carousel leutik pikeun diobral mangrupakeun relatif leutik-versi tina Kuda carousel ukuran hirup klasik pikeun dijual. Dibandingkeun sareng numpak carousel ageung, carousel alit langkung mirah sareng tapak suku anu alit. Janten, éta mangrupikeun pilihan anu optimal pikeun investor pemula, pamilik taman leutik, pamilik mall atanapi jalma bisnis sanés anu ngagaduhan tempat terbatas. Aya seueur cara pikeun ngajual mobil carousel. Sedengkeun, milih hiji merry go round numpak luyu perlu loba tinimbangan, kaasup milih hiji pausahaan, harga carousel, milih gaya carousel anjeun resep jeung fits tempat. Naha anjeun parantos ngagaduhan ide ngeunaan jinis carousel hiburan anu badé dipésér? Ieu tips pikeun rujukan anjeun.

"Dimana Kuring Bisa Mésér Carousel a?"

Naha anjeun gaduh ide pikeun ngagaleuh carousel alit, tapi henteu terang dimana mésér atraksi hiburan? Upami kitu, anjeun tiasa mertimbangkeun jalan-jalan di handap ieu.

"Dimana abdi tiasa ngagaleuh kuda korsel?" Ayeuna anjeun gaduh jawaban kana patarosan? Salian jalan di luhur, aya ogé jalan anu anjeun tiasa pertimbangkeun, nyaéta anu anjeun lakukeun ayeuna. Anjeun ayeuna ngotéktak halaman wéb dimana anjeun tiasa mendakan detil ngeunaan puteran leutik. Tur upami petikan handap kapentingan anjeun, wilujeng sumping ka ngirim panalungtikan ka kami. Kami produsén DINIS carousel.

4 Ukuran Carousel Leutik pikeun Diobral

Simkuring boga carousel leutik pikeun diobral dina kapasitas 3/6/12/16 jalma. Unggal kapasitas carousel kiddie ride gaduh ukuran sareng biaya anu unik. Anjeun tiasa milih anu cocog dumasar kana tempat sareng anggaran anjeun.

3 Korsi

6 korsi

12 korsi

16 korsi

3 kuda carousel kiddie numpak pikeun dijual

A 3 carousel kuda nyaéta carousel backyard, Nampilkeun ukur tilu korsi. Éta mangrupikeun versi miniatur tina taman hiburan tradisional merry go round, dirancang khusus pikeun murangkalih. Kalayan laju anu langkung laun, langkung aman, naék hiburan mini mangrupikeun pilihan anu optimal pikeun murangkalih anu pertama kali naék carousel.

Sumawona, numpak mini kiddie ieu butuh sakedik rohangan. Diaméter alatna 1.5 méter sareng jangkungna 2.5 méter. Ku alatan éta, carousel tilu kuda cocog pikeun ampir sagala tempat, kaasup mall balanja, taman, karnaval, réstoran, backyard, TK, puseur hiburan kulawarga, jeung saterusna.

6-seater mini carousel pikeun diobral

A 6-korsi karnaval merry go round ogé dimaksudkeun pikeun pamakéan ku barudak. Tapi bisa nampung leuwih barudak sarta ngabogaan leuwih hiasan méwah ti 3 carousel kuda pikeun diobral. Jadi carousel 6-seater kedah janten pilihan hadé ti numpak kuda 3-seater pikeun pamakéan komérsial. Sedengkeun pikeun parameter téknis naek hiburan kiddie ieu, éta diaméterna 2.1 méter, sarta jangkungna 2.8 méter. Ku alatan éta, ukuran carousel leutik ieu pikeun dijual ogé cocog pikeun ampir sagala wewengkon ulin indoor na outdoor. Sacara umum, harga dua ukuran mini caruosels téh affordable pikeun duanana individu jeung investor komérsial.

12-korsi numpak carousel leutik

A 12 korsi park merry go round pikeun dijual oge tipe naek carousel leutik. Hal ieu dirarancang pikeun nampung nepi ka 12 pengendara dina hiji waktu. Dibandingkeun jeung dua mini carousel numpak pikeun diobral kalawan kapasitas 3/6 jalma, a 12-seater carousel leutik alungan hadé pikeun investor nyieun duit. Alat-alatna nempatan daérah 6 méter diaméterna sareng jangkungna 5.2 méter.

Janten upami anjeun hoyong nempatkeun éta di mall balanja jero ruangan, anjeun langkung saé ngitung jangkungna lantai. Tur upami diperlukeun, urang bisa ngurangan hiasan dina luhureun carousel pikeun nyocogkeun pikeun jangkungna mall Anjeun. Hayu urang terang kaayaan anjeun nu sabenerna, ku kituna kami bisa masihan anjeun solusi pangalusna.

16 kuda taman hiburan carousel

Ieu mangrupikeun carousel leutik panggedéna pikeun dijual di perusahaan kami. Diaméterna 7 méter sareng jangkungna 5.2 méter. Sacara umum, ukuranana sakabéhna leuwih badag batan carousels 12-seater pikeun dijual. Tapi dina waktos anu sami, alat hiburan tiasa nampung langkung seueur panumpang dina waktos anu sami dugi ka 16 urang. Teu aya ragu yén ieu carousel karnaval mangrupa pilihan pangalusna lamun nyiapkeun karnaval a, adil, atawa rék nambahkeun atraksi anyar ka taman hiburan leutik atawa puseur hiburan kulawarga.

Ku jalan kitu, sakumaha anjeun terang, korsi tina numpak carousel klasik pikeun dijual aya dina desain kuda. Tapi eta oge asalna dina bentuk sato jeung serangga, kayaning seahorses, clownfish, swans, kijang, jsb Jeung lamun diperlukeun, urang bisa ngaganti dua kuda jeung gerbong vintage. Leuwih ti éta, parusahaan urang nawiskeun jasa ngaropéa. Logo, warna, desain, kapasitas, jsb, sadayana tiasa disaluyukeun. Conto kasus anu suksés nyaéta carousel adat Longines. Urang cooperated kalawan Longines sareng ngararancang carousel merry go round unik pikeun merek ieu. Anjeun museurkeun eta? Kontak kami nyaho!

3 Kuda Carousel Kiddie Ride Desain

"Naha Perusahaan Anjeun Ngajual Koin Dioperasikeun Kuda Tunggang pikeun Dijual?"

Sumuhun, urang ngalakukeun. Urang naek carousel mini (3/6 korsi) tiasa dirobih janten carousel anu dioperasikeun koin pikeun dijual gratis. Ogé parusahaan urang sells tipe séjén koin dioperasikeun kiddie rides, kayaning koin mobil bemper batré, rides sato pikaresepeun, kaulinan arcade VR, jsb Mun kabetot, wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun meunangkeun rinci.

Mangpaat merry go round dioperasikeun koin pikeun operator

Kumaha nyetél carousel dioperasikeun koin

  • 1

    Kahiji, meuli carousel leutik keur diobral kalawan 3/6 korsi nu boh hadir kalawan sistem koin-dioperasikeun atawa retrofit hiji carousel aya ku mékanisme koin.

  • 2

    Kadua, mastikeun yén mékanisme koin disambungkeun leres kana sistem éléktrik carousel. Éta ngajadikeun numpak kuda korsel ngamimitian otomatis kana sisipan koin. Leuwih ti éta, ulah salempang ngeunaan sistem pangakuan koin. Ngabejaan urang nu koin rék naek carousel narima, urang bisa minuhan kabutuhan Anjeun.

  • 3

    Teras atur biaya sareng durasi unggal perjalanan. Salaku conto, hiji koin tiasa sami sareng dua menit waktos perjalanan.

  • 4

    Saatos éta, uji mini merry go round ride pikeun mastikeun yén éta beroperasi leres saatos nyelapkeun koin sareng lirén otomatis saatos durasi set.

  • 5

    Salajengna, pasang signage anu jelas pikeun nginpokeun ka konsumén ngeunaan biaya, cara ngoperasikeun perjalanan, sareng pancegahan kaamanan.

  • 6

    Panungtungan tapi teu saeutik, rutin ngajaga mékanisme koin jeung numpak kuda carousel leutik pikeun mastikeun kaamanan jeung reliabilitas.

6 Korsi Koin-dioperasikeun Leutik Merry Go Babak Ride
Koin Carousel Kuda numpak Fiberglass Korsi pikeun Barudak

Kumaha datang kudu maén

  • Datang kudu nyelapkeun jumlah diperlukeun koin kana slot koin tina carousel kids pikeun diobral.
  • Saatos ngonfirmasi sisipan koin, biasana aya sinyal, sapertos lampu hurung atanapi éfék sora, nunjukkeun mimiti naek carousel kuda.
  • Datang kudu turutan parentah nu aya dina signage sarta milih hiji korsi sadia. Kolot kedah langkung nengetan budakna.
  • Carousel leutik bakal ngamimitian otomatis saatos koin diselapkeun. Jeung datang bisa ngarasakeun numpak pikeun jumlah set waktu.
  • Nalika waktos perjalanan parantos réngsé, alat-alatna bakal lirén sacara otomatis, sareng sémah tiasa aman turun.
Dinis Desain Anyar Carousel Leutik kalawan 16 korsi

"Naha Anjeun ogé Gaduh Trailer-Dipasang Carousel Naik Leutik pikeun Dijual?"

Leres, carousel 12 korsi sareng trailer sayogi. Ieu jenis leutik merry go round mangrupakeun carousel mobile anu dipasang dina trailer a. Anjeun tiasa ngangkutana ti hiji lokasi ka lokasi anu sanés, ngan saukur nyambungkeun kana treuk. Ku alatan éta, jenis ieu leutik Carousel Natal mangrupakeun pilihan alus keur iinditan karnaval, fairs, sarta acara samentara séjén. Sakali tunggangan kuda carousel portabel ukuran leutik diposisikan dina tujuanana, éta tiasa dibuka tina bentuk kompak na dina trailer janten tunggangan operasional ukuranana pinuh. Sanggeus acara, Anjeun taliti bisa pak deui onto trailer jeung mindahkeun ka lokasi salajengna.

Ku jalan kitu, upami anjeun henteu ngarencanakeun pikeun sering ngarobih lokasi, kami nyarankeun milih carousel leutik anu cicing pikeun dijual tibatan anu dipasang dina trailer kusabab alesan ieu:

  • Aya rentang lega tina ukuran sadia di parusahaan urang, kaasup pilihan pikeun 3, 6, 12, jeung 16 korsi.

  • Carousel gallopers leutik stasioner Dinis hadir dina rupa-rupa gaya anu langkung ageung, kalebet sanés ngan ukur korsi bertema kuda tapi ogé korsi anu dirancang sapertos sato kebon binatang (carousel kebon binatang), mahluk laut (carousel laut), sareng seueur deui.

  • carousels stasioner condong jadi leuwih aman ti counterparts mobile maranéhanana.

Mésér Kuda Carousel Fiberglass Miniatur Awét!

Kuda carousel mimiti lolobana kai jeung ukiran. Sanajan masih aya carouse kuda kai dina industri hiburan kontemporer, kuda carousel fiberglass pikeun dijual ngadominasi. Sedengkeun pikeun atraksi carousel miniatur Dinis, korsi na lolobana hiasan dijieunna tina fiberglass (fiber-reinforced plastic, FRP). Ieu naha fiberglass mangrupikeun bahan anu dipikaresep pikeun ngahasilkeun carrousel.

Fiberglass gaduh kakuatan sareng daya tahan. Éta tahan ka cuaca, anu ngajadikeun éta pilihan anu saé pikeun carousels indoor sareng outdoor. Kamampuhan pikeun nahan unsur-unsur ngajamin yén rides carousel leutik ngajaga kaéndahan sareng integritas strukturna kana waktosna.

Fiberglass ngamungkinkeun pikeun kustomisasi tingkat luhur dina hal bentuk, ukuran, sareng desain. Kalenturan ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun kuda carousel anu unik sareng pribadi anu nyumponan visi khusus para klien kami.

Fiberglass teu merlukeun perawatan éksténsif. Teu rot atanapi tunduk kana serangan hama, mastikeun yén perawatan minimal. Kualitas ieu ngajadikeun miniatur fiberglass leutik kami idéal pikeun tempat-tempat anu milari atraksi hiburan anu langgeng sareng usaha pangropéa anu langkung handap.

Sanajan kakuatanana, fiberglass relatif lightweight, sahingga leuwih gampang pikeun ngangkut jeung masang kuda carousel leutik. Ieu ogé ngandung harti yén bagian mékanis tina carousel dina kaayaan kirang galur, berpotensi prolonging umur mesin.

Fiberglass tiasa diréngsékeun ku rupa-rupa cét sareng palapis, ngamungkinkeun warna anu terang sareng épék artistik anu lengkep. Bahanna tiasa nangkep pesona tradisional kuda carousel antik klasik bari ogé nawiskeun kamungkinan pikeun desain anu langkung modern sareng aneh.

Dina kacindekan, milih fiberglass pikeun kuda carousel ngagabungkeun durability, low pangropéa, sarta kalenturan éstétika, sahingga hiji pilihan populér pikeun nyieun enchanting tur langgeng carousel rides pikeun dijual.

Taros Kami