36 korsi ayun numpak

Korsi ngalayang mangrupikeun perjalanan anu pikaresepeun dina sadaya taman hiburan utama. Ieu mangrupikeun jinis alat hiburan anu naék sareng turun sapanjang kolom condong tetep sareng puteran dina waktos anu sami. alat ieu dikawasa ku program hidrolik. Dinis badag numpak ayun nyaeta 36 korsi. A kabinét kontrol bisa ngadalikeun speed operasi sarta fungsi séjén. Harga ayun 36 korsi pikeun dijual di pabrik urang langkung luhur tibatan korsi ngalayang leutik sareng sedeng. Éta awét sareng warni. Tapi upami anjeun peryogi, kami ogé tiasa ngabantosan anjeun ngaropea pager. Korsi ngalayang 36-korsi mangrupikeun alat skala ageung, anu cocog pikeun ngawangun di taman hiburan luar ageung atanapi tempat anu endah. Urang bakal nyadiakeun Anjeun sareng 36-seater ayun numpak nu satisfies anjeun.

Rincian Ngeunaan 36 Korsi Swing Ride pikeun Diobral

36 korsi ayun carousel pikeun diobral di Dinis pikaresepeun pikeun jalma. Penampilanna ngagaduhan warna caang sareng rupa-rupa pola hiasan. Unggal korsi disambungkeun ka pigura baja di luhur ku tali kawat. Datang linggih dina korsi jeung terus muterkeun sarta undulate kalayan operasi tina carousel ranté. The 36-seater ayun numpak téh 9.1m jangkungna. korsi na spins di 9.7 révolusi per menit. Laju operasina tiasa disaluyukeun dina kabinet kontrol. Aya ogé tombol eureun darurat dina kabinet kontrol. Kabinét kontrol ieu dikirimkeun ka anjeun sareng sadaya alat korsi ngalayang. Upami tempat bisnis anjeun aya di daérah terbuka sareng seueur turis, anjeun tiasa mésér ayunan 36 korsi kami. carousel. Ngabagéakeun panalungtikan anjeun sarta beuli.

36 korsi ngalayang korsi

36-Seater Chain Carousel Harga

Urang rancang parabot korsi ngalayang dina sababaraha ukuran. The swinger gelombang leutik boga 12 atawa 16 korsi. Carousel ranté sedeng-ukuran boga 24 korsi. Giant ayun numpak boga 36 korsi. Harga korsi ngalayang 36 korsi langkung luhur tibatan belasan korsi sareng 24 korsi. Kusabab waktu nu diperlukeun leuwih lila pikeun ngahasilkeun 36-korsi ayun carousel. Ku kituna éta ogé waragad leuwih sarta hargana leuwih luhur. Korsi ngalayang 36 korsi tiasa hargana antara $ 20,000 sareng $ 60,000. Ku kituna lamun anggaran Anjeun cukup, Anjeun bisa mertimbangkeun meuli 36 korsi ayun numpak pikeun diobral di Dinis. Ku cara kieu, beuki loba wisatawan bakal datang ngalaman situs bisnis Anjeun. Kituna, anjeun ogé tiasa mayar deui duit anjeun dina waktu anu singget, tur anjeun bakal earn leuwih.

Kaunggulan tina 36 korsi ayun Ride pikeun diobral di Dinis 

  • Kahiji, éta awét. 36 korsi ayun numpak pikeun diobral di Dinis ngagunakeun pigura baja kuat tur orat. Janten ieu ngajantenkeun gelombang swinger anti korosi sareng tahan suhu luhur, langkung aman sareng langkung awét, kirang rawan karusakan.

  • Kadua, lampu jeung musik. The exterior tina ranté 36-korsi ieu carousel boga loba lampu LED. Ku kituna eta bakal kasampak leuwih geulis peuting. Éta ogé ngagaduhan spiker. Jadi Anjeun bisa ngundeur musik paporit Anjeun atawa musik populér. Dina operasi, musik muterkeun sakumaha korsi giliran. Ku kituna, pangalaman wisata bakal leuwih hadé. Jalma bisa ngarasakeun fun ranté 36 seater carousel Tambih deui.

  • Katilu, kelirna caang jeung pola-polana éndah. Jadi kelir caang jeung pola pikaresepeun bisa narik wisatawan datang sarta ngalaman eta.

  • Kaopat, urang tiasa ngaropea pikeun anjeun. Pola dina korsi ngalayang bisa diganti ku kadaharan husus lokal Anjeun, sato atawa pola bentang lianna. Ieu bakal ngajantenkeun korsi ngalayang langkung saluyu sareng budaya sareng adat lokal anjeun. Urang ogé bisa nyadiakeun Anjeun sareng jasa ngaropéa séjén. Wilujeng sumping panalungtikan anjeun.

kamewahan 36 korsi karnaval ayun numpak

Naha anjeun hoyong pager pikeun 36 korsi ngalayang korsi?

Bakal aya pager sabudeureun loba parabot hiburan badag, sedeng jeung leutik. 36 korsi ayun numpak pikeun dijual di pabrik urang ogé boga pager. Tapi aya biaya tambahan upami anjeun peryogi pager. Nambahkeun alat-alat hiburan kana korsi ngalayang tiasa ngajamin kasalametan wisatawan. Salila operasi naek ayun, lamun wisatawan gigireun parabot relatif deukeut, maranéhna bisa jadi dina bahaya. Utamana barudak kalawan kontrol diri goréng. Éta bisa jadi deukeut parabot ngajalankeun. Ku alatan éta, perlu nyetél pager pelindung sabudeureun swinger gelombang. Jangkungna pager umumna sakitar 1.2m. Nalika korsi ngalayang ngajalankeun, pastikeun yén korsi ngalayang sagemblengna jero pager. Ngan ku cara ieu wisatawan tiasa dijagi langkung saé. Anjeun tiasa ngabahas sareng pasangan anjeun naha anjeun peryogi pager. Pilari maju ka kontak Anjeun sareng kami.

36 korsi carousel rides
36 seater ayun numpak pikeun diobral

Dimana anjeun tiasa ngajalankeun Usaha anjeun?

Salaku numpak lila-ngadeg tur kantos-populér, korsi ngalayang anu dipikacinta ku jalma sakabeh umur. 36 korsi ayun naék pikeun diobral di Dinis cocog pikeun taman hiburan, taman tema, alun-alun, tempat endah, karnaval, komo di gunung. Di handap ieu mangrupakeun taman hiburan outdoor badag atawa tempat outdoor badag. Janten seueur wisatawan di tempat-tempat ieu, anu cocog pikeun masang alat-alat hiburan stimulasi skala ageung sapertos kitu. Nu numpak ayun 36-korsi nyertakeun wewengkon badag tur luhur di jangkungna. Janten éta cocog pikeun dipasang di tempat-tempat luar anu ageung. Éta langkung pas pikeun ngajalankeun bisnis korsi ngalayang di tempat terbuka. Upami tempat bisnis anjeun di luar sareng situs bisnis anjeun ageung, anjeun tiasa mertimbangkeun mésér swinger gelombang 36-korsi kami.

36 korsi ayun numpak pikeun diobral di Dinis boga bentuk geulis tur Sigana mah payung badag. Éta pikaresepeun fasilitas hiburan skala badag di tempat kaulinan. Unggal pagawe di pabrik urang geus ngalaman, sarta unggal link produksi korsi ngalayang ketat pisan. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kualitasna. Dinis ngalayang korsi téh affordable, warni tur awét. Ieu cocog pikeun instalasi di tempat outdoor badag. Anjeun tiasa masang pager di sabudeureun éta. Pager bakal ngajaga anjeun bisnis kaluar tina jalan jeung nyadiakeun darajat kaamanan pikeun datang. Upami Anjeun keur néangan pikeun numpak thrill badag pikeun taman hiburan Anjeun, Anjeun bisa meuli korsi ngalayang 36-seater kami. Kami bakal masihan anjeun harga anu pangsaéna sareng jasa anu pangsaéna, ngabagéakeun pameseran anjeun.

Taros Kami