anjeun, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun pendak sareng anjeun. Wilujeng sumping pameseran Anjeun.

Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina ngahasilkeun jeung ngajual rides karéta. Sajaba naek karéta listrik tanpa trackless kalawan téma jeung kapasitas aya, urang ogé bisa ngaropéa naon rék. Naha éta kapasitas, téma, warna atawa aspék séjén nu peryogi urang ngaropea pikeun anjeun, urang tiasa nyugemakeun anjeun. Tingali maju ka cooperating sareng anjeun.

Taros Kami