A Ferris wheel mangrupakeun badag, struktur non-gedong diwangun ku sababaraha komponén konci. Naon bagian tina kabayang Ferris? Ieu jawaban kana patarosan.

Naon Bagian Struktural Utama tina Ferris Wheel Ride?

Struktur pangrojong utama ngawengku dasar, suku, jeung balok tegak nu nyadiakeun stabilitas jeung tahan gaya exerted ku kabayang jeung panumpang na.

Ieu aci sentral ngeunaan nu kabayang rotates. Éta mangrupikeun bagian anu penting dina struktur roda sareng kedah direkayasa pikeun ngatur beurat sareng setrés roda puteran.

hub disambungkeun ka as jeung boga fungsi minangka titik sentral ti mana spokes atawa kabel rojongan manjangan.

Ieu unsur struktural nu radiate ti hub ka pasisian. Dina sababaraha desain, kabel dipaké tinimbang kaku spokes nyadiakeun tegangan jeung rojongan.

Ieu badag, pigura luar sirkular a numpak kabayang buta nu nahan gondola panumpang. Ieu disambungkeun ka hub via spokes atawa kabel.

Ieu mangrupikeun kompartemen panumpang anu dipasang dina pasisian. Éta tiasa kabuka atanapi ditutupan sareng dirancang pikeun nahan sajumlah panumpang sacara aman.

Kabayang Ferris ageung sareng Sistem Pencahayaan
Bagéan Struktural Baja Karnaval Ferris Wheel

4 Sistim diperlukeun pikeun kabayang Ferris pikeun diobral

  • Sistim drive: Ieu ngawengku motor jeung gears nu kakuatan rotasi roda. Sistem drive ngatur laju sareng arah rotasi.

  • Sistem ngerem: atraksi karnaval Ferris gaduh sistem ngerem pikeun ngalambatkeun turun tur aman ngeureunkeun roda lamun perlu.

  • Sistem listrik: Ieu kakuatan sistem drive jeung sagala lampu atawa hiburan fitur dina roda.

  • Sistem Kasalametan: Ieu tiasa kalebet larangan panumpang, rem darurat, sareng brankas sanés anu dirancang pikeun ngajaga para pengendara.

Komponén séjén pikeun ngamimitian Usaha Ferris Wheel

Seueur kabayang Ferris gaduh sistem pencahayaan hiasan pikeun tujuan estetika, khususna wengi.

Wewengkon dimana operator ngatur kabayang Ferris, ngadalikeun operasina sareng ngawaskeun sistem kaamanan.

Ieu mangrupikeun daérah dimana panumpang naék sareng turun tina gondola.

Ieu mangrupikeun tempat tunggu anu ditunjuk pikeun panumpang sateuacan naék kabayang Ferris.

Mindeng misah ti numpak, ieu téh tempat panumpang meuli tiket naek kabayang Ferris.

20 Méter kabayang Ferris ti Dinis Produsén

Desain husus sarta pajeulitna kabayang Ferris bisa rupa-rupa, kalawan sababaraha roda nampilkeun bahan canggih, sistem kaamanan, sarta amenities. The London Panon, contona, mangrupa kabayang observasi buta kalawan enclosed, capsules-hawa conditioned jeung rékayasa canggih. Sedengkeun leuwih leutik, karnaval Ferris kabayang tradisional bisa boga leuwih dasar gondola jeung struktur basajan. Jeung kabayang Ferris mini keur budak mangrupakeun versi kompak pikeun atraksi kabayang Ferris tradisional.

Taros Kami