Dimana Kabayang Xmas Luar Dipaké di California?

Palanggan kami, Elvin, anu cicing di California, ngintunkeun patarosan ka kami dina Januari 2023. Anjeunna nuju nyiapkeun Natal 2023 janten anjeunna nganggap masang badag kabayang Ferris Natal di alun-alun, kawas Times Square Ferris Wheel. Tapi ieu ngan hiji gagasan awal. Anjeunna henteu acan mutuskeun naon kapasitas, ukuran jeung gaya hiji ker Natal Ferris kabayang di California mésér. Saatos tilu bulan komunikasi antara Elvin sareng tim penjualan kami, tungtungna anjeunna milih kabayang Ferris outdoor 20 meter.

Sabaraha Biaya Kabayang Ferris?

Pikeun naon investor kabetot dina kabayang Ferris pikeun diobral, kabayang Ferris pikeun diobral harga kudu maranéhanana paling prihatin. Kitu ogé Elvin. Anjeunna naros ka kami sabaraha kabayang Ferris di AS.

Faktor anu mangaruhan biaya kabayang Ferris

Sakumaha anjeun terang, atraksi kabayang Ferris taman mangrupikeun proyek anu ageung. harga na gumantung kana sababaraha faktor kayaning kapasitas, jangkungna, rarancang, bahan, sarat custom tambahan, jsb Sacara umum, harga Ferris whee leuwih luhur ti numpak gurita hiburan. Tapi lamun anggaran Anjeun diwatesan, Anjeun bisa mertimbangkeun a mini Ferris kabayang kiddie numpak, nu ogé cocog pikeun taman hiburan indoor.

Pamakéan jero rohangan kabayang Ferris Mini pikeun Kiddies

Naon ngajadikeun Elvin milih 20-méteran outdoor Xmas Ferris kabayang?

20 Méter kabayang Ferris ti Dinis Produsén

Numutkeun kaayaan Elvin, kami nyarankeun anjeunna kabayang Ferris badag leuwih 20 meter. Kusabab anjeunna rencanana a install ker Natal Ferris kabayang badag di alun-alun California. Urang dikirim anjeunna katalog produk kalawan daptar harga. Elvin teras naroskeun ka kami kabayang Ferris Natal 20-méteran sareng 30-méteran. Anjeunna hoyong urang masihan naséhat. Saatos terang kaayaan alun-alun sareng sakurilingna, kami nyarankeun anjeunna kabayang Ferris 20-méteran. Éta ngagaduhan 12 kabin, masing-masing tiasa nampung 4 panumpang. Kapasitas ieu pas pikeun lalu lintas suku alun-alun. Sagedengeun ti eta, naek roda ukuranana ieu ngawengku wewengkon 17 méter panjangna jeung 14 méter dina rubak. Ku alatan éta, éta leuwih cocog pikeun pasagi ti 30-méteran hiji.

Natal Ferris kabayang dina harga diskon di California

Elvin satuju kana saran urang. Ku kituna anjeunna nengetan kana kabayang Ferris 20-méteran pikeun dijual. Tapi kutipan pikeun naék kabayang ieu saluareun anggaranna, ku kituna anjeunna naroskeun ka kami naha mungkin masihan diskon. Kajadian perusahaan urang ngayakeun acara dina waktos éta. Salaku tambahan, kusabab komunikasi anu lancar antara kami, kami masihan Elvin diskon ageung pikeun dijual kabayang Ferris Natal. Urang ogé jangji baris ngirim anjeunna leuwih asesoris kayaning LED lampu. Sareng Elvin senang sareng harga akhir sareng jasa kami.

Kabayang Ferris Natal outdoor di California jeung Lampu LED

Rarancang Ferris Wheel Anu Dipilih Elvin pikeun Natal?

salaku Pabrikan kabayang Ferris, Roda Ferris badag urang sadia dina jangkung béda antara 20m jeung 88m. Salajengna, kami ngahasilkeun sababaraha jinis kabayang Ferris pikeun nyumponan pasar. Kabayang Ferris tradisional sareng kabin anu ditutupan sareng kabayang Ferris modern kalayan kabin karinjang satengah ditutup, anu mana anu anjeun pikahoyong? Pikeun Elvin, anjeunna milih kabayang Ferris pasagi modern kalayan kabin karinjang kembang anu éndah.

Nyandak samentara lokal kana tinimbangan, Elvin milih hiji kabayang Ferris Natal outdoor kalawan gondolas karinjang pikeun alun-alun di California. Upami anjeun cicing di tempat anu hujan sapanjang taun, kami nyarankeun numpak kabayang Ferris tradisional sareng kabin anu ditutupan.

Syarat Adat Tambahan pikeun Atraksi Kabayang Ferris Luar Elvin

Saatos Elvin mutuskeun jenis Ferris kabayang meuli, anjeunna nanya lamun urang bisa ngarobah warna kabayang buta. Jawabanna pasti enya! Salaku produsén kabayang Ferris, kami nawiskeun jasa ngaropéa. Ngarobah kelir sarta nambahkeun logos bébas pikeun konsumén urang. syarat custom tambahan, kayaning ngaropéa hiasan oge sadia pikeun urang. Jadi ngarasa Luncat ka hayu urang nyaho kabutuhan Anjeun.

Sedengkeun pikeun Elvin Merry Christmas kabayang Ferris, manéhna hayang naek kabayang pikeun cocog tema Natal. Janten kami masihan anjeunna sababaraha skéma warna. Saatos komunikasi, Elvin hoyong kabayang Ferris anu adil sareng warna anu terang. Sangkan dicét kabayang na kana bodas, ros pink, héjo lampu, konéng bulak, orok bulao jeung lilac.

Tungtungna, kami nganteurkeun kabayang Ferris Natal ker Elvin di California dina waktosna. Sareng anjeunna réngsé pamasangan sareng uji kabayang Ferris sateuacan Natal. Dina Poé Natal 2023, kabayang Ferris Xmas Elvin suksés dioperasikeun. Sareng alat-alat hiburan ieu populer di kalangan warga lokal sareng wisatawan. Ayeuna damel Elvin mésér rides hiburan séjén ti kami, kaasup rides karéta antik pikeun taman jeung carousel kuda Natal.

Taros Kami