Karting mangrupikeun mobil olahraga leutik. Jadi strukturna basajan pisan. Tur éta gampang pikeun ngajalankeun, aman tur seru. Ukuran go kart 2 seater anu diproduksi ku Dinis nyaéta 2.16 * 1.58 * 0.97m. Beuratna sakitar 165kg. Éta tiasa nanggung sakitar 200kg. Kami gaduh 2 seater béngsin sareng go kart listrik numpak karnaval keur sawawa. Anjeun tiasa ngajalankeun bisnis anjeun di jero ruangan sareng di luar. Go cart kami hargana lumrah sareng seueur kaunggulan. Janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan harga anu luhur, kualitas goréng, téma tunggal, jsb. Go carts pikeun dijual di Dinis mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

go karts pikeun dijual

Bensin jeung Electric Go Kart pikeun Diobral

Listrik Go Carts pikeun Diobral

Bensin Go Carts pikeun Diobral

Go-kart listrik didamel ku batré. Éta henteu nganggo bahan bakar sareng henteu ngahasilkeun émisi. Janten kauntungan anu paling ageung nyaéta panyalindungan lingkungan sareng kirang bising. Pangropéa sapopoé ogé saderhana pisan. 2 seater go carts pikeun dijual di Dinis adopts téhnologi canggih. Jadi listrik dua seater go kart boga kinerja hadé tur rentang panjang. Go-Cart listrik perusahaan urang cocog pikeun tempat kaulinan, taman sareng tempat bisnis anu sanés.

Bensin go kart for geus dewasa mangrupakeun kart anu ngagunakeun a mesin suluh. Anjeun kedah ngagentos bagian sapertos oli sareng saringan rutin pikeun go-karting. Ngan ku cara kieu tiasa karting béngsin janten langkung stabil sareng aman salami operasi. Karts suluh anu diproduksi ku perusahaan kami nganggo bahan kualitas luhur sareng téknologi canggih. Nya kitu, éta sarua jeung hiji kart listrik sarta cocog pikeun sagala rupa tempat bisnis.

gerbong listrik
bensin go cart

Dimana Lagu Kart tiasa Diwangun?

  • Lagu Indoor

    Lagu indoor leuwih leutik batan lagu outdoor. Lingkungan jero ruangan gaduh pangaruh anu kirang dina bisnis anjeun. Dina cuaca goréng, anjeun masih tiasa beroperasi. Tempat anu cocog pikeun ngawangun karting lagu jero ruangan kalebet mall balanja, tempat kaulinan indoor, aula kaulinan, jsb.

  • Lagu outdoor

    lagu outdoor biasana mibanda leuwih spasi. Sareng hateupna kedah diwangun di luhur jalur pikeun nyegah hujan sareng salju ngarusak jalur. Nanging, kusabab larangan cuaca, anjeun tiasa ditutup nalika angin sareng salju beurat. Aya stadion, tempat kaulinan, taman, jeung tempat kaulinan outdoor badag cocog pikeun ngawangun karting lagu outdoor.

karts lagu jero rohangan
lagu karting outdoor

Go-kart lagu bisa diwangun dina loba tempat indoor na outdoor. Tempat bisnis indoor jeung outdoor boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan. Anjeun kedah mertimbangkeun ukuran tempat sareng dampak tempat-tempat indoor sareng outdoor dina bisnis anjeun. Lamun perlu kami pikeun mantuan Anjeun rencanana, urang ogé bisa nyadiakeun Anjeun sareng karts cocog pikeun tempat bisnis Anjeun nurutkeun lagu Anjeun. Go carts pikeun dijual di Dinis bisa minuhan kabutuhan Anjeun.

Harga Karting

harga karting

Faktor anu mangaruhan harga go carts pikeun dijual kalebet metode nyetir, produsén sareng sajabana. karts listrik leuwih mahal ti kart béngsin. Tapi nalika anjeun ngajalankeun bisnis anjeun, biayana langkung murah pikeun ngecas go-kart anjeun tibatan bénsin. Harga kart ti pabrik anu béda ogé bakal rupa-rupa. Sareng harga kart anu dijual langsung ku pabrik langkung handap tina harga kart anu dibeli ti perantara. Perantara hayang nyieun bédana, ngarah bakal naekeun harga kart. Upami anjeun hoyong ngahemat anggaran anjeun, anjeun tiasa mésér langsung ti produsén. Dinis gaduh sababaraha dekade produksi sareng pangalaman penjualan. Kami produsén. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kualitas sareng harga. Anjeun tiasa mésér kart kami dumasar kana anggaran sareng tempat bisnis anjeun.

Barudak Nyetir Budak Go Kart di Pabrik Dinis

Kaunggulan Go Carts pikeun Dijual di Dinis

  • Kahiji, harga Dinis dewasa go cart lumrah. Dinis mangrupikeun produsén anu khusus dina panalungtikan, desain, produksi sareng penjualan fasilitas hiburan. Kami sanés perantara. Kami gaduh sababaraha dekade produksi sareng pangalaman penjualan. Go-karts kami dijual di sakuliah dunya unggal taun. Anjeun tiasa mésér go-kart kami kalayan kapercayaan.

  • Kadua, go karts di Dinis gaduh kualitas luhur sareng faktor kaamanan anu luhur. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kualitas go-kart.

  • Katilu, kart urang gaduh seueur téma sareng warna. Go-kart kalayan warna sareng téma tunggal henteu tiasa narik wisatawan langkung saé. Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun ngaropea go-kart kalayan téma sareng warna anu anjeun pikahoyong.

  • Kaopat, urang gaduh jasa saatos-jualan anu saé. Mangsa jaminan kart kami nyaéta sataun. Urang ogé bakal masihan anjeun sababaraha asesoris nalika kami nganteurkeun barang ka anjeun. Upami anjeun ngagaduhan masalah nalika instalasi atanapi dianggo, anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé.

Naon Anu Anjeun Kedah Perhatoskeun Nalika Ngajalankeun Usaha Go-Kart?

Nalika ngajalankeun bisnis anjeun, anu paling penting nyaéta kasalametan wisatawan. Laju go-karts bisa ngahontal rata-rata 20-40 km/jam. Kasalametan kahirupan wisatawan penting pisan. Janten sateuacan wisatawan ngalaman go-kart, anjeun kedah ngingetkeun aranjeunna ngeunaan pancegahan sareng ngagem alat pelindung.

  • Kahiji, wisatawan kudu nyepetkeun belts korsi maranéhanana. Gagalna pikeun nyepetkeun sabuk kaamanan mangrupikeun alesan pikeun frékuénsi luhur kacilakaan go-kart. Sanajan wisatawan moal turun langsung tina mobil nalika ngerem sharply, sirah atawa awak maranéhanana bisa langsung pencét setir. Janten nyepetkeun sabuk korsi anjeun mangrupikeun persiapan munggaran pikeun nyetir go-kart. Nalika wisatawan ngalaman, anjeun kedah ngingetkeun aranjeunna pikeun nyepetkeun sabuk korsi.

  • Kadua, anjeun kedah ngingetkeun wisatawan pikeun ngagem alat kaamanan. Helm mangrupikeun alat pelindung anu paling dasar dina kompetisi naon waé. Helm bisa ngajaga sirah wisatawan bisi kacilakaan. Bisa nyingkahan dampak langsung kana sirah wisatawan.

  • Katilu, kudu ngingetkeun wisatawan sangkan ulah tabrakan jeung go-karts batur nalika ngalaman go-karts. Go-kart basajan sareng gampang dioperasikeun. Sababaraha wisatawan tiasa tabrakan sareng go-karts sanés saatos ngawasa hal-hal penting pikeun nyetir go-karts. Kart sanes mobil bemper. Kasalametan mangrupa hal pangpentingna dina pangalaman tina fasilitas hiburan. Janten anjeun kedah ngingetkeun wisatawan supados henteu tabrakan sareng go-karts sanés nalika nyetir.

  • Kaopat, anjeun kedah ngingetkeun wisatawan pikeun henteu naék rem sareng akselerator dina waktos anu sami pikeun nyegah kagagalan go-kart.

Aya seueur pertimbangan sanés. Faktor kasalametan go carts pikeun dijual di Dinis tinggi. Tina desain sareng pamekaran dugi ka produksi sareng penjualan, unggal tautan ketat pisan. Anjeun tiasa mésér kalayan kapercayaan. Upami anjeun badé mésér go-karts, mangga ngahubungi kami.

Go Karts di Dinis cocog pikeun jalma sakabeh umur. Karting kami dijual di bumi sareng di luar negeri unggal taun sareng populer di kalangan wisatawan. The listrik jeung bensin go kart for geus dewasa urang ngahasilkeun minuhan kabutuhan jalma ngora ayeuna. Go-kart dua korsi tiasa nampung dua jalma. Wisatawan bisa ngarasakeun fun go cart jeung babaturan atawa kulawarga maranéhanana. The hargana lumrah jeung kaunggulan anu dua kaunggulan utama kart kami. Nalika anjeun ngajalankeun bisnis, anjeun kedah ngingetkeun wisatawan pikeun nyepetkeun sabuk korsi sareng nyandak ukuran pelindung. Dinis ngabagéakeun pameseran Anjeun.

Taros Kami