Dinis karnaval numpak produsénNaek carousel leutik 12-seater dimimitian ku harga dasar $8,000 dugi ka $10,000. Variasi biaya gumantung kana darajat hiasan sareng desain carousel ukuran pinuh pikeun dijual. Salaku tambahan, perhatikeun yén harga ieu ngagambarkeun panawaran standar tanpa fitur tambahan atanapi kustomisasi. Baca terus pikeun milarian langkung seueur ngeunaan biaya carousel leutik 12 korsi.

Faktor-faktor anu mangaruhan Biaya Akhir pikeun Meuli Naik Carousel Leutik sareng 12 Korsi

Sakumaha anjeun terang kutipan awal pikeun 12 jalma kuda carousel leutik pikeun dijual nyaeta saukur keur parabot sorangan. Pikeun meunang merry go round ride up jeung ngajalankeun di lokasi nu Anjeun hoyongkeun, anjeun bakal kudu mertimbangkeun expenditures tambahan.

  • Diskon: Diskon mangaruhan total investasi. Perusahaan kami sering ngayakeun kampanye promosi. Jadi cutatan panganyarna pikeun 12 korsi barudak naek carousel bakal pasti leuwih handap harga normal. Salaku tambahan, langkung seueur pesenan carousel anu anjeun lakukeun, diskon ageung anu tiasa kami tawarkeun.

  • Waragad pengiriman barang: Anjeun ogé kedah mertimbangkeun biaya pikeun ngangkut carousel ti pabrik kami ka lokasi anjeun. Angkutan barang ditangtukeun ku rute sareng volume barang. Biasana urang nganteurkeun barang ka perusahaan angkutan barang koperasi urang anu bakal nanggung jawab transportasi. Tapi éta ogé tiasa dilaksanakeun upami anjeun gaduh neraskeun kasieun anjeun nyalira.

  • instalasi: 12-korsi leutik merry go round ride gampang dipasang. Tapi pamasangan masih peryogi profésional pikeun mastikeun kasalametan sareng kinerja optimal tina numpak galloper. Lantaran kitu, éta tiasa nyababkeun biaya instalasi. Kami bakal ngirim anjeun pidéo pamasangan komprehensif sareng pituduh online. Salaku tambahan, upami diperyogikeun, kami tiasa ngirim insinyur ka lokasi anjeun pikeun ngabantosan pamasangan.

  • pajeg: Salian ti éta, gumantung kana daérah anjeun, pajak penjualan atanapi tugas impor ogé tiasa mangaruhan biaya carousel leutik 12 korsi.

  • kustomisasi: Panungtungan tapi teu saeutik, sagala parobahan dina desain standar atawa fitur bisa ngarobah harga ahir. Tapi upami anjeun ngan saukur hoyong ngarobih warna atanapi nambihan logo kana carousel alit anjeun pikeun dijual, kami tiasa ngabantosan anjeun ngawujudkeun ide anjeun.

Meuli 12-seater Carousel Ride pikeun diobral di diskon

Singketna, pertimbangkeun diskon, pengiriman barang, pajeg, biaya pamasangan, sareng kustomisasi tambahan. Langsung ngahubungi kami pikeun kéngingkeun kutipan anu akurat pikeun anu anjeun pikahoyong carousel karnaval pikeun diobral.

12-seater Carousel Leutik spésifikasi

Carrousel diaméterna 6 méter sareng jangkungna 5.5 méter. Upami anjeun badé nempatkeun éta di jero ruangan tapi aya larangan jangkungna jero ruangan, urang tiasa ngarobih carousel ku cara ngarobih spire siling ka luhur datar, ngamungkinkeun pikeun nyocogkeun comfortably dina spasi Anjeun. Kustomisasi ieu henteu peryogi biaya tambahan, janten punten wartosan kami kabutuhan anjeun.

Pilihan Desain sareng Kustomisasi pikeun Carousel Leutik Merry Go Round

Tunggal / Ganda Cornice of Carousel

Rupa-rupa Desain Carousel Merry Go Round pikeun Pilihan Anjeun
  • Dinis carousels leutik pikeun diobral datangna dina cornice tingkat tunggal atawa ganda. Tunggangan kuda galloper sareng cornice dua lapis langkung mahal kusabab langkung seueur bahan sareng tenaga kerja.

  • Sajaba ti éta, gaya carousel 12-seater rupa-rupa antara téma laut jeung kuda tradisional. Ku alatan éta, aya rupa-rupa sato atawa mahluk laut mounts pikeun pilihan Anjeun.

  • Leuwih ti éta, lamun perlu 10 atawa 14 korsi carousels, urang bisa ngurangan mounts atawa swap korsi kuda pikeun gerbong. Kami kabuka pikeun kabutuhan kustomisasi sanés anu anjeun gaduh. Ku kituna ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Kasimpulanana, bari biaya awal pikeun carousel leutik 12-seater pikeun diobral masihan anjeun gambaran umum ngeunaan investasi anu diperyogikeun, harga ahir bakal gumantung kana sababaraha faktor tambahan sapertos kustomisasi sareng biaya logistik. Tujuanana kami nyaéta pikeun nyayogikeun anjeun carousel anu henteu ngan ukur cocog sareng anggaran anjeun tapi ogé masihan kabagjaan ka patron anjeun. Pikeun meunang leuwih harga Dinis carousel rides pikeun dijual, Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun cutatan gratis.

Taros Kami