The merry go round mangrupikeun salah sahiji rides karnaval anu pang populerna. Upami anjeun ngagaleuh carousel pikeun dijual pikeun taman hiburan anjeun, anjeun kedah paduli hargana. Sabaraha harga merry go round? Harga alat carousel sakitar $1,900 dugi ka $55,800. Tapi penting pikeun dicatet yén biaya sabenerna naek carousel bakal rupa-rupa dumasar kana sarat husus sarta pilihan kustomisasi. Pikeun kéngingkeun harga anu akurat, anjeun tiasa ngahubungi kami. Kami tiasa nyayogikeun perkiraan biaya anu rinci dumasar kana kabutuhan khusus anjeun. Ogé diskon on carrousel sadia di pabrik urang. Dinis mangrupakeun produsén numpak carousel, Ku kituna kami mastikeun Anjeun bisa meunangkeun carousel karnaval pikeun diobral di harga pabrik.

Sabaraha Anu Dijual Kuda Carousel?

Naon anggaran Anjeun meuli a carousel hiburan numpak? Sakumaha ageung atraksi kuda carousel anu anjeun peryogikeun? Sareng anjeun parantos ngagaduhan gaya numpak merry go round favorit? Sacara umum, faktor ieu utamana nangtukeun harga carousel. Ieu ngarecahna ringkes harga merry go round dumasar kana kapasitas seating pikeun rujukan anjeun.

Pikeun tempat anu langkung alit atanapi acara pribadi, naék korsel mini mangrupikeun pilihan anu sampurna. Éta kompak, gampang dijaga, sareng tiasa nampung 3 dugi ka 6 pengendara sakaligus. Sabaraha 3/6-seater mini carousel numpak pikeun dijual? Gumantung kana tingkat hiasan sareng karajinan, harga pikeun tunggangan budak leutik anu pikaresepeun ieu ti $ 1,900 dugi ka $ 5,700.

A 12-korsi numpak carousel skala leutik neunggeul kasaimbangan antara tapak suku jeung kapasitas, sahingga cocog pikeun leutik nepi ka sedeng-ukuran taman hiburan, mall, jeung puseur hiburan kulawarga. carousels karnaval ieu mindeng dihias elaborately sarta fitur Asép Sunandar Sunarya vibrant, FEP kuda jeung chariots. The harga pikeun 12-korsi numpak carousel leutik pikeun dijual ilaharna ragrag antara $8,000 jeung $10,000.

Ningkatkeun ukuranana, carousel 16 korsi nawiskeun langkung seueur korsi sareng sering kalebet rupa-rupa sasatoan sareng elemen hiasan. Modél ieu idéal pikeun lokasi anu ngaharepkeun jumlah pengunjung anu langkung ageung sareng hoyong masihan pangalaman anu langkung immersive. Harga pikeun 16-korsi carousel naek hiburan rentang ti $10,500 ka $16,000.

Pikeun taman hiburan anu langkung ageung sareng tempat hiburan, carousel merry go round 24 korsi nyayogikeun atraksi pusat anu hébat. Ieu taman skala badag merry go rounds anu intricately lengkep tur direkayasa pikeun throughput luhur. Ku alatan éta, mesin ieu nawiskeun kasempetan pikeun leuwih sémah sakaligus. Kusabab ukuran sareng pajeulitna, carousel 24 korsi dibanderol antara $20,000 sareng $39,000.

Harga Carousel dumasar kana Kapasitas Seating

Mésér Carousel Rides ti Dinis dina Harga Ongkos

Catet yén harga tunggangan carousel anu disebatkeun mangrupikeun kisaran perkiraan. Ongkos meuli merry go round ride ogé rupa-rupa dumasar kana faktor séjén. Ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun meunangkeun cutatan akurat bébas pikeun carousel rék.

Faktor-faktor nu Mangaruhan Biaya Meuli Naik Carousel

Sabaraha biaya kanggo merry go round ride? Ayeuna anjeun terang rentang harga. Tapi saleresna, éta sanés harga akhir. Biaya carousel bisa rupa-rupa gumantung kana sababaraha faktor. Ieu ngarecahna ringkes pikeun rujukan anjeun. Anjeun tiasa mésér merry go round kami dumasar kana anggaran anjeun sareng kabutuhan saleresna.

Jinis sareng Ukuran Carousel

carousel numpak kuda pikeun bisnis keur diobral

Jinis sareng ukuran merry go round pikeun dijual maénkeun peran anu penting dina nangtukeun biayana. Carousels datangna dina rupa-rupa desain, sapertos kiddie merry-go-rounds, carousels ganda-decker, atawa sagara themed carousels. Tiap desain boga complexities béda jeung waragad pakait sareng konstruksi na. Merry anu langkung ageung sareng desain anu langkung rumit umumna peryogi langkung seueur bahan sareng tenaga kerja, nyababkeun harga anu langkung luhur.

Bahan sareng Konstruksi

Bahan tina carousel naék pikeun dijual tiasa mangaruhan biaya na. Merry go round bisa dijieun tina rupa-rupa bahan, kaasup orat, pigura baja jeung saterusna. Kualitas bahan sareng karajinan anu aub dina prosés konstruksi tiasa sacara signifikan mangaruhan harga. Janten bahan kualitas luhur sareng detil anu rumit tiasa ningkatkeun biaya sadayana.

Sato laut carousel kuda rides pikeun bisnis

Hiasan sareng Kustomisasi

sato carousel numpak kuda pikeun diobral

Harga hiji numpak carousel kebon binatang béda jeung kuda carousel ukuran pinuh. Éta sabab kustomisasi sareng hiasan ogé mangaruhan hargana. Elemen tambahan sapertos lampu LED, musik, atanapi téma khusus nambihan biaya total. Langkung rumit sareng unik hiasanna, langkung luhur hargana.

Transportasi sareng Instalasi

Anjeun oge kudu mertimbangkeun biaya transporting tur masang merry go round. Gedé jeung beurat merry go round bisa merlukeun wadah badag pikeun transportasi jeung tim profésional pikeun instalasi. Ku alatan éta, biaya carousel ogé bakal ningkat. Salaku tambahan, jarak sareng sababaraha faktor anu teu pasti sanés bakal mangaruhan biaya merry go round.

sato merry-go-rounds pikeun dijual pikeun taman

Pangropéa sareng Biaya Operasi

Natal carousel kuda rides pikeun bisnis

Saluareun pameseran awal, biaya pangropéa sareng operasi anu terus-terusan kedah dipertimbangkeun. Pangropéa rutin, pamariksaan, perbaikan, sareng ngagentos suku cadang anu tos dibutuhkeun pikeun mastikeun kasalametan sareng umur panjang carousel. Biaya pangropéa ieu tiasa rupa-rupa gumantung kana pajeulitna carousel sareng kasadiaan suku cadang.

Lokasi sareng Paménta Pasar

Pamaréntah tiasa maksakeun tarif sareng pajeg impor kana carousel anu diimpor ti nagara sanés. Éta mangaruhan biaya carousel pikeun dijual. Sagedengeun ti eta, lokasi merry go round bisa mangaruhan harga na. Lokasi utama kalayan lalu lintas suku anu luhur sareng tempat wisata tiasa gaduh biaya sewa anu langkung luhur.

Salaku tambahan, paménta pasar pikeun tunggangan bunder di daérah khusus tiasa mangaruhan harga. Lamun aya kompetisi signifikan atawa paménta kawates, harga bisa jadi leuwih handap dibandingkeun wewengkon kalawan paménta tinggi.

kiddie coin-operated merry go round pikeun dijual

Ikacindekan, biaya naek carousel gumantung kana sagala rupa faktor kaasup tipe sarta ukuran carousel karnaval pikeun diobral, bahan jeung konstruksi, kustomisasi jeung hiasan, instalasi jeung transportasi, pangropéa jeung biaya operasi, kitu ogé lokasi jeung paménta pasar. . Ngartos faktor-faktor ieu bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu terang nalika nimbangkeun ngagaleuh. Ningali maju ka cooperating sareng anjeun.

Taros Kami