urang paway kabayang Ferris jero rohangan ngawengku pilihan rupa-rupa roda langit indoor dirancang pikeun cater ka kabutuhan customer béda jeung karesep. Kabayang panineungan Dinis numpak karnaval dijual di sababaraha nagara. Hiji conto nyaéta kabayang Ferris indoor urang pikeun dijual di Amérika. Hilary mangrupikeun palanggan ti Amérika Serikat. Manéhna hayang meuli dua roda langit, hiji badag jeung hiji leutik, pikeun tempat bisnis indoor na. Sangkan dianjurkeun anjeunna 48-seater Ferris kabayang badag sarta 12-seater kabayang langit leutik. Anjeunna wareg pisan. Upami anjeun ogé milarian kabayang Ferris jero ruangan pikeun usaha anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun terang langkung seueur.

roda observasi pikeun diobral

Roda Langit Jero rohangan Leutik sareng ageung pikeun dijual di Amérika

Jangkungna tempat usaha Hilary sakitar 30 meter. Anjeunna hoyong mésér kabayang langit mini sareng kabayang Ferris ageung. Urang nyarankeun kabayang Ferris 48-seater ka anjeunna. Jangkungna 20 méter. Éta ngagaduhan 12 kabin, sareng unggal kabin tiasa nampung 4 panumpang. Sarta eta ngawengku wewengkon 17 * 14m. Salian kabayang langit buta ieu, kami ogé dianjurkeun anjeunna a kabayang Ferris leutik kalawan 12 korsi. Jangkungna 6.5m. Tapakna nyaéta 6 * 4m. Sarta eta boga 6 cabins, sarta unggal kabin bisa korsi dua jalma. Saatos nunjukkeun Hilary gambar sareng video tina dua roda observasi ieu, anjeunna wareg. Ceuk pikir urang karnaval Ferris kabayang éta pisan cocog pikeun tempat bisnis indoor na.

Ku alatan éta, Anjeun bisa milih kabayang Ferris mini jeung kabayang observasi badag nurutkeun jangkungna tempat bisnis indoor Anjeun. Tapi upami anjeun henteu terang jinis tempat bisnis anu cocog pikeun anjeun, kami tiasa nyarankeun pikeun anjeun. Wilujeng sumping panalungtikan anjeun.

Roda Ferris Indoor sareng Téma Béda pikeun Anjeun

Salian kapasitas sareng ukuran anu béda, kabayang Ferris kami ngagaduhan seueur téma. Téma kabayang Ferris leutik jero ruangan kalebet téma raray smiley, téma permen, téma vintage sareng saterasna. The smiley-themed kabayang Ferris indoor boga raray smiley badag di tengah. Roda observasi jero ruangan bertema permen warnana terang. Sareng seueur hiasan lollipop di dinya. Warna kabayang langit jero rohangan tina tema vintage nyaeta vintage. Di sagigireun model ieu, urang ogé boga tema sejen tur gaya kabayang langit indoor. Tapi tilu ieu mangrupikeun alat anu paling laris. Hilary hoyong kabayang Ferris jero ruangan mini warna cerah pikeun tempat bisnisna. Ku kituna kami nyarankeun anjeunna pangalusna-ngajual bonbon-themed kabayang langit leutik indoor urang. Éta cocog sareng anu diperyogikeun Hilary. Kituna, anjeun tiasa ngabejaan urang kabutuhan Anjeun, sarta kami bakal nyarankeun Anjeun kabayang Ferris nu meets kabutuhan Anjeun.

Kami Nyadiakeun Jasa Kustomisasi Roda Ferris Jero rohangan pikeun Anjeun

Sajaba gaya téma sadia pikeun anjeun milih, kami ogé nyadiakeun Anjeun sareng jasa ngaropéa. Eusi customizable husus ngawengku warna, téma, kapasitas, jsb Hilary teu boga pangabutuh kustomisasi. Anjeunna ukur ngagaleuh dua anu kami nyarankeun ka anjeunna. Kami gancang ngahasilkeun kadua alat pikeun anjeunna, diuji sareng dikirimkeun. Euweuh urusan naon pangabutuh anjeun, Dinis jero rohangan kabayang langit bisa nepungan anjeun. Upami anjeun hoyong indoor Ferris kabayang keur Natal atawa kagiatan karnaval atawa acara séjén atawa festival. Kami bakal nyarankeun warna atanapi téma anu cocog pikeun anjeun. Atanapi anjeun hoyong kami ngarobih kapasitas pikeun anjeun. Kami bakal mendakan solusi anu pas pikeun anjeun. Ningali maju ka operasi sareng anjeun.

naek kabayang ferris custom pikeun diobral

Roda Ferris jero rohangan pikeun dijual di Amérika mangrupikeun kasuksésan anu ageung. Naha éta pikeun pusat hiburan, taman hiburan, atanapi mall balanja, perusahaan kami nyayogikeun roda langit jero ruangan anu kualitas luhur anu ngajamin kasalametan sareng daya tahan. Salian gaya anu tos aya, kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu disesuaikan. Anjeun tiasa ngabejaan urang kabutuhan Anjeun, kami bakal nyobian pangalusna kami pikeun pendak sareng anjeun. Upami anjeun hoyong mésér fasilitas hiburan sanés (sapertos naek karéta or wilujeng sumping, jsb), urang ogé bisa nyarankeun eta pikeun anjeun salila opat taun. pameseran Anjeun wilujeng sumping.

Taros Kami