A gerbong kuda karajaan pikeun dijual nyaéta desain klasik tapi mewah. Beda jeung an karéta antik naek taman hiburan nu simulates a karéta uap atawa karanjang golf nu leuwih kawas mobil, a numpak gerbong kuda simulates gerbong gaya Éropa antik. Ieu bisa disetir ku kuda atawa listrik. Ku alatan éta, gerbong listrik tanpa kuda ieu mangrupikeun jinis kendaraan modéren sareng wisatawan tiasa nyandak éta pikeun jalan-jalan. Sajaba ti éta, éta ogé boga fungsi séjén kayaning gawé salaku prop fotografi. Naha anjeun resep kana gerbong anu éndah ieu? Ieu mangrupikeun detil ngeunaan gerbong kuda listrik Dinis pikeun dijual pikeun rujukan anjeun.

Royal Horse Carriage pikeun Diobral di Jalan

Sabaraha Harga Angkutan Royal Modern pikeun Dijual?

Cinderella Kuda jeung Carriage KawinanMéwah Royal Selang Carriage

Harga gerbong kuda karajaan anu dijual beda-beda ti kapasitas, ukuran, desain, jinis, sareng bahan. Sacara umum, éta kisaran ti $ 3,000 dugi ka $ 8,000. Upami anjeun hoyong harga akurat, mangga eusian formulir kontak. Kami bakal masihan anjeun kutipan gratis dina gerbong kuda kawinan pikeun dijual anu anjeun pilih. Sajaba ti éta, diskon on item nu aya. Sareng langkung seueur gerbong kuda karajaan anu anjeun pesen, langkung ageung diskonna. Tong ngantosan deui, hubungi kami pikeun kéngingkeun inpormasi detil ngeunaan mobil gerbong kuda kami.

desain basajan

$3,000
  • 2-4 korsi
  • Hiasan basajan

Desain méwah

$8,000
  • 4-8 korsi
  • Hiasan mewah

Sababaraha Angkutan Kuda Royal pikeun Diobral Desain pikeun Pilihan Anjeun

salaku pausahaan gerbong karajaan, kami nawiskeun gerbong karajaan dina kapasitas sareng desain anu béda, kalebet gerbong waluh pikeun dijual, numpak karéta kuda karajaan, Naek kareta kuda gaya Éropa, gerbong kawinan pikeun diobral, teras salajengna. Ieu rinci ngeunaan opat gerbong karajaan pikeun rujukan anjeun.

Angkot kuda waluh

Dupi anjeun katingali Carita Cinderella? Upami enya, anjeun kedah terang roman tina gerbong waluh. A gerbong waluh Cinderella mangrupakeun whimsical, kandaraan ornate. Éta nyarupaan waluh raksasa anu parantos dirobih janten modus transportasi anu elegan. Jenis naék gerbong ieu ngagaduhan desain anu saé. Utamana dina nada bodas sareng gaduh gerbong kerung interior. Salaku tambahan, gerbong waluh logam emas katingalina anca. Éta ogé populer di masarakat.

Metal Waluh Angkot

Naek kareta kuda karajaan

Beureum Royal Electric Kuda digambar gerbong numpak

Naek gerbong karajaan mangrupikeun tontonan kaanggunan. Skéma warna na biasana hideung, beureum jeung emas. Salajengna, éta ngagaduhan desain anu rumit kalayan unsur-unsur sapertos hiasan daun emas sareng karya logam anu endah. Gerbong karajaan ngagambarkeun pentingna sajarah sareng budaya monarki. Kiwari, gerbong kuda karajaan cocog henteu ngan ukur parade, upacara karajaan, kawinan, tapi ogé taman hiburan, karnaval sareng acara umum anu sanés.

gerbong gaya Éropa pikeun dijual

Gerbong kuda gaya Éropa mangrupikeun modus transportasi tradisional sareng elegan. Éta parantos dianggo mangabad-abad di Éropa. Wisatawan tiasa nampi pangalaman tradisi sareng kaanggunan nalika naek kana gerbong kami. Sagedengeun ti eta, pikeun ngajaga panumpang tina elemen, mobil dilengkepan kanopi foldable. Upami diperlukeun, urang bisa ngarobah kanopi kana hateup tetep. Naon deui, awak gerbong dipasang dina chassis kuat kalawan roda spoked badag, sarta mobil dilengkepan shock absorber. Lantaran kitu, anjeun malah tiasa nyetir gerbong dina jalan cobblestone sareng jalan nagara.

gerbong kawinan pikeun dijual

Gerbong Kawinan Geulis pikeun Diobral dina Desain Kerung

Karéta kuda kawinan karajaan pikeun dijual dirancang khusus pikeun dianggo dina upacara kawinan sareng perayaan. Seuseueurna gerbong kawinan warna bodas atanapi lemes, nétral pikeun cocog sareng éstétika kawinan tradisional. Anjeun tiasa mendakan elemen hiasan sapertos kembang dina gerbong kawinan. Sajaba ti éta, kami nawiskeun ornamén tambahan kawas curtains sutra, karpét plush, sarta lampion hias lamun diperlukeun.

Sacara umum, anu hideung klasik nyaéta gerbong kuda karajaan anu jual panas pikeun dijual. Mobil gerbong putri listrik pink mangrupikeun karesep awéwé sareng awéwé. Gerbong waluh logam emas méwah. Hal ieu mindeng dipaké dina karnaval. Jeung gerbong bodas Cinderella selang-digambar keur diobral téh suci. Ieu pilihan pangalusna pikeun weddings. Naha anjeun resep salah sahiji tina opat desain? Taroskeun kami pikeun kéngingkeun detil ngeunaan aranjeunna!

Metal Waluh Angkot

Naha anjeun hoyong Royal Horse Wagon anu didamel khusus?

Salaku produsén gerbong kuda karajaan sareng supplier, kami nawiskeun jasa khusus. Sakur aspék gerbong, sapertos warna, desain, ukuran, logo, sareng sarat tambahan tiasa disaluyukeun. Ieu mangrupikeun deal anu suksés pikeun rujukan anjeun. Tilu bulan ka tukang, kami ngahasilkeun gerbong kuda karajaan anu didamel khusus pikeun dijual pikeun anu mésér ti Malaysia, anu gaduh studio fotografi. Anjeunna hoyong mobil bodas kalayan hiasan malaikat. Tungtungna, urang ngadamel barang anu nyugemakeun pikeun anjeunna.

Naha anjeun ogé hoyong gerbong kuda Cinderella anu unik pikeun dijual? Ngarasa Luncat ka hayu urang nyaho kabutuhan Anjeun iraha wae. Kami bakal mastikeun pamundut anjeun sareng desainer sareng insinyur kami teras nyarioskeun ka anjeun naha usulan anjeun tiasa dilaksanakeun.

Naha Royal Horse Carriage pikeun Dijual Ngabutuhkeun Supir?

Leres, duanana naék kareta kuda sareng kareta kuda listrik butuh supir.

  • Sedengkeun pikeun gerbong kawinan anu ditarik kuda, supir sering mangrupikeun jalma anu tanggung jawab pikeun nyetir sareng nungtun gerbong karajaan. Maranéhanana kudu nanganan kuda jeung mastikeun kasalametan panumpang salila wisata. Lantaran kitu, supir maénkeun peran anu penting dina ngadalikeun laju gerbong, nganapigasi rute sareng mastikeun pangalaman anu pikaresepeun pikeun anu naék.
  • Sedengkeun pikeun mobil gerbong tanpa kuda, supir manusa kedah ngontrol operasina. Mobil ieu ngagaduhan setir anu ageung, rem hidrolik pedal sareng rem panangan, anu sami sareng mobil sedan tapi operasina langkung gampang. Ku kituna sanajan anjeun supir novice, anjeun nyokot nyetir mobil gancang.

Pikeun nyimpulkeun, gerbong karajaan ngagaduhan seueur fungsi dina jaman ayeuna. Di hiji sisi, éta boga fungsi minangka wahana pikeun sightseeing. Di sisi anu sanés, éta tiasa janten prop pikeun studio sareng usaha sanés. Desain gerbong karajaan anu béda-béda cocog pikeun rupa-rupa tempat sareng acara. Ogé aya gerbong kuda karajaan tradisional sareng gerbong kuda listrik modern pikeun pilihan anjeun. Upami anjeun hoyong nambihan rasa sentuhan anu elegan ka taman anjeun, perjalanan gerbong karajaan ieu kedah janten pilihan anu saé. Ngomong-ngomong, éta hargana sami sareng karanjang golf sareng langkung mirah tibatan a naek karéta pikeun diobral. Tong ngadagoan deui. Kuda sareng gerbong karajaan patut diinvestasi. Ngabagéakeun patarosan sareng pameseran anjeun.

Taros Kami