The merry-go-round, ogé katelah naék carousel. Éta taman hiburan klasik karnaval numpak. Jadi jalma sakabeh umur cinta alat hiburan ieu.. Ieu mangrupakeun numpak geulis tur pikaresepeun nu brings kabagjaan pikeun panumpang. Ku kituna, kumaha gawéna merry go round? Kuring bakal ngenalkeun komponén sareng mékanika ka anjeun.

merry go round pikeun taman pikeun dijual

Komponén Merry Go Round

  • platform: Dina manah carousel nyaeta platform puteran badag. Biasana bentukna sirkular.

  • Kutub Tengah sareng Langit-langit: Hiji kutub sentral ngarojong platform nu. Kutub sentral ieu ngalegaan ti taneuh ka siling. Ieu tindakan minangka sumbu utama merry-go-round urang. Sarta eta nyadiakeun stabilitas jeung kasaimbangan.

  • hiasan: Platformna dihias ku hiasan anu dirarancang rumit sareng warni. Sareng tunggangan bundaran sering nampilkeun kuda atanapi sato sanés.

Kumaha Merry Go Round Gawé

leutik koin-dioperasikeun merry go round pikeun bisnis
Samudra themed merry go round pikeun taman hiburan
pink sato themed carousel kuda rides
  • Carousel ieu Powered by motor ayana handapeun platform nu. Motor disambungkeun kana runtuyan gears na pulleys, nu mantuan mindahkeun énergi rotational kana platform nu. Motor dikadalikeun ku operator anu ngajamin operasi lancar sareng terkendali tina merry go round.

  • Salah sahiji ciri tina carousel nyaéta kuda anu éndah. Éta digantelkeun kana platform. Kuda ieu dipasang dina kutub nangtung. Unggal kuda dipasang dina kutub, anu ngamungkinkeun pikeun ngalih ka luhur sareng ka handap nalika carousel puteran. Gerak luhur-handap dihontal ku mékanisme anu disebut a crankshaft. The crankshaft disambungkeun ka kutub unggal kuda, sarta salaku platform rotates, éta ngabalukarkeun crankshaft pikeun gerak dina gerak sirkular. Ieu, kahareupna ngabalukarkeun kuda naek jeung turun, simulating gerak galloping. Pikeun ningkatkeun pangalaman, sababaraha carousel ogé nampilkeun jinis kendaraan naék sanés salian ti kuda, sapertos kareta atanapi gerbong. Kandaraan ieu dibereskeun. Aranjeunna nyadiakeun pangalaman smoother.

Ukuran Kasalametan Carousel

Kaamanan mangrupikeun hal anu penting nalika numpak riang. Pikeun mastikeun kasalametan pengendara, carousel gaduh fitur kaamanan sapertos rel sareng sabuk kaamanan atanapi bar pikeun ngamankeun pengendara dina korsi. Ukuran ieu ngabantosan nyegah kacilakaan sareng ngajaga pengendara aman dina tempatna salami perjalanan.

Carousel kami tiasa Nyangking Panumpang:

  • 1

    Nalika merry go round mimiti diputer, musik mimiti diputer. Musik nambihan atmosfir sakabéh. Musik nyiptakeun atmosfir senang pikeun panumpang jeung bystanders.

  • 2

    Carousel nawarkeun pangalaman pikaresepeun pikeun jalma sakabeh umur. Barudak sareng déwasa tiasa nikmati gerakan luhur-handap anu lembut. Ieu evokes rasa nostalgia di déwasa. Éta ngingetkeun aranjeunna ngeunaan petualangan budak leutik, bari nyayogikeun generasi anyar pangalaman taman hiburan anu abadi sareng pikaresepeun.

Sadayana, merry go round kami tiasa masihan pangalaman anu pikaresepeun pikeun wisatawan anjeun. Dina waktu nu sarua, éta bisa mawa anjeun leuwih panghasilan. Kami gaduh carousel sato, carousel karnaval, carousel sagara jeung Carousel Natal kanggo Anjeun. Salian ti merry go round tina téma ieu, kami ogé tiasa ngaropea carousel pikeun anjeun. Anjeun tiasa mésér merry go round kami dumasar kana anggaran anjeun.

Taros Kami