Sabaraha harga tunggangan cangkir teh kanggo dijual? Biaya tina numpak cangkir tea bisa rupa-rupa lega gumantung kana sababaraha faktor, kaasup jumlah teacups, pajeulitna desain, bahan dipaké, produsén, sarta sagala fitur tambahan atawa kustomisasi.

Pikeun dijual hiburan cangkir tea anyar, harga bisa rupa-rupa kieu:

  • Tunggangan teacup leutik kalayan sakitar 6 cangkir sareng kapasitas anu langkung handap tina 18-24 urang, cocog pikeun taman hiburan alit atanapi pusat kaulinan indoor, tiasa mimitian ti sakitar $ 5,000 dugi ka $ 11,000 (USD).

  • Sabaraha tunggangan teacup pikeun dijual tina biaya kapasitas sedeng? Naik teacup ukuran sedeng biasana kalebet sakitar 9 cangkir sareng kapasitas 27-36 urang. Éta leuwih umum di taman hiburan sarta fairs, bisa rupa-rupa ti $15,000 ka $30,000.
  • Nu leuwih gede atawa leuwih elaborate spinning mad cangkir tea numpak jeung fitur tambahan, tema, atawa desain custom bisa ngaleuwihan $40,000 jeung hargana nepi ka $50,000 atawa leuwih.

Émut yén harga ieu mangrupikeun perkiraan sareng tiasa robih dumasar kana supplier. Nalika tempo meuli numpak tea pot, hal anu penting pikeun ogé faktor di waragad lianna kayaning pengiriman barang, instalasi, pangropéa rutin, operasi, sarta perbaikan poténsial.

Ayeuna anjeun kira-kira terang sabaraha biaya naek karnaval cangkir kopi. Warmly wilujeng sumping ka kontak Dinis spinning cup numpak produsén Pikeun kéngingkeun gambaran anu akurat ngeunaan harga ayeuna sareng milarian tawaran anu pangsaéna pikeun kabutuhan khusus anjeun.

ADditionally, promosi lumangsung sadia di parusahaan urang dua bulan. Janten anjeun tiasa nampi diskon anu pikaresepeun. Ngarasa Luncat ka ngabejaan urang sarat husus Anjeun tina atraksi karnaval cangkir kopi.

Taros Kami