Kabayang Ferris mangrupikeun perjalanan penting di taman hiburan di sakumna dunya. Roda Ferris parantos janten langkung populer dina taun-taun ayeuna. Éta parantos janten alat hiburan investasi anu paling berharga pikeun bisnis taman hiburan anjeun. Utamana dina sababaraha kagiatan karnaval atanapi festival, éta bakal langkung populer. Urang ngahasilkeun loba numpak karnaval. Diantara aranjeunna kabayang observasi pikeun karnaval nyaeta populér. Janten kumaha carana ngawangun Ferris Wheel? Anjeun kudu nengetan titik handap.

Naon anu anjeun kedah perhatosan sateuacan dipasang?

Pilih Lokasi anu Cocog

Mimiti anjeun kedah milih rohangan kabuka di tempat bisnis anjeun pikeun ngoperasikeun Ferris Wheel. Anjeun kedah mastikeun yén taneuhna datar pikeun gampang dipasang.

Ngawangun Yayasan

Pikeun ngawangun kabayang observasi, padet pandemen penting pisan. Anjeun bakal kedah ngawangun yayasan beton padet atawa yayasan baja. Ngan ku cara ieu pamasangan aman sareng operasi Ferris Wheel tiasa dijamin.

kabayang observasi badag pikeun bisnis
pondasi kabayang ferris

Nalika Masang:

Nalika pengiriman barang, urang bakal ngabongkar kabayang Ferris sareng ngangkut bagian-bagianna dumasar kana kategori. Ku alatan éta, anjeun kudu masang kabayang langit bener nurutkeun kana gambar, video sareng parentah instalasi kami masihan anjeun. Upami anjeun peryogi, kami ogé tiasa ngatur teknisi pikeun angkat ka kota anjeun pikeun nungtun anjeun pamasangan dina situs.

bagian tina kabayang ferris

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun saatos pamasangan parantos réngsé?

  • Kahiji, anjeun kudu ngaliwatan cék kaamanan. Anjeun kedah pariksa yén sadaya komponén disambungkeun leres atanapi komponén leungit. Dina waktos anu sami, anjeun ogé kedah nguji naha Ferris Wheel tiasa dianggo normal, sareng naha tombol rem eureun tiasa dianggo normal.

  • Saatos ngamankeunana, anjeun tiasa ngamajukeun sareng nyebarkeun éta. Anjeun tiasa ngamajukeun ka turis ngalangkungan iklan, média sosial atanapi saluran sanés. Anjeun tiasa ngadamel karnaval atanapi kagiatan sanés pikeun narik wisatawan. Ku cara ieu, beuki loba wisatawan bakal datang ka pangalaman roda observasi pikeun kagiatan ieu. Jeung anjeun bakal earn leuwih.

pangiriman kabayang ferris

Émut, kaamanan kedah janten prioritas nalika masang sareng ngoperasikeun roda langit. Naha anjeun meuli kapasitas leutik atawa kapasitas badag Ferris kabayang, anjeun kudu mastikeun yén datang boga pangalaman alus. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi ngeunaan cara ngawangun Ferris Wheel, hubungi kami gancang.

Taros Kami