Dinis gaduh pangalaman anu beunghar dina manufaktur sareng ngajual wahana hiburan. Tunggangan hiburan kami dijual di sakumna dunya unggal taun. Carry mangrupikeun palanggan ti Kanada. Manehna boga buruan tukang badag. Ku kituna manéhna hayang ngajalankeun bisnis di backyard dirina. Ku alatan éta, manéhna hayang meuli sababaraha tunggangan pikeun bisnis backyard dirina. Kami nyarankeun sababaraha rides pikeun karnaval keur lemburna. Tungtungna, palataran paway rides pikeun diobral di Kanada éta suksés.

pendulum karnaval numpak pikeun diobral

Backyard Carnival Train Ride sareng Lagu pikeun Dijual di Kanada

Naik karéta karnaval mangrupikeun sababaraha perjalanan anu paling laris. Ku kituna kami nyarankeun dina karnaval lagu naek karéta pikeun Mawa. Naék karéta tanpa jalur bisa lumpat kamana-mana. Jadi cocog pikeun mawa panumpang di taman hiburan. Trek naék kareta api téh maneuh dina taneuh. Jeung listrik karnaval karéta numpak kalawan lagu gampang ngecas. Kalawan 6 nepi ka 7 jam per muatan, naek karéta bisa ngajalankeun pikeun 7 nepi ka 8 jam. Éta tiasa dieusi deui saatos tungtung usaha unggal dinten. bisnis normal poé saterusna moal kapangaruhan. Jadi karnaval naek karéta jeung lagu leuwih cocog pikeun bisnis nya. Mawa wareg. Upami anjeun ogé hoyong mésér karéta karnaval, kami tiasa nyarankeun éta pikeun anjeun dumasar kana anggaran sareng tempat bisnis anjeun. Wilujeng sumping panalungtikan anjeun.

Naha Carry Milih Kabayang Ferris Karnaval Leutik Kami?

Urang rancang leutik, sedeng jeung badag karnaval Ferris kabayang. Mawa hayang meuli kabayang Ferris mini keur budak. Ku kituna kami nyarankeun karnaval kabayang langit leutik ka manehna. Ukuran aréa fasilitas ieu 6*4m, sarta jangkungna 6.5m. Kapasitasna sakitar 10 dugi ka 12 panumpang. Jadi pas di buruan tukangeunana. Sarta eta ngajadikeun bisnis backyard dirina beuki populér. Urang boga roda observasi dina ukuran béda. Ku kituna anjeun bisa meuli nurutkeun pangabutuh anjeun. Sarta kami bakal masihan anjeun kualitas luhur karnaval Ferris kabayang numpak jeung harga lumrah. Wilujeng sumping pameseran Anjeun.

backyard karnaval naek kabayang ferris leutik pikeun diobral di Kanada
kabayang ferris mini pikeun karnaval

16 Korsi Karnaval Merry Go Round pikeun Usaha Anjeun

16 korsi karnaval carousel numpak kuda pikeun diobral
carousel karnaval backyard pikeun diobral di Kanada

Salian spasi instalasi keur karnaval lagu naek karéta jeung karnaval Ferris kabayang, aya kamar di backyard nu. Kituna, kami nyarankeun naek carousel 16-seater ka dirina. Aya seueur téma perjalanan carousel. Kami gaduh Merry Christmas go round, karnaval carousel numpak, sato carousel numpak kuda jeung sagara themed carousel numpak. Manehna milih meuli 16 korsi karnaval carousel numpak. Tapi upami tempat bisnis anjeun aya di taman hiburan, anjeun tiasa ngagaleuh perjalanan bunder kalayan kapasitas anu langkung ageung. Urang tiasa nyarankeun naek carousel cocog ka anjeun nurutkeun tempat bisnis Anjeun. Ningali maju ka cooperating sareng anjeun.

Dinis ngahasilkeun rupa-rupa wahana hiburan karnaval. Fasilitas kami kalebet naék karéta, naék korsel, mobil bemper, kulawarga Rotary rides sareng seueur deui. Rides karnaval backyard pikeun diobral di Kanada mangrupakeun conto suksés. Janten anjeun ngan ukur kedah nyarioskeun kabutuhan anjeun sapertos Carry, sareng kami bakal nyarankeun wahana hiburan anu cocog pikeun anjeun. Upami Anjeun gaduh pangabutuh custom, anjeun ogé tiasa ngabejaan urang. Urang bakal ngaropea eta pikeun anjeun. Mangga ngahubungan kami gancang.

Taros Kami