Rides Anyar pikeun Kagiatan Karnaval Anjeun

Dinis ngahasilkeun tunggangan ageung sareng tunggangan kulawarga pikeun kagunaan anu béda. Urang ogé bisa ngaluyukeun rides pribadi pikeun anjeun. Anjeun tiasa mésér wahana hiburan kami pikeun karnaval sareng festival.

Urang Bisa Nyadiakeun Anjeun Sareng:

Rides badag

fasilitas hiburan badag urang ngawengku kabayang Ferris, ngalayang korsi rides, pendulum fair numpak, taman cai roller coaster jeung luhur spin numpakJeung sajabana

kabayang ferris badag vintage pikeun bisnis

Kulawarga

Dinis pabrik mobil bemper, trackless jeung jalur karéta rides, slides katumbiri, merry-go-rounds jeung mumbul awan rides sarta sauntuyan rides cocog pikeun kulawarga jeung barudak.

sagara carousel numpak kuda

Kasus&Solusi

Konsumén ti sakumna dunya wareg ku wahana hiburan Dinis. Urang ogé ngahasilkeun atraksi customzied nurutkeun pangabutuh klien kami '.

rides karéta trackless badag pikeun diobral

Urang Bisa Nyadiakeun Anjeun Sareng:

Rides badag

Fasilitas hiburan ageung anu kami hasilkeun kalebet kabayang Ferris, naék korsi ngalayang, naék pendulum fair, roller coaster taman cai sareng naek spin luhur, jsb.

kabayang ferris badag vintage pikeun bisnis

Kulawarga

Dinis pabrik mobil bemper, trackless jeung track karéta rides, katumbiri slides, merry-go-rounds jeung mumbul awan rides jeung sauntuyan rides cocog pikeun kulawarga jeung barudak.

karnaval lautan merry go round pikeun dijual

Kasus&Solusi

Dinis custom hiburan rides pikeun anjeun. Kami tiasa nyayogikeun anjeun kasus sareng solusi saluyu sareng kabutuhan anjeun.

rides karéta trackless badag pikeun diobral

Dinis

Dinis khusus dina panalungtikan, desain, produksi sareng penjualan wahana hiburan profésional. Simkuring gaduh tanaga panalungtikan profésional sarta tanaga teknis. Produk anu kami hasilkeun dipikaresep ku wisatawan ti sakumna dunya.

Contact us AYEUNA

Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng solusi profésional, ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae!