Kabayang Ferris mangrupa fasilitas hiburan indispensable di tempat kaulinan. Sanajan éta kabayang observasi leutik nyaeta portabel. Tapi kabayang langit buta leuwih populér. Éta mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun tempat kaulinan anu ageung. Kami nyayogikeun anjeun roda langit gedé tina gaya sareng kamampuan anu béda. Urang ogé bisa nyadiakeun layanan ngaropéa pikeun anjeun. Anjeun tiasa mésér kabayang Ferris ageung anu cocog sareng anjeun dumasar kana anggaran sareng tempat anjeun. Kabayang langit badag urang teu ngan boga kualitas warna alus, tapi ogé boga faktor kaamanan tinggi. Dina waktos anu sami, kami ogé bakal nyayogikeun anjeun jasa pra-jualan sareng saatos-jualan kualitas luhur. Janten, anjeun tiasa yakin mésér kabayang Ferris ageung pikeun dijual di Dinis.

naek kabayang langit badag pikeun diobral

Gaya béda tina roda observasi badag pikeun diobral

Di sagigireun tilu gaya ieu roda langit, urang ogé boga gaya séjén tina roda observasi pikeun karnaval keur anjeun meuli. Anjeun tiasa milih gaya naon waé anu anjeun pikahoyong.

Nu Jangkungna Big Ferris Wheel Anjeun Rék Meuli?

parameter tina kabayang ferris badag

Salian gaya kabayang observasi buta, anjeun ogé tiasa milih jangkungna kabayang Ferris badag pikeun diobral di pabrik urang. Simkuring gaduh 20m, 30m, 40m, 50m, 60m Ferris kabayang tinggi pikeun anjeun milih. Roda Ferris gaduh jangkungna anu béda, sareng nomer kabin sareng kapasitasna ogé béda. Kitu ogé, maranéhna merlukeun jumlah béda tina kakuatan. Kabayang Ferris jangkungna 20m kami ngagaduhan 12 kabin. Éta tiasa nampung 48 panumpang. Kabayang langit 46m jangkungna boga 26 cabins. Éta tiasa nampung 104 panumpang. Kabayang observasi 65m tinggi boga 36 cabins. Éta tiasa nampung sakitar 216 panumpang. Janten anjeun tiasa mésér kabayang Ferris kalayan jangkungna sareng kapasitas anu cocog sareng tempat bisnis anjeun.

Urang tiasa Sesuaikeun pikeun Anjeun

  • Téma sareng Gaya: Anjeun tiasa ngawartosan kami gaya, téma atanapi warna anu anjeun pikahoyong. Saatos kami terang kabutuhan anjeun, kami bakal ngarobih téma atanapi gaya anu anjeun pikahoyong pikeun anjeun.
  • Cahaya: Aya seueur lampu LED dina luar kabayang observasi urang. Lampu ieu tiasa ngajantenkeun kabayang Ferris langkung saé wengi. Lampu sorangan ogé hiasan. Pikeun ngajantenkeun tampilan kabayang Ferris ageung langkung saé, urang tiasa nyaluyukeun warna lampu LED pikeun anjeun.
  • Desain Angkot: Aya seueur jinis gerbong pikeun roda langit ageung urang. Anjeun tiasa milih gaya desain mobil anjeun resep. Anjeun oge bisa ngirim kami gambar tina gaya gerbong rék, sarta kami bakal ngaropea eta pikeun anjeun.
  • kapasitas: Anjeun tiasa ngukur ukuran situs anjeun sareng kaayaan situs anu sanés. Kami bakal ngadamel analisa anu lengkep sareng nyarankeun anjeun kabayang Ferris ageung anu cocog pikeun dijual di pabrik kami.
kabayang langit badag kalayan lampu pikeun diobral
roda observasi badag pikeun taman pikeun diobral

Upami Anjeun gaduh pangabutuh séjén, Anjeun ogé bisa ngabejaan urang. Kami bakal masihan anjeun solusi anu nyugemakeun anjeun. Urang bakal ngaropea eta pikeun anjeun nurutkeun pangabutuh anjeun. Wilujeng sumping panalungtikan anjeun.

Harga Dinis Kabayang Observasi ageung

perhatian pangbadagna anjeun kudu harga kabayang Ferris. Harga pikeun kabayang Ferris badag pikeun diobral di parusahaan urang rentang ti $60,000.00 nepi ka $1,700,000.00. Kusabab kapasitas, ukuran sareng faktor sanésna, harga kabayang Ferris ageung pikeun dijual di Dinis henteu tetep. Nu leuwih badag ukuranana, nu leuwih luhur harga. Nu leuwih gede Kapasitas, nu leuwih luhur harga. Salaku tambahan, upami anjeun peryogi kami pikeun ngabantosan anjeun ngarobih gaya téma, biaya anu anjeun peryogikeun bakal langkung luhur. Jadi Anjeun bisa meuli nurutkeun anggaran Anjeun jeung kabutuhan Anjeun.

kabayang ferris kapasitas badag pikeun bisnis

Naon anu tiasa Kami Tawarkeun ka anjeun ngeunaan Big Sky Wheel?

salaku Pabrikan kabayang Ferris, kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun roda Ferris anu nyugemakeun anjeun. Sareng kami nganggo bahan kualitas luhur pikeun ngahasilkeun roda observasi raksasa kalayan faktor kaamanan anu luhur. Kami nyayogikeun anjeun jasa pra-jualan sareng saatos penjualan anu saé. Jadi Anjeun bisa meuli kalawan kapercayaan.

  • Bahan anu saé kualitasna: Roda Ferris kami diwangun nganggo bahan kelas premium (baja anu kuat pikeun pigura sareng awét orat pikeun kabin). Jeung komponén listrik dipercaya bisa nyieun kabayang langit buta ngajalankeun lancar.

  • Wahana Aman: Kami nuturkeun aturan kaamanan anu ketat. Sarta kami ngagunakeun bahan husus dirancang pikeun wahana hiburan pikeun mastikeun kasalametan panumpang jeung kinerja lila-langgeng tina kabayang Ferris.

  • Jasa Pra-penjualan:

    konsultasi: Perwakilan penjualan kami anu berpengetahuan nyayogikeun inpormasi lengkep ngeunaan roda Ferris kami, kalebet spésifikasi, pilihan kustomisasi, sareng harga, ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu terang.

    Pituduh Téknis: Kami tiasa nyayogikeun pituduh ngeunaan syarat pamasangan, spésifikasi yayasan, sareng utilitas anu dipikabutuh pikeun mastikeun yén roda langit ageung tiasa dipasang langkung lancar di tempat bisnis anjeun.

  • Jasa saatos-jualan:

    instalasi: Kami bakal ngirim anjeun pitunjuk pamasangan. Ieu ngawengku parentah instalasi dina gambar, video jeung téks. Anjeun tiasa naroskeun patarosan ka kami salami prosés pamasangan. Kami bakal ngabantosan anjeun. Pananya ayeuna.

    Rojongan Téknis sareng Garansi: Tim dukungan khusus kami sayogi pikeun ngajawab patarosan, masalah, atanapi masalah téknis anu anjeun tiasa patepang. Kabayang Ferris badag pikeun dijual di jaminan pabrik urang téh sataun. Tapi sanajan sanggeus jaman jaminan, urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng rojongan teknis sadaya waktu. Wilujeng sumping pameseran Anjeun.

Kami ngahasilkeun roda Ferris dina ukuran sareng desain anu béda. Ieu mangrupakeun numpak populér di taman hiburan, fairs jeung festival. Ieu cocog pikeun jalma sakabeh umur maén. Leuwih ti éta, éta bisa mawa anjeun leuwih panghasilan. Upami Anjeun keur meuli roda langit badag pikeun taman hiburan Anjeun, Anjeun bisa ngahubungan kami. Urang kasampak maju ka cooperating sareng anjeun.

Taros Kami