A kabayang ferris nak mangrupakeun versi miniatur a kabayang ferris pinuh-ukuran dirancang husus pikeun barudak ngora. Alatan tapak suku leutik sarta jangkungna low, kiddie numpak ieu cocog pikeun duanana tempat lega, kayaning taman hiburan, fairs, karnaval, puseur hiburan kulawarga, alun-alun, jeung sajabana, sarta wewengkon kawates, kayaning mall, backyards, réstoran, Pikeun nyumponan kabutuhan barudak anu béda sareng nyocogkeun kana waktos anu béda, perusahaan kami parantos ngarancang roda Ferris mini pikeun dijual dina desain sareng ukuran anu béda. Ieu rinci ngeunaan Dinis kiddie Ferris wheel pikeun diobral pikeun rujukan anjeun.

4 Ukuran kabayang Ferris pikeun Barudak

Di perusahaan kami, anjeun tiasa mendakan roda Ferris dina ukuran 4, dirancang khusus pikeun murangkalih. Koléksi kami gaduh kabayang Ferris mini tunggal-beungeut / ganda-beungeut pikeun dijual pikeun nampung sababaraha syarat situs sareng kahoyong pelanggan. Sakabéh ukuran ieu barudak kabayang numpak milik kabayang Ferris leutik.

Pondokna, kami nawiskeun pilihan kiddie Ferris wheel pikeun dijual anu tiasa nampung 10, 12, 20, atanapi 24 panumpang. Ieu ngamungkinkeun anjeun milih ukuran anu sampurna pikeun cocog sareng kapasitas situs anjeun sareng throughput tamu.

Sabaraha Jangkungna Mini Ferris Wheel Kiddie Ride?

Jangkungna hiji raray Ferris kabayang béda ti hiji raray ganda nak on Ferris kabayang. Anu kahiji nyaéta 6.5 ​​méter (21.33 suku), sareng anu terakhir nyaéta 7 méter (22.97 suku). Tapi sagemblengna diomongkeun, jangkungna roda ieu loba pondok ti kabayang Ferris tradisional di taman kota anu jangkungna sahenteuna 20 méter. Ieu ensures kasalametan pengendara ngora jeung ngajadikeun eta kirang intimidating pikeun aranjeunna. Hasilna, kabayang Ferris ukuran hirup keur budak nyadiakeun hipu, numpak nikmat nu lifts barudak nepi kana hawa pikeun période ringkes lajeng brings aranjeunna deui ka handap, ilaharna puteran sababaraha kali salila numpak.

Kumaha Milih Kabayang Ferris Listrik Barudak Pikeun Situs anjeun?

Nalika milih kiddie Ferris wheel idéal pikeun dijual pikeun tempat anjeun, anjeun kedah mertimbangkeun henteu ngan ukur anggaran anjeun, rohangan, sareng ukuran alat tapi ogé faktor sapertos kaamanan, biaya pangropéa, biaya operasional, sareng lalu lintas suku anu diantisipasi. Salian ti éta, mastikeun yén pilihan anjeun patuh kana standar kaamanan lokal sareng sertifikasi ogé penting.

Upami anjeun teu gaduh ide naon ukuran kabayang Ferris pikeun ngagaleuh, wilujeng sumping ngahubungi kami. Tim khusus kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun dina patarosan naon waé sareng ngabantosan anjeun milih kabayang observasi pangalusna pikeun kaperluan anjeun.

Sabaraha Kabayang Ferris Kids Dijual?

Harga pikeun anak Ferris kabayang variasina dumasar kana ukuran na, konfigurasi, desain. Éta ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun pilihan anjeun sareng anggaran sareng konstrain spasial. Sacara umum, harga Dinis kiddie Ferris wheel pikeun dijual antara $9,000 dugi ka & $28,400. Diskon ogé sayogi pikeun kerjasama win-win. Ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun meunangkeun harga akurat tina mini roda kiddie numpak rék iraha wae.

Salian ti harga produk, faktor séjén ogé mangaruhan biaya ahir ngawangun kabayang Ferris murangkalih, sapertos biaya pengiriman, biaya pamasangan, sareng syarat khusus. Pertimbangan tambahan sapertos dasar sareng rékayasa sipil, uji kaamanan sareng sertifikasi, ogé ijin operasional sareng asuransi, ogé tiasa mangaruhan anggaran. Biaya pangropéa sareng operasional rutin kedah diperhitungkeun pikeun mastikeun kasalametan kauangan. Penting pikeun ngalaksanakeun perencanaan rinci sareng penilaian anggaran sareng panyadia atanapi konsultan anu berpengalaman pikeun ngahindarkeun biaya anu teu kaduga sareng mastikeun kasuksésan proyék. Dinis spesialis hiburan numpak produsén sanggup ngalakukeun éta! Wilujeng sumping nampi patarosan anjeun.

Beungeut tunggal

$9,000 ~leutik
  • 5/6 kabinét
  • 10/12 Korsi

Dua sisi

$~ 28,400gede
  • 10/12 kabinét
  • 20/24 Korsi

Naha Dinis Barudak Ferris Wheel Ride Portable?

Kabayang Ferris mini normal merlukeun yayasan pikeun mastikeun stabilitas na. Janten kami nyarankeun yén anjeun nempatkeun alat-alat dina posisi anu tetep, sapertos taman hiburan, tempat kaulinan, mall balanja, kebon. Tapi upami anjeun peryogi kabayang Ferris portabel, kami ogé tiasa nawiskeun, sareng éta mangrupikeun kabayang Ferris kiddie trailer pikeun dijual.

Ferris wheel anu dipasang dina trailer mangrupikeun wahana hiburan mobile anu dirancang khusus pikeun transportasi sareng pangaturan anu gampang. Éta diwangun dina a gandengan chassis, sahingga bisa towed langsung ka sagala rupa lokasi acara, kayaning fairs, carnivals, festival, fairs jalanan, pihak swasta, sareng nu sanesna.

Sabenerna, kabayang Ferris budak normal ogé gampang dipasang sareng dibongkar. Ku alatan éta, duanana kabayang Ferris mini portabel pikeun diobral cocog pikeun acara samentara. Rék nu mana?

Pikeun nyimpulkeun, Dinis kiddie Ferris wheel pikeun diobral dina desain sareng kapasitas anu béda-béda 10/12/10/24 jalma cocog sareng ampir sagala tempat umum, acara acara, bahkan halaman belakang pribadi. Ogé kami nawiskeun jasa anu dipesen, janten punten wartosan kami kabutuhan anjeun. Salaku produsén karnaval numpak profésional, kami ngajamin yén anjeun meunang karnaval Ferris kabayang kualitas kiddie ride kalawan harga pabrik. Wilujeng sumping di kontak kami pikeun meunangkeun inpo nu langkung lengkep ihwal nu numpak kabayang.

Taros Kami